Twerking Butt Deluxe
Twerking Butt Deluxe
5.995,00 kr
Testvinder
TwerkingButt Deluxe
TwerkingButt Deluxe
TwerkingButt Deluxe
TwerkingButt Deluxe
TwerkingButt Deluxe
TwerkingButt Deluxe
Twerking Butt Deluxe - PRISVINDER billede af emballagen 90

Twerking Butt Deluxe

5.0 (1)
Forventes på lager igen den 18/12/2021 - Kontakt kundeservice for at få oplyst leveringsdato.
5.995,00 kr
Oversigt
Kort info

Kort info

Twerking Butt Deluxe er sidste skud på stammen fra USA inden for real-life onaniprodukter og har vundet prisen som "Årets sexlegetøj til mænd" på Xbiz Awards.

Den kan varmes op til kropstemperatur, massere, vibrere og (selvfølgelig) ryste!

Den rystende røv har et par svulstige, bløde balder, en vagina og et anus.

Beskrivelse

Nu kan du kombinere alle dine hedeste drømme i ét og samme produkt med Twerking Butt Deluxe, der udover at være et virkelig frækt onaniprodukt, også har vundet prisen som "Årets sexlegetøj til mænd" på Xbiz Awards.

Masturbatoren er formet som en dejlig, fyldig bagdel og har både en vagina og et anus, du kan fornøje dig med. Den kan varmes op til ca. 37 grader, der er et menneskes normale kropstemperatur, og du kan kontrollere den med den medfølgende fjernkontrol, så den også kan massere din penis og vibrere omkring den. Massagen kan sættes på 6 forskellige indstillinger og twerking-funktionen er praktisk talt uendelig.

Twerking Butt Deluxe er lavet i dejlig blødt cyberskin og vejer ca. 9 kg. Den er nem at rengøre, og der medfølger en kraftfuld vandpumpe til at rense helt i bund med. Til headsettet er der også en renseklud og efter brug kan du putte Twerking Butt Deluxe i den medfølgende opbevaringspose, indtil du skal bruge den igen. Du får også en oplader med, så "hun" altid kan være klar til brug og give dig maksimal nydelse, når du ønsker det.

Vi anbefaler, at du bruger et Fleshlightpulver til at behandle din masturbator med. Pulveret er med til at bibeholde materialets bløde og naturtro overflade og forlænger dets levetid.

Detaljer

MATERIALE: Cyberskin.
LÆNGDE: 35 cm.
BREDDE: 32 cm.
HØJDE: Ca. 23 cm.
VÆGT: 9 kg.
BATTERITYPE: Genopladelig (oplader medfølger).
SPROG: Engelsk.

VARENUMMER: 15018.
Anmeldelser
5.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Dette er det bedste!

Jeg har haft dette produkt i noget tid, det gør bare alt hvad en mand vil have! message & vibrator og Cyperskin føles som om det er the real deal, især fordi den bliver opvarmet til krops temp! Alt for lækkert stykke legetøj! Den er dyr ja, men man for det også der efter! Læs mere

-
5 5 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk