Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Nedsat funktion – vibratorer til kvinder

Hvis du har nedsat funktion pga. sygdom eller handicap, findes der en række forskellige stykker sexlegetøj, der kan hjælpe dig med at bibeholde et godt sexliv og opnå stor nydelse. Vi har inddelt det sexlegetøj vi anbefaler, i to kategorier alt efter om det kan bruges håndfrit eller ej.

Vibratorer, der er nemme at holde ved

LELO Alia

Ønsker du en lækker og eksklusiv klitoris vibrator, der er nem at holde ved, så er den feminine Alia Klitoris Vibrator et godt bud.

Den ringformede vibrator kræver minimal indsats at bruge, og med knapperne på siden skifter du let imellem de 6 forskellige vibrationsmuligheder, alt efter om du foretrækker blid eller kraftfuld stimulation.

Alia er opladelig og lydsvag, så den er diskret i brug, og du kan også sagtens nyde den under bruseren, da den er vandtæt.

Fun Factory Delight

Ønsker du i stedet en g-punkts vibrator, der er nem at holde vil, anbefaler vi Fun Factory Delight.

Det der gør Delight til en af vores mest populære g-punkts vibratorer er, foruden den gode udformning, de 11 forskellige og kraftige vibrationsmuligheder, der giver mulighed for både kraftfuld og blid stimulation. Dermed er Delight velegnet både til sensitive kvinder og kvinder, der har nedsat følsomhed.

Flere sexologer anbefaler Delight, bl.a. Maj Wismann og Katrine Berling.

Håndfrie vibratorer

LAYAspot Klitoris Vibrator

Med LAYAspot får du en ergonomisk korrekt klitoris vibrator, der både er nem at holde om og som kan bruges uden hænder. Udformningen gør det nemlig muligt at ligge vibratoren mod klitoris og bare nye vibrationerne.

Du styrer nemt vibrationerne med de to knapper på oversiden af vibratoren.

Ligesom Delight ovenfor har LAYAspot 11 forskellige og kraftfulde vibrationer, der gør den god til både sensitive og kvinder med nedsat følsomhed.

The Cone

The Cone er en kegleformet klitoris vibrator, der kan bruges håndfrit både stående, liggende og siddende. Du kan f.eks. ligge vibratoren i skødet så den hviler mod din klitoris eller du kan stille vibratoren og positionere dig selv, så din klitoris hviler imod The Cone, enten liggende eller siddende. 

Vibratoren har en stor berøringsflade så du kan få stimuleret både klitoris og de erogene zoner i området omkring klitoris, når den kraftige motor sørger for stor nydelse.

Ligesom de to foregående vibratorer er The Cone god til både kvinder med funktionsnedsættelse og kvinder, der er meget sensitive, da dens 16 forskellige vibrationsmuligheder spænder fra blid til intens stimulation.

Se videoen herunder, hvis du vil høre mere om The Cone og hvordan du bruger den:

Alle Produkter