TENGA Flip Air Black Onaniprodukt
TENGA Flip Air Black Onaniprodukt
699,00 kr
Fliphole
Flip Hole
Tenga flip hole black
Tenga fliphole
Fliphole onaniprodukt

TENGA Flip Air Black Onaniprodukt

5.0 (1)
699,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Tenga Air Solid er et af verdens mest populære onani produkter til mænd. Tenga Air  er teknisk designet med en hård stimulerende tekstur samt et system, der skaber det perfekte vakuum rundt om penis.

Tenga Air er lavet i et unikt design, der mest af alt ligner en fed gadget. Og modsat mange andre onaniprodukter er Tenga Air IKKE designet som en vagina.

Onaniproduktet er lavet af blød silikone og indersiden er fyldt med riller, knopper og kløfter så den føltes så realistisk som overhovedet muligt. Tenga Air har en fast hårhed, så den giver ekstra stimulation ved brug.

Tenga Air er specielt udviklet til at danne et vakum omkring penis. Der er 2 punkter på hver side af Tenga Air og når du trykker på punkterne vil du kunne styre vakuum trykket, så det passer bedst til dig.

Sådan rengør du din Tenga Air:
Tag holderen af Tenga Air og åben den op som en bog. Skyl den under varmt vand med en sexlegetøjsrenss spray, stil den og lad den tørre.

Tenga Air fås i 2 udgaver. Flip Air Melty som er blød og dejlig og og denne Tenga Air Solid, der giver en mere intens stimulation.

Vi anbefaler, du bruger Flip Air Lotion glidecreme, der er speciet udviklet til Tenga Air onani produktet.

Alle Tenga produkter produceres i Japan under høje kvalitets krav og der benyttes patenteret teknologi.

Detaljer

MATERIALE: Medicinsk silikone.
FTALATFRI: Ja.
LÆNGDE: 19 cm.
DIAMETER: 7,8 cm.
VÆGT: 432 g.
PASSER TIL: De fleste.
GLIDECREME: Vandbaseret.
BRUGERMANUAL: Engelsk.

VARENUMMER: 11749.
Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Længe Leve Japanerne!!

Dette er det bedste onani produkt jeg har haft, det er fantastisk. Vakumsystemet gi'r en heftig sugen og slubren som sammen med de indvendige strukturer gir den vildeste stimulation der føles som et godt blowjob. Det er et genialt design og med knapsystemet kan du variere nydelsen efter behov - de kan deres kram, japanerne. Jeg kan på detvarmeste anbefale dette produkt, det er virkelig godt så godt at det nok ikke blir det eneste jeg køber. J.E Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk