Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Glidecremer

Hvis du vil gøre din seksuelle oplevelse endnu bedre, så er det en god ide at bruge glidecreme. Hvis du bruger sexlegetøj, kan glidecremen gøre sexlegetøjet mere behageligt at bruge og hvis du er sammen med en partner, gør glidecremen samlejet mere glidende.

Læs mere om brug af glidecreme og om hvornår du skal bruge de forskellige glidecremer nedenfor, eller se videoen om det her:

Fun Factory Glidecreme

Vi anbefaler særligt Fun Factory Toyfluid til brug sammen med sexlegetøj, på grund af glidecremens høje kvalitet og flaskens pumpe, der gør den nem at håndtere selv med én hånd. Pumpen kræver minimal indsats at trykke ned og den gør desuden glidecremen nem at dosere. Desuden gør pumpen, at glidecremen ikke løber ud, selv hvis flasken vælter.

Skal du i stedet bruge glidecremen sammen med en partner, anbefaler vi den silikonebaserede Fun Factory Bodyfluid, der har samme høje kvalitet og pumpeflaske som Toyfluid. Bodyfluids tykkere konsistens giver den en god glideevne og gør glidecremen særligt god, når der er hud mod hud.

Intimate Organics Melt

Hvis du har nedsat følsomhed, kan det være en fordel for dig at bruge en glidecreme som Intimate Organics Melt, der virker varmende så du bedre mærker den på huden.

Melt er økologisk og den varmende effekt kommer fra glidecremens naturlige ingredienser.

 

 

Alle Produkter