The F-Machine Tremblr Milking Sexmaskine

Klik på billederne for at forstørre dem

 • The F-Machine Tremblr Milking Sexmaskine
 • The F-Machine Tremblr Milking Sexmaskine
 • The F-Machine Tremblr Milking Sexmaskine
 • The F-Machine Tremblr Milking Sexmaskine
 • The F-Machine Tremblr Milking Sexmaskine
 • The F-Machine Tremblr Milking Sexmaskine

The F-Machine Tremblr Milking Sexmaskine

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

5.845,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Få den ultimative onani oplevelse med The F-Machine Tremblr Milking Sexmaskine.

  Den innovative sexmaskine overstiger langt dine vildste fantasier, når den suger og stimulerer din penis, til du er helt i knæ.

  Justerbar sugeevne og teleskopiske bevægelser for skræddersyet og håndfrit klimaks. Med sine 3 cylindre passer den de fleste mænd.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Er du en mand, der ved, hvad han vil have? Så få den ultimative onani oplevelse med The F-Machine Tremblr Milking Sexmaskine.

  Trembl er vildere end din vildeste fantasi, når den innovative sexmaskine suger og stimulerer din penis, til du er helt i knæ.

  Sexmaskinen har både justerbar sugeevne og teleskopiske bevægelser, der bevæger "malke maskinen" håndfrit op og ned over din penis. Du kan med andre ord skræddersy dit eksplosive klimaks, præcis som du ønsker.

  Med sine 3 forskellige cylindre passer den de fleste mænd. The F-Machine Tremblr Milking Sexmaskine kommer i en maskulin kuffert med indbygget motor og plads til alt medfølgende udstyr.

  Skal blot tilsluttes din nærmeste stikkontakt, så er du klar. Adapter medfølger, så sexmaskinen kan bruges i Europa.

  Detaljer

  MATERIALE: ABS, silikone, naturgummi og metal.
  MÅL:
  - Cylinder 1: 15 cm.
  - Cylinder 2: 19 cm.
  - Cylinder 3: 23 cm.
  - Kuffert: 46 cm x 35 cm x 18 cm.
  SUGEEFFEKT: Justerbar.
  TELESKOPISKE BEVÆGELSER: Justerbar.
  STRØMSPÆNDING: 110-240V.
  MEDFØLGER: Opbevaringskasse, 3 cylindere, fjernbetjening, transformer (3-benet engelsk strømstik), adapter til EU-stik, strømledning, slange, umbraco nøgle, flaskerenser.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Det bedste jeg har prøvet (uden en rigtig kvinde) Første dag jeg fik den var jeg skuffet: den gjorde det den skulle, men det var ikke den oplevelse jeg havde forventet. Anden dagen fandt jeg ud af, at jeg skulle gå op i medium sleve størrelse, selvom jeg er under gennemsnit størrelse, og selvom manualen forslog 20cm bevægelsesindstilling for cylinderen, så var >=30cm meget bedre for at give en mere deepthroat oplevelse for mig. Med nok glidecreme fik jeg en silkeblød oplevelse, som var meget ægte. Jeg skal holde slangen ca. 10cm fra sleven for at den ikke glider ud, og man kan sikkert lave en konstruktion hvor man binder den fast, så man ikke selv skal holde slangen. Den bliver aldrig træt i kæberne og kan blive ved i timevis, hvis man ønsker det. Når fornemmelsen ikke længere er silkeblød, så skal man stoppe og tilsætte en dråbe mere glidecreme (ca. hvert 5.min). Når man finder en indstilling man kan lide, så er det ikke nemt at reproducerer den næste dag, da enheden begynder ved ”nul” indstillinger. Du kan ikke notere dig hvor meget sug + tempo passer dig og bare indstille det samme som dagen før (og selvom du kunne ville din ændring i erektion/størrelse gøre at indstillingerne ikke ville passe helt som før). Du skal selv trykke +/- på sug og tempo, hvilket er fint, men man skal være klar over at de påvirker hinanden, så at øge tempo typisk også øger sug. Nogen gange virker det som om at trykke på ”-” på sug giver mere sug, så man skal være klar over at det tager lidt forsøg, at finde den indstillingen man ønsker. Typisk skal man øge tempo først, og så derefter øge sug hvis man synes. Der er ingen tvivl om at den kan give nok sug! Hvis man skifter sleve skal man blot huske ikke at skubbe slangen ret meget ind, og man skal give den lidt olie, da den ellers er temmelig svær at fjerne igen (jeg var nød til at bruge en fladtang). Der er ikke plads til alle sleves i tasken, men det er genialt, at man kan sætte en hængelås på tasken, så nysgerrige fingre ikke kan åbne kassen. Der er ingen tvivl om at dette produkt kan give dejlige oplevelser! Jeg forstår ikke hvorfor dette produkt ikke kan findes uden man skal søge efter navnet direkte – jeg vil mene at intet stikker det som blowjob simulator når man først har fået alt indstillet.
  5 4 1

  Du anmelder: The F-Machine Tremblr Milking Sexmaskine

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Du synes måske også godt om: