Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Tør Skede - Sådan afhjælper du det

Mange kvinder vil i løbet af deres liv opleve tørhed i skeden, og selvom det kan være generende er det ikke nødvendigvis alarmerende. Tør skede kan nemlig komme som følge af et nedsat østrogenniveau i kroppen, i forbindelse med menopause, men det kan også komme i forbindelse med strålebehandling eller medicinsk behandling. 

Intimpleje fra YES - oliebaseret

Vi anbefaler kvinder, der døjer med tør skede, at bruge YES intimpleje. Yes er en serie af økologiske produkter, der virker som intimpleje og glidecreme i et, og du kan derfor både bruge dem, når du oplever tørheden og i forbindelse med sex. Du kan både få YES intimpleje som vandbaseret og oliebaseret, i flere størrelser.

Den oliebaserede YES intimpleje indeholder bl.a. kakaosmør, sheasmør, e vitamin og bivoks, der gør cremen silkeblød. Den oliebaserede glidecreme er den mest fede af de to varianter og den med den bedste glideevne.

Den vandbaserede YES intimpleje indeholder bl.a. aloe vera og hørfrø ekstrakt, der giver cremen en fløjlsblød struktur. Begge typer YES intimpleje fås i 2 størrelser, hhv. 75 ml. og 125 ml.

Alle Produkter