Top 10 mest sexede byer i Danmark

Fakta om undersøgelsen

Sinful.dk har taget temperaturen på danskernes frække indkøbsvaner.

Baseret på de seneste 100.000 ordrer hos Sinful.dk har vi dykket ned i vores statistikker og set nærmere på, hvor i landet man køber mest sexlegetøj.

Vi har udviklet et interaktivt heat map som viser, hvor meget sexlegetøj man køber i de forskellige danske byer, sammenlignet med landsgennemsnittet.

På kortet kan du se, hvordan din by klarer sig i forhold til resten af landet. Jo mørkere farven på kortet er, jo mere sexlegetøj bliver der købt pr. indbygger i byen.

 • Check

  Undersøgelsen er senest opdateret d. 17/5 - 2016 og er baseret på befolkningstal fra Danmarks statistik og de seneste 100.000 ordrer, der er bestilt via Sinful.dk

 • Check

  Det tal som står ud fra hvert by kaldes index-tallet. Dette tal er fundet ved at tage udgangspunkt i omsætningen for hvert postnummer, og derefter dividere det med antallet af indbyggere i området. Eksempelvis køber folk i Aalborg 1,89 gange mere sexlegetøj end landsgennemsnittet.

 • Check

  Alle data i undersøgelsen er behandlet 100 % anonymt, så du har altså ikke mulighed for at se, om det er dine naboer, der er blandt de frækkeste i Danmark.

Aalborg er Danmarks mest sexede by 2016
Rønne er Danmarks mest kinky by 2016
Nordborg er Danmarks mindst frække by 2016

Bonus info

 • Check

  Danmarks frækkeste by i 2016 er Aalborg. Ved sidste undersøgelse i 2015 blev Aalborg nr. 20.

 • Check

  Den mindst frække by i Danmark er Nordborg.

 • Check

  Danskerne køber generelt mere sexlegetøj i byområderne end i landområderne.

 • Check

  Baseret på de 100.000 ordrer har vi også kortlagt danskernes favorit sexlegetøj:

 • Check

  Produktgruppen med den største vækst fra 2015 til 2016 er app styret sexlegetøj til par.

 • Check

  Sinful har opgjort hvor i landet der sendes flest pakker afsted med piske, håndjern og blindfolds. - Det viser sig at Rønne er den by i Danmark, hvor der købes mest kinky sexlegetøj.

Har du spørgsmål til undersøgelsen kan du altid kontakte os på service@sinful.dk.
Journalister bedes kontakte vores presseansvarlige Mathilde Mackowski på presse@sinful.dk

Fakta om Sinful.dk

Sinful.dk er Danmarks største erotiske webshop og vores kerneværdi er en solid overbevisning om, at alle, uanset køn, alder og seksualitet, kan få endnu bedre sex med sexlegetøj. Det afgørende er, at du får præcist dét, der passer bedst til dig, og derfor bruger vi hver dag vores store viden om sexlegetøj til at hjælpe og vejlede vores kunder, så vi sikrer os, at de får de helt rigtige produkter.

Læs mere om Sinful her