Om Sexvalget 2015

Hos Sinful.dk mener vi at politik sagtens kan gøre endnu mere sexet. Derfor giver vi nu danskerne muligheden for at deltage i en sexet politisk meningsmåling forud for det kommende folketingsvalg 18. juni 2015.

Vil du helst have Helle eller Lars med i sengen?

Nu har alle danskere mulighed for at afgive deres stemme ved det store Sexvalg 2015.

Sexvalget 2015 består i sin enkelthed af en vaske ægte battle hvor røde og blå valgdildoer kæmper om kundernes valg.

På nøjagtigt samme måde som vi kender det fra bagernes valgkager, så har vi sat os for at undersøge hvad danskerne stemmer til det kommende valg samt få svar på hvilken farve valgdildo danskerne foretrækker at nappe med i sengen.

Du kan få fingrene i din egen Valgdildo her.

På kortet ovenfor kan du se prognosen for hver enkelt valgkreds. Blå farve betyder at der solgt flest blå dildoer, rød farve at der solgt flest røde dildoer.

 • Green tick

  Undersøgelsen er opdelt i landets 92 valgkredse og viser fordelingen af solgte valgdildoer.

 • Green tick

  Kortet opdateres med nye data alle hverdage op til valget.

 • Green tick

  Hver husstand kan deltage med højst 2 køb i hele valgperioden; 1 rød og 1 blå stemme. Man kan ikke påvirke afstemningen ved at købe f.eks. 100 blå valgdildoer.

 • Green tick

  Alle data i undersøgelsen er behandlet 100% anonymt, så du har altså ikke mulighed for at se, om dine naboer stemmer på rød eller blå blok.

 

Fakta om Sinful.dk

Sinful.dk er Danmarks største erotiske webshop og vores kerneværdi er en solid overbevisning om, at alle, uanset køn, alder og seksualitet, kan få endnu bedre sex med sexlegetøj. Det afgørende er, at du får præcist dét, der passer bedst til dig, og derfor bruger vi hver dag vores store viden om sexlegetøj til at hjælpe og vejlede vores kunder, så vi sikrer os, at de får de helt rigtige produkter.

Læs mere om Sinful her

Bonus info

Sinful.dk gennemførte den første valgprognose med valgdildoer ved Folketingsvalget i 2011. Denne helt uofficielle prognose viste sig at give et yderst retvisende billede af det endelige resultat af folketingsvalget.

Efter at mere end 600 gyldige stemmer var talt op, viste vores meningsmåling en smal sejr til rød blok med 50,9% af stemmerne mod 49,1% til blå blok.

Da det endelige valgresultat blev gjort op, løb Helle Thornings røde blok med sejren med 50,3% af stemmerne mod 49,7% til blå blok. Vores prognose var med andre ord utroligt tæt på det endelige resultat og derfor er vi klar til en ny undersøgelse om danskerne foretrukne valg i sengen.

Resultatet af meningsmålingen kan ses løbende på denne side.

Vi har tidligere gennemført en række forskellige analyser om danskernes sexvaner i forbindelse med indkøb af sexlegetøj. Senest Sexkortet 2015, baseret på 100.000 ordrer.

Har du spørgsmål til undersøgelsen kan du altid kontakte os på service@sinful.dk.

Journalister bedes kontakte vores presseansvarlige Mathilde Mackowski på presse@sinful.dk.