Skandinavisk førende webshop, Sinful, søger Nordisk talende kundeservicemedarbejder. (besat)

Er du serviceminded ud over det sædvanlige. Brænder du for at give unikke, omsorgsfulde kundeoplevelser og sætter du en ære i at udføre kundeservice i topklasse, så er du netop den kollega vi står og mangler.

Om jobbet:

Som kundeservicemedarbejder hos os, vil du indgå i et skandinavisk team med 5 fuldtidsansatte og 4 studiemedarbejdere, der elsker at arbejde ihærdigt med at give vores kunder den allerbedste rådgivning og kundeservice. Vores drøm er at inspirere og hjælpe så mange mennesker som muligt til et bedre sexliv, hvilket er vores motivation og drivkraft i hverdagen.

Dine arbejdsopgaver:

Dit hovedfokus vil være kundeservice pr. telefon og mail, samt lettere administrative opgaver. Du skal have et højt servicegen, da du også bliver en vigtig brik i at understøtte resten af vores organisationen med praktisk opgaveudførelse. Passion for den gode kundeoplevelse er et must og du skal brænde for at yde den absolut bedste kundeservice, så vi altid stræber efter at få fantastiske kundebedømmelser.

Dine kvalifikationer:

  • - Du skal have kundeserviceerfaring fra telefon og mail samt et servicegen i topklasse.
  • - Du har flair for IT og er indstillet på at lære nye systemer.
  • - Du skal være smilende, rummelig, udadvendt og fleksibel.
  • - Du har en god forretningsforståelse og ved at kundeservice er vigtig brik heri.
  • - Du er en teamplayer der arbejder koncentreret og ihærdigt for at give unik kundeservice.
  • - Du skal forstå Svensk, Norsk og beherske engelsk på samtaleniveau.

Om Sinful:

Sinful er Skandinaviens største e-commerce virksomhed inden for erotiske produkter. Vi sætter barren højt og driver succesfulde webshops i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vi er de stolte vindere af den prestigefyldte Børsens Gazellepris i 2015 og 2016 samt E-handelsprisen i 2017.

Du vil få over 50 ambitiøse kollegaer, der lægger vægt på at hverdagen skal være sjov og lærerig, og hvor deltagelse i sociale arrangementer, udenfor arbejdstiden, er noget vi værdsætter. Vi er innovative og vi arbejder hver dag på at inspirere danskerne og vores nordiske naboer til mere kærlighed, intimitet og leg, så det er vigtigt for os, at du har humor, et åbent sind og en legende natur.

Praktisk info:

Antal timer: Fuldtid.
Forventet tiltrædelse: Snarest muligt.
Ansøgningsfrist: Vi afholder samtaler løbende, seneste ansøgningsfrist d. 01.09.2017.
Arbejdssted: Åbyhøj, Aarhus.

Ved spørgsmål kontakt Marianne Nissen på: marianne.nissen@sinful.eu

Send din ansøgning sammen med relevante bilag og referencer til: job@sinful.dk

Emnefelt i e-mail: "Kundeservice”.

KUN ansøgninger, der sendes pr. e-mail, tages i betragtning.