Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Smerter ved analsex

Smerter ved analsex – også kaldet ano dyspareuni – er noget mange oplever, når de eksperimenterer med analsex. Særligt personer, der har analsex for første gang, oplever smerter. Ofte skyldes smerterne at man enten ikke har varmet godt nok op, inden man går i gang, eller at modtageren ikke slapper godt nok af under akten. Måske endda begge dele. Heldigvis findes der en række forskellige sexhjælpemidler, der kan hjælpe jer, så I undgår smerter ved analsex. Vi har udvalgt de bedste, som vil blive beskrevet nedenfor:

Sexhjælpemidler der kan afhjælpe smerter ved analsex

Douche Analrenser

Analrenser

Et godt første skridt til god og nydelsesfuld analsex er, at rengøre sig selv analt, inden legen går i gang. Rengøringen hjælper modtageren til at slappe af samtidig med at den sikrer, at I undgår uheld under legen.

Vi anbefaler Sinful Anal Douche til anal rengøring, da den er nem at bruge og beskeden i størrelsen, så den kan bruges uanset om man har erfaring med anal sex eller ej. Analrenseren fyldes med kropstempereret vand, der sprøjtes op bagtil, hvorefter man går på toilettet og lader vandet komme ud. Den procedure gentages, indtil vandet er helt klart.

Den anale rengøring skal altid klares et par timer inden analsex, for det bedste resultat. Det kan være en fordel, at bruge glidecreme på analrenserens spids, da den så er mere behagelig at føre op.

Pjur Anal Afslapnings Spray

Afslapningsspray

Det er afgørende for jeres oplevelse sammen, at I slapper godt af, inden I går i gang. Derfor anbefaler vi, at I tager jer god tid til at varme hinanden op, f.eks. med en intim massage omkring anus.

Det kan også være en fordel, at vænne modtageren til anal stimulering, ved hjælp af sexlegetøj. Sinful Anal Training Sæt er et godt bud på nogle gode anal plugs, I kan bruge, hvis I gradvist vil vænne jer til større stimulering. Start stille ud og indfør først noget, når modtageren er helt afslappet og klar til det.

Fem til ti minutter inden I vil ha’ analt samleje, kan I bruge en anal afslapningsspray, der hjælper den anale muskulatur med at slappe af, så anal penetrering bedre kan nydes.

Sinful Anal Glidecreme

Glidecreme

Glidecreme er afgørende for, om I får en god oplevelse, når I har analsex. Kroppen producerer ikke naturlige glidemidler bagtil og det er derfor vigtigt, at I tilfører glidecreme, inden I går i gang.

Vi anbefaler Sinful Anal Glidecreme, en vandbaseret glidecreme der både kan bruges til analsex og til anal stimulation med sexlegetøj af alle materialer. Aquaglide Anal er udviklet til analsex og den har derfor en bedre glideevne og en tykkere konsistens, end andre vandbaserede glidecremer. Ønsker I en glidecreme kun til sex, er den silikonebaserede Pjur Analyse Me glidecreme med afslappende jojoba ekstrakt et godt bud. 

Vi anbefaler, at I snakker sammen omkring oplevelse – hvad der føles godt og hvad der ikke føles godt – da det får begge parter til at slappe bedre af og hjælper jer til at kunne nyde analsex og undgå smerter.

Alle Produkter