VërSpanken Bumpy Onaniprodukt
VërSpanken Bumpy Onaniprodukt
349,00 kr
Vërspanken-Bumpy-Onaniprodukt
Vërspanken-Bumpy-Onaniprodukt

VërSpanken Bumpy Onaniprodukt

349,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

VërrSpanken Bumpy er det sidst nye inden for sexlegetøj til mænd.

Der er tale om et onaniprodukt, som gør dine handjobs og dine sex oplevelser med din partner endnu bedre.

VërrSpanken Bumpy består af en sort holder, hvori der sidder to bløde skum-indsatser, som skaber et virkelig pirrende tryk omkring din penis.

Indsatserne i denne udgave af VërrSpanken har en nubret struktur af små tætsiddende knopper. Ønsker du en anderledes form for stimulation, findes VërrSpanken også i en ”Smooth” (glat) og i en ”Wavy” (bølget) udgave her i Sinful.dk shoppen.

Obs! Du kan tilkøbe indsatserne WaterWieners, som kan enten varmes eller køles inden brug. Mix og match som du lyster! WaterWieners findes i 3 forskellige udgaver (wavy, smooth og bumby) og kan købes her i Sinful.dk shoppen.

Det er meget simpelt at bruge VërrSpanken. Blot før din penis ind mellem de bløde indsatser, tag ved holderen og bevæg den frem og tilbage, præcis i det tempo, du lyster.

Den kan bruges på et væld af forskellige måder - både siddende, liggende og stående. Derudover kan du naturligvis også få din partner til at bruge den på dig for en ekstra pirrende oplevelse.

Holderen klikkes sammen (og åbnes) i den ene ende og skaber det nødvendige tryk omkring din penis. Så alt, du skal gøre, er at bevæge den i det ønskede tempo og bare nyde.

Efter brug åbner du blot holderen, klikker indsatserne ud og vasker det hele i varmt vand og sæbe. Mere simpelt bliver det ikke.

Inden du bruger VërrSpanken Bumpy skal du påføre glidecreme på din penis og på indsatserne. Dette sikrer den helt optimale glidning og den klart bedste oplevelse.

Detaljer

MATERIALE: Holder: TPR. Indsats: Polypropylene (blødt skum-materiale)
MÅL: 5,99 x 10,39 x 22 cm.
MÅL INDSATS: 8,64 x 5,41 x 13,49 cm.
VANDTÆT: Ja.

VARENUMMER: 12993.
Anmeldelser
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode. Hjælp andre på vej - fortæl os din mening!
0.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk