Om Sexvalget 2019

Hos Sinful mener vi, at politik sagtens kan gøres endnu mere sexet. Derfor har vi givet danskerne muligheden for at deltage i en sexet politisk meningsmåling forud for det kommende folketingsvalg d. 5 juni 2019.

Danskerne vil helst have Mette Frederiksen med i sengen

Nu har alle danskere haft mulighed for at afgive deres stemme til Sexvalget 2019.

Sexvalget 2019 bestod i sin enkelthed af en vaske ægte battle, hvor røde og blå valgdildoer kæmpede om kundernes valg. Efter længere tids hård kamp blev det en sejr til de røde dildoer.

På nøjagtigt samme måde som vi kender det fra bagernes valgkager, havde Sinful sat sig for at undersøge, hvad danskerne ville stemme til det kommende valg, og samtidig få svar på, om det er den røde eller blå dildo, de helst ville nappe med under dynen.

På kortet ovenfor kan du se prognosen for hver enkelt valgkreds. Blå farve betyder, at der solgt flest blå dildoer, rød farve at der solgt flest røde dildoer.

  • Green tick

    Undersøgelsen er opdelt i landets 92 valgkredse og viser fordelingen af solgte valgdildoer.

  • Green tick

    Valgdildoen var gratis, og kunne bestilles som en del af ens ordre, eller købes alene, hvor der kun skulle betales fragt. Det var kun muligt at bestille en dildo per ordre.

  • Green tick

    Alt data i undersøgelsen er behandlet 100% anonymt, så du har altså ikke mulighed for at se, om dine naboer stemmer på rød eller blå blok.

Bonus info

Sinful gennemførte den første valgprognose med valgdildoer ved folketingsvalget i 2011 og sidenhen i 2015. Denne helt uofficielle prognose viste sig at give et yderst retvisende billede af det endelige resultat af folketingsvalget.

Efter mere end 600 gyldige stemmer var talt op, viste vores meningsmåling i 2011 en smal sejr til rød blok med 50,9% af stemmerne mod 49,1% til blå blok.

Da det endelige valgresultat blev gjort op, løb Helle Thornings røde blok med sejren med 50,3% af stemmerne mod 49,7% til blå blok.

Det samme gjorde sig gældende i 2015, hvor der kun var 1% forskel i Sexvalgets udfald og så den endelige stemmeoptælling ved folketingsvalget. Vores prognose har med andre ord været meget tæt på det endelige resultat ved alle valgene.

Vi har tidligere gennemført en række forskellige analyser om danskernes sexvaner i forbindelse med indkøb af sexlegetøj. Senest Året Der Gik 2018, baseret på knap 200.000 ordre.

Har du spørgsmål til undersøgelsen, kan du altid kontakte os på service@sinful.dk.

Journalister bedes kontakte vores presseansvarlige Victoria Andersen på victoria.andersen@sinful.eu.

Fakta om Sinful

Sinful er Nordens største erotiske webshop og kerneværdierne bygger på en solid overbevisning om, at alle, uanset køn, alder og seksualitet, kan få endnu bedre sex med sexlegetøj. Det afgørende er, at du får præcist dét, der passer bedst til dig, og derfor bruger vi hver dag vores store viden om sexlegetøj til at hjælpe og vejlede vores kunder, så vi sikrer os, at de får de helt rigtige produkter. Sinful blev stiftet i 2008 af Mathilde Mackowski og Tonny Andersen, og virksomheden tæller i dag mere end 80 ansatte.