Studio Collection Varmende Intim Læbepomade
Studio Collection Varmende Intim Læbepomade
89,00 kr
Studio Collection Varmende Intim Læbepomade
Varmende Læbepomade

Studio Collection Varmende Intim Læbepomade

2.7 (1)
89,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Overrask din partner med varmende kys, slik og pust med denne varmende intim læbepomade.

Læbepomaden kommer i en diskret og stilfuld beholder, der mest af alt ligner en lille øjenskygge, som du kan gemme væk i make-up pungen.

Den indeholder hverken parabener, ftalater, petroleum eller andre giftige stoffer. Kun naturlige ingredienser, som f.eks. urte-ekstrakter.

Smør læbepomaden på læberne eller andre steder, hvor du eller din partner ønsker at mærke den varmende sitrende fornemmelse og få en ekstra intens oplevelse.

Detaljer

VIRKNING: Varmende.
PARABENFRI: Ja.
FTALATFRI: Ja.
INDEHOLDER: Kun naturlige ingredienser.

VARENUMMER: 13016.
Anmeldelser
2.7
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Lækker indpakning - ingen effekt

Havde store forventninger til dette produkt og glædet mig meget til at prøve det. Blev meget positivt overrasket da produktet kom. Den lækreste indpakning. Sort og metallic rød. Inden i en fin lille rund, sort og rød beholder med læbepomaden i. Disket og en man sagtens ville kunne have til at stå fremme uden at nogen ville tænke over det.Jeg fik en fornemmelse af luksus jeg ikke havde forventet til prisen. Læbepomaden dufter af kanel, let og krydret. Smager ikke så godt men til genglæd er smagen ikke sågennem tængerne. Men varmen hvor bliver den af? Kan lige starten mærke en let prikken i læberne, men ellers ingenting. Kæresten kan ingen ting mærker ved kys. Kan jegheller ikke, den prikkende fornemmelse er væk stort set med det samme. Der sker ingenting når det smørres på brystvorterne og kæresten kan heller ingen forskel mærkenår jeg kysser hans lem. Tros flot og lækker indpakning blev det til en skuffende og flad fornemmelse. Ingen ekstra varme i sengen denne gang. Læs mere

-
5 3 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk