Sinfive Emigi LET ØVEDE Lovepearl Elskovskugler
Sinfive Emigi LET ØVEDE Lovepearl Elskovskugler
169,00 kr
Læg i kurv
Elskovs kugler

Sinfive Emigi LET ØVEDE Lovepearl Elskovskugler

4.4 (2)
169,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Emigi Elskovskugler er ideel for kvinder, som gerne vil træne deres bækkenbund for første gang. Emigi Lovepearls har under yderskallen to inderkugler, som roterer ved bevægelser og dermed træner musklerne i underlivet.

Bækkenbunds træning bliver anbefalet af mange jordemødre og gynækologer.

Emigi Lovepearls er produceret af kvalitets elastome som er yderst hudvenlig og selvfølgelig ftalatfri. De har en anti-mikrobiel overflade, der sikrer god hygiejne.

På selve bækkenbundskuglen sidder der en blød, fleksibel og yderst holdbar silikone snor, som man hiver forsigtigt i, når kuglen skal tages ud. En nem, behagelig og sikker løsning.

Hvordan træner jeg korrekt?

Før Emigi Lovepearl op i skeden og lav en knibeøvelse og klem omkring den (start evt. ud med lave øvelserne liggende, det føltes mere behageligt indtil du vender dig til at have kuglen oppe). 

Fortsæt med at koncentrere dig om at knibe i små 5 min. Det er vigtigt, at du laver dine knibeøvelser korrekt, ellers vil du ikke opnå den gode form.

Når du skal lave en knibeøvelse, er det vigtigt, at du slapper godt af. Du skal starte dit knib bagtil ved anus-indgangen og lige så stille bevæge dig frem mod skede-musklerne og til sidst forsøge at trække navlen ind mod ryggen.

Husk at holde en masse små pauser, hvis du trænger til det.

De fleste kvinder opnår større sexlyst og mere  følsomhed i deres underliv, hvis de træner deres bækkenbund ofte! Påfør lidt glidecreme, inden du sætter Elskovskugler op, det gør processen lidt nemmere.

Detaljer

MATERIALE: Allergivenlig TPE.
FTALATFRI: Ja.
STØRRELSE: 6,5 cm - Snoren 10 cm.
VANDTÆT: Ja.
BRUGERMANUAL: Dansk, engelsk, tysk.
VÆGT: Ca. 65 g.

VARENUMMER: 10465.
Anmeldelser
4.4
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (2)
Gode Elskovskugler

Sinfive Emigi er rigtig lækre elskovs kugler. De har en lækker overflade og er bestemt rare at bruge. Dog kunne jeg som den anden bruger godt ha brugt lidt info om korrekt knibeteknik når man skal benytte elskovskugler. Jeg valgte at overkomme min generthed og ringende til kundeservice. Her snakkede jeg med en rigtig sød pige der gav mig goderåd til hvordan jeg kunne bruge Emigi korrekt. Læs mere

-
5 4 1
Sinfive Emigi LET ØVEDE - en god vej til god sex!

Sinfive Emigi LET ØVEDE er et produkt til træning af bækkenbunden. Den placeres nederst i skeden og udfordringen er så at holde den her ved at knibe så den ikke falder ud. Inden i Sinfive Emigi er der to lidt tunge kugler der roterer og klikker mod hinanden. Dette kan mærkes, men ikke høres af andre og hjælper til at holde fokus påbækkenbunden så træningen bliver optimal. Sinfive Emigi forhandles både som en bækkenbundstræner og en såkaldt elskovskugle. Er man i det kælne hjørne, kan den heltsikkert også være pirrende, men den egentlige seksuelle gevinst opnår du først efter længere tids træning idet en stærk bækkenbund forøger følsomheden i skeden oggiver bedre orgasmer samt større nydelse for manden. Derudover er der mange helbredsmæssige fordele ved at træne bækkenbunden dagligt. Sinfive Emigi LET ØVEDE er etglimrende produkt. Både indpakningen og selve produktet er lavet i et sobert og enkelt design der hverken er for klinisk eller pornoagtigt. Den er let rengør og lavet iallergivenligt materiale. Jeg købte Sinfive Emigi LET ØVEDE da jeg er vant til at lave knibeøvelser, men aldrig har brugt en bækkenbundstræner. Men jeg fandt absolutingen udfordring i brugen af den. Dette skyldes dog ikke produktet i sig selv, men at det var svært at vurdere hvilken model der passede til styrken af min bækkenbund. Nuved jeg at min bækkenbund er stærkere end jeg troede så næste gang bliver det den tungeste Sinfive Emigi jeg investerer i. Generelt gælder det for bækkenbundstrænere,at jo mindre diameter den har, jo tungere den er og jo glattere overflade den har, jo mere udfordring. Sinfive Emigi LET ØVEDE er ikke specielt tung, den har en fløjelsagtigoverflade og en forholdsvis stor diameter. Derfor vil jeg mene den er perfekt til kvinder der har lært knibeteknikken, men ikke har trænet deres bækkenbund. Alt i alt erdet et rigtig godt produkt med mange fordele der kan forbedre sexlivet markant og give helbredsmæssige fordele. Men den mangler en udførlig vejledning i korrekt knibeteknikog brug samt valg af den rigtige model/vurdering af styrke i bækkenbunden. Til gengæld skal den have stor ros for sit design! Det er min opfattelse at manglende seksuelnydelse er et problem, som kvinder længe har løst ved at øge stimulationen med vibratorer og lignende, men den bedste løsning er vel at starte med at øge den naturligefølsomhed ved at træne sin bækkenbund? Derefter vil man så have endnu større glæde både af sin mand og alt det fantastiske sexlegetøj der findes på markedet. Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk