Sexshop Århus

Som den største sexbutik Århus, har du nu mulighed for at afhente dit nye sexlegetøj her hos os i Højbjerg. Sinful.dk er ikke bare den største sexbutik i Danmarks, men faktisk Skandinaviens størske erotiske webshop med salg af sexlegetøj. Se vores store udvalg af erotiske produkter, der altid er særligt udvalgt, så det afspejler de nyeste, mest populære og kvalitetbevidste produkter.

Det er helt diskret, du slipper for fragtomkostninger og turen på posthuset. Du kan afhente alle hverdage fra 8.00 - 19.00.

1. Køb Produkt

Du kan både bestille dine varer her i shoppen eller ved at ringe til os på telefon 70 77 70 70.

Når du bestiller online på Sinful.dk, kan du under punkt 2. i bestillingen afkrydse "Afhentning i Århus kr. 0,-" som leveringsform. Vi pakker din ordre med det samme og stiller den klar til afhentning - oftest inden for en time efter ordren er lagt.

Du modtager en bekræftelse så snart ordren er klar til afhentning.

2. Betaling

Du har mulighed for at betale med Dankort/eDankort, VISA/Dankort, VISA, Mastercard, JCB, VISA Elektron samt PayPal, Mobilepay og ViaBill. 

3. Afhentning

Du kan hente dit sexlegetøj Århus ved vores lagerbygning på Axel Kiers Vej 3, 8270 Højbjerg (port 5). Tæt ved motorvejen og ud til Ringvej Syd.

 

Sexlegetøj Aarhus

Kort over Århus