Touché Feromon Spray til Mænd

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Feromon Spray Til Mænd

Touché Feromon Spray til Mænd

På lager Bestil før kl. 22.00 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

129,00 kr

  Oversigt

  Kort info

  Touché Feromon Spray har en seksuel tiltrækningskraft på det modsatte køn. Denne er beregnet til at tiltrække kvinder.

  Sprayen er som sex appeal på flaske!

  Spray en smule på halsen eller et andet sted på kroppen.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Er du mand og ønsker at øge din seksuelle tiltrækningskraft overfor kvinder, så er det denne Feromon Spray du skal have fat i. Sprayen er som sex appeal på flaske! Den indeholder feromoner, som også kaldes for "kærlighedens duft" eller "seksualitetens duft".

  Feromoner siges at have en seksuel tiltrækningskraft, så ønsker du at tiltrække en kvinde, så sprøjt lidt af denne spray på f.eks. halsen eller indersiden af håndleddet..

  Sprayen har en opium duft og er meget drøj i brug. Vi anbefaler at der kun bruges ét sprøjt, der så vil kunne holde i op til 12 timer. Bemærk at dette ikke er en duftspray der kan sammenlignes med en almindelig deodorant eller parfume.

  Detaljer

  INDEHOLDER: Feromon Spray.
  STØRRELSE: 50 ml.
  BRUGERMANUAL: Engelsk, tysk m.m.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Krydret og lidt sæbeagtig Jeg var lidt skeptisk da jeg læste at en spray skulle kunne give større tiltrækning af det modsatte køn, men jeg tænkte at det da var værd at prøve. Om det var sprayen der gjorde det eller held er jo svært at sige, men jeg havde en rigtig god bytur i weekenden.
  Sprayen er ret kraftig så brug ganske lidt (ganske få sprøjt!) Duften er krydret og lidt sæbeagtig, som en parfume til rigtige mænd og ikke, og ikke drenge. Har brugt den sammen med min alm parfume.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Det har intet med en god duft parfume at gøre Det har intet med en god duft parfume at gøre, den har en ubehagelig lugt,(syrlig og sur). Jeg vil nok sige jeg kun fået negative kommentarer fra begge køn... Efter at jeg havde brugt den 1 gang så gav jeg den væk til en af mine venner,og han har testet den og han siger at den virker ikke på kvinder.
  5 2 1

  Du anmelder: Touché Feromon Spray til Mænd

  Hvordan vurderer du produktet? *