Top 10 mest sexede byer i Danmark

Fakta om undersøgelsen

Vi danskere bliver mere og mere eksperimenterende i sengen og vi bruger i stigende grad sexlegetøj til at opnå endnu bedre sex.

Men er udviklingen den samme i hele landet? Eller er sexlegetøj mere udbredt nogle steder end andre? Det satte vi os for at finde svaret på og resultatet er denne unikke undersøgelse, hvori vi ser nærmere på danskernes frække købsvaner.

På kortet ovenfor kan du se Danmarks mest sexede byer. Hvordan klarer din by sig i forhold til resten af landet? Jo mørkere farven på kortet er, jo mere sexlegetøj bliver der købt pr. indbygger i byen.

 • Green tick

  Undersøgelsen er senest opdateret d. 4/5-2015 og er baseret på befolkningstal fra Danmarks Statistik og de seneste 100.000 ordrer, der er bestilt via Sinful.dk.

 • Green tick

  Index-tallet er fundet ved at tage udgangspunkt i omsætningen for hvert postnummer, dividere den med antallet af indbyggere i området og så sammenligne det tal med landsgennemsnittet. Fx køber folk i Randers 2.09 gange mere sexlegetøj end gennemsnitsdanskeren.

 • Green tick

  Alle data i undersøgelsen er behandlet 100 % anonymt, så du har altså ikke mulighed for at se, om det er dine naboer, der er blandt de frækkeste i Danmark. :)

 

Fakta om Sinful.dk

Sinful.dk er Danmarks største erotiske webshop og vores kerneværdi er en solid overbevisning om, at alle, uanset køn, alder og seksualitet, kan få endnu bedre sex med sexlegetøj. Det afgørende er, at du får præcist dét, der passer bedst til dig, og derfor bruger vi hver dag vores store viden om sexlegetøj til at hjælpe og vejlede vores kunder, så vi sikrer os, at de får de helt rigtige produkter.

Læs mere om Sinful her

Bonus info

 • Danmarks frækkeste by i 2015 er Randers. Ved sidste undersøgelse i 2014 blev Randers nr. 14.
 • Den mindst frække by i Danmark er fynske Marslev.
 • Årets højdespringer er sjællandske Eskebjerg som er gået fra en placering i 2014 som nr. 532 og nu er på en flot 27. plads.
 • Danskerne køber generelt mere sexlegetøj i byområderne end i landområderne.
 • Baseret på de 100.000 ordrer har vi også kortlagt danskernes favorit sexlegetøj:

  Kvinders favorit er Sinful Magic Wand
  Mænds favorit er Tenga Egg Clicker
  Parrenes favorit er We-Vibe 2
 • Produktgruppen med den største vækst fra 2014 til 2015 er blide bondageprodukter. Hvilket ikke overraskende skyldes Fifty Shades feberen.
 • Har du spørgsmål til undersøgelsen kan du altid kontakte os på service@sinful.dk.

  Journalister bedes kontakte vores presseansvarlige Mathilde Mackowski på presse@sinful.dk.