Sort Kilde Fjer
Sort Kilde Fjer
69,00 kr
Sort Kilde Fjer til forførende forspil og sanselige parlege
Sort Kilde Fjer til forførende forspil og sanselige parlege

Sort Kilde Fjer

4.3 (3)
69,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

En Sort Kilde Fjer som denne er ideel som en del af jeres forførende forspil. Kilde fjeren kan bruges til sensuelle strejf hen over huden, så I opnår en pirrende og dejlig følelse. 

Denne sorte kildefjer er sammensat af små, ultralette og meget bløde fjer, der er meget behagelige mod huden. Fjerens håndtag er dækket af et stilfuldt satinbånd. 

Tip! Brug denne kildefjer sammen med et blindfold for ekstra effekt. Når synssansen sættes ud af spil vækkes kroppens andre sanser til live, så berøringer mærkes mere tydeligt.

Detaljer

MATERIALE: Strudse fjer.
STØRRELSE: 7 cm x 7 cm.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 14233.
Anmeldelser
4.3
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (3)
God!

Denne lille kildefjer er rigtig god til at pirre din partner! Den fælder stort set ikke. Alt i alt en god kildefjer til lidt penge! Jeg vil helt klart anbefale den :)

-
5 5 1
Lille pirre-dusk

Det billige alternativ til en lille kildeoplevelse. Lille fjerdusk som ikke fælder forfærdigt meget, og er rimelig økonomisk. Prikken over i'et når hun ligger fastspændt og skal pirres lidt.. Læs mere

-
5 4 1
Super forspils fjer

En uundværlig fjerpen som virkelig kan pirre de erogene zoner ved at øge berøringsfølelsen. Det er nok et af de mest effektive remedier til at kilde inderlår, mave og bryst med og som tilmed er utrolig billig. Et absolut "must-have"! Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk