Sinfive Emigi LET ØVEDE Lovepearl Elskovskugler

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Elskovs kugler

Sinfive Emigi LET ØVEDE Lovepearl Elskovskugler

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  Elskovskugler er ideelle til kvinder, der ønsker at træne bækkenbunden.

  Bækkenbundstræning bliver anbefalet af jordemødre og gynækologer.

  Fremstillet af allergivenlig kvalitets elastom. 100 % phthalat-fri.

  Produceret i Tyskland.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Emigi Elskovskugler er ideel for kvinder, som gerne vil træne deres bækkenbund for første gang. Emigi Lovepearls har under yderskallen to inderkugler, som roterer ved bevægelser og dermed træner musklerne i underlivet.

  Bækkenbunds træning bliver anbefalet af mange jordemødre og gynækologer.

  Emigi Lovepearls er produceret af kvalitets elastome som er yderst hudvenlig og selvfølgelig ftalatfri. De har en anti-mikrobiel overflade, der sikrer god hygiejne.

  På selve bækkenbundskuglen sidder der en blød, fleksibel og yderst holdbar silikone snor, som man hiver forsigtigt i, når kuglen skal tages ud. En nem, behagelig og sikker løsning.

  Hvordan træner jeg korrekt?

  Før Emigi Lovepearl op i skeden og lav en knibeøvelse og klem omkring den (start evt. ud med lave øvelserne liggende, det føltes mere behageligt indtil du vender dig til at have kuglen oppe). 

  Fortsæt med at koncentrere dig om at knibe i små 5 min. Det er vigtigt, at du laver dine knibeøvelser korrekt, ellers vil du ikke opnå den gode form.

  Når du skal lave en knibeøvelse, er det vigtigt, at du slapper godt af. Du skal starte dit knib bagtil ved anus-indgangen og lige så stille bevæge dig frem mod skede-musklerne og til sidst forsøge at trække navlen ind mod ryggen.

  Husk at holde en masse små pauser, hvis du trænger til det.

  De fleste kvinder opnår større sexlyst og mere  følsomhed i deres underliv, hvis de træner deres bækkenbund ofte! Påfør lidt glidecreme, inden du sætter Elskovskugler op, det gør processen lidt nemmere.

  Detaljer

  MATERIALE: Allergivenlig TPE.
  FTALATFRI: Ja.
  STØRRELSE: 6,5 cm - Snoren 10 cm.
  VANDTÆT: Ja.
  BRUGERMANUAL: Dansk, engelsk, tysk.
  VÆGT: Ca. 65 g.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Resultat
  Gode Elskovskugler Sinfive Emigi er rigtig lækre elskovs kugler. De har en lækker overflade og er bestemt rare at bruge. Dog kunne jeg som den anden bruger godt ha brugt lidt info om korrekt knibeteknik når man skal benytte elskovskugler. Jeg valgte at overkomme min generthed og ringende til kundeservice. Her snakkede jeg med en rigtig sød pige der gav mig gode råd til hvordan jeg kunne bruge Emigi korrekt.
  5 4 1
  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Resultat
  Sinfive Emigi LET ØVEDE - en god vej til god sex! Sinfive Emigi LET ØVEDE er et produkt til træning af bækkenbunden. Den placeres nederst i skeden og udfordringen er så at holde den her ved at knibe så den ikke falder ud. Inden i Sinfive Emigi er der to lidt tunge kugler der roterer og klikker mod hinanden. Dette kan mærkes, men ikke høres af andre og hjælper til at holde fokus på bækkenbunden så træningen bliver optimal.

  Sinfive Emigi forhandles både som en bækkenbundstræner og en såkaldt elskovskugle. Er man i det kælne hjørne, kan den helt sikkert også være pirrende, men den egentlige seksuelle gevinst opnår du først efter længere tids træning idet en stærk bækkenbund forøger følsomheden i skeden og giver bedre orgasmer samt større nydelse for manden. Derudover er der mange helbredsmæssige fordele ved at træne bækkenbunden dagligt.

  Sinfive Emigi LET ØVEDE er et glimrende produkt. Både indpakningen og selve produktet er lavet i et sobert og enkelt design der hverken er for klinisk eller pornoagtigt. Den er let rengør og lavet i allergivenligt materiale.

  Jeg købte Sinfive Emigi LET ØVEDE da jeg er vant til at lave knibeøvelser, men aldrig har brugt en bækkenbundstræner. Men jeg fandt absolut ingen udfordring i brugen af den. Dette skyldes dog ikke produktet i sig selv, men at det var svært at vurdere hvilken model der passede til styrken af min bækkenbund. Nu ved jeg at min bækkenbund er stærkere end jeg troede så næste gang bliver det den tungeste Sinfive Emigi jeg investerer i.

  Generelt gælder det for bækkenbundstrænere, at jo mindre diameter den har, jo tungere den er og jo glattere overflade den har, jo mere udfordring. Sinfive Emigi LET ØVEDE er ikke specielt tung, den har en fløjelsagtig overflade og en forholdsvis stor diameter. Derfor vil jeg mene den er perfekt til kvinder der har lært knibeteknikken, men ikke har trænet deres bækkenbund.

  Alt i alt er det et rigtig godt produkt med mange fordele der kan forbedre sexlivet markant og give helbredsmæssige fordele. Men den mangler en udførlig vejledning i korrekt knibeteknik og brug samt valg af den rigtige model/vurdering af styrke i bækkenbunden. Til gengæld skal den have stor ros for sit design!

  Det er min opfattelse at manglende seksuel nydelse er et problem, som kvinder længe har løst ved at øge stimulationen med vibratorer og lignende, men den bedste løsning er vel at starte med at øge den naturlige følsomhed ved at træne sin bækkenbund? Derefter vil man så have endnu større glæde både af sin mand og alt det fantastiske sexlegetøj der findes på markedet.
  5 5 1

  Du anmelder: Sinfive Emigi LET ØVEDE Lovepearl Elskovskugler

  Hvordan vurderer du produktet? *