Velve Rio Luksus Penisring med Vibrator Opladelig

Klik på billederne for at forstørre dem

Velve Rio Luksus Penisring med Vibrator Opladelig

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

399,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Forkæl hinanden og del den fælles nydelse med den luksuriøse Velve Rio Luksus Penisring med Vibrator Opladelig.

  Med 10 effektive vibrationer til kvindens sensitive klitoris område, mens han opnår en mere potent og langvarig erektion.

  Velve Rio er en eksklusiv vibrerende penis ring fremstillet i fløjlsblødt silikone og oplades nemt via medfølgende USB-kabel.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Oplev en fantastisk fælles nydelse og kom endnu tættere på hinanden med den luksuriøse Velve Rio Luksus Penisring med Vibrator Opladelig.

  Den eksklusive penisring vil bringe en ny dimension ind i jeres skønne fælles stunder.

  Velve Rio er en luksuriøs penisring i fleksibelt materiale, som giver et godt greb om roden af penis. Her medvirker penisringen til en mere potent og længerevarende erektion til glæde for jer begge. Samtidig forkæler den kraftige vibrator hendes klitoris område med pirrende vibrationer i hele 10 intense indstillinger.

  Lad erotikken blomstre imellem jer i takt med, at I finder nye stillinger, hvor den eksklusive Velve Rio tilgodeser de erogene zoner og nyd en fælles orgasmisk afslutning. 

  Velve Rio er fremstillet i vandtæt og ftalatfrit sillikone og har en strækbar indre diameter på 2,8 cm. Den oplades let via det medfølgende, magnetiske USB-kabel.

  Velve er en kollektion af luksuriøst sexlegetøj med sensuelle kurver og en fløjlsblød overflade. Designet i Skandinavien og lavet i samarbejde med førende eksperter og sexologer.

  Detaljer

  MATERIALE: Silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  VANDTÆT: Ja.
  INDRE DIAMETER: 2,8 cm (Strækbar).
  VIBRATIONER: 3 niveauer og 7 mønstre.
  BATTERITYPE: Opladeligt (Magnetisk USB-kabel til opladning medfølger).
  OPLADETID: 150 min.
  BRUGSTID: 90 min.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Brugervenlighed
  Godt produkt Første gange jeg og kæresten prøvede en sådan dims .... men absolut pengene værd . Kan varmt anbefales
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Brugervenlighed
  Meget smal Den duer ikke hvis man er til den tykkere side. Sidder alt for stramt :(
  5 3 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Brugervenlighed
  Fremragende! men.. Min kæreste og jeg købte penisringen, med den klare forventning om klitorissimulation, hvilket den leverer på eksemplarisk vis. Dels med dens lækre bløde overflade og dels med dens justerbare vibrator, der er rigeligt kraftig til at overkomme bevægelse og eksotiske stillinger. Tilmed er den let at få på, så længe penis fugtes. Den erektionsfremmende stramning klarer den også i overlegen stil, med en øjensynligt forstørret penis, til både min og min kærestes fornøjelse og nydelse. Magnetladeren fungerer ligeså.
  Sidst, og mindst, finder vi 'men'-et; penisringens kontrolknap kan virke lidt svært tilgængelig under samleje eftersom den sidder på siden, hvorfor den kan virke lidt svær at trykke på. Dette særligt når det bliver tilpas vådt - som det jo sker.
  Alt i alt en fornøjelse og den kan klart anbefales.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Brugervenlighed
  Den bedste penisring Vi har intet dårligt at sige om dette produkt! Vi har haft produktet i 4 måneder nu og den skuffer aldrig. Penisringen er silkeblød, så man virkelig får følelsen af at det er et kvalitetsprodukt. Derudover giver ringen skønne vibrationer, som vi begge har stor gavn af. Vi kan varmt anbefale denne penisring.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Brugervenlighed
  En fantastisk penisring Kæresten og jeg har prøvet lidt forskellige penisringe med vibrator og de fleste syntes hun ikke virker optimalt da nogen af dem ikke virker efter man har brugt dem første gang.. men denne velve Rio er fantastisk, der er indbygget batteri som er genopladeligt, der er en enkelt knap til at styre funktionerne og styrken på vibrationerne. Hun er helt vild med den og elsker at lege med indstillingerne. Den sidder perfekt på mig, og strammer ikke for meget eller for lidt, da den kan give sig lidt, lidt besværlig at få på men leger man lidt med den så går det som smurt og man finder hurtigt ud af at sætte den på uden besvær.. og bonus den kommer i en diskret æske så den skal ikke sådan gemmes væk
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Brugervenlighed
  Perfekt til en fræk date med kæresten eller manden Jeg købte denne som overraskelse til min mand på vores årsdag. En perfekt overraskelse der bestemt også kom mig til fordel. Den har så mange forskellige måder at vibrer på - så den kan bruges igen igen. Tak for et meget fint produkt til os som par.
  5 5 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Brugervenlighed
  Penisring Kanon produkt er over alt forventning giver begge to nydelse
  5 5 1

  Du anmelder: Velve Rio Luksus Penisring med Vibrator Opladelig

  Hvordan vurderer du produktet? *