VërSpanken Smooth Onaniprodukt

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Vërspanken Smooth Onaniprodukt
 • Vërspanken Smooth Onaniprodukt

VërSpanken Smooth Onaniprodukt

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  VërSpanken Smooth er et nyt og anderledes onani produkt til mænd, som gør dine handjobs og sexoplevelser med din partner endnu bedre.

  Består af en holder, hvori der sidder to bløde udtagelige indsatser.

  Før din penis ind mellem de to indsatser, bevæg Vërspanken frem og tilbage og mærk et pirrende tryk omkring din penis.

  Kan bruges i et væld af forskellige stillinger - både siddende, liggende og stående - alene eller sammen med din partner.

  Efter brug åbner du blot holderen, tager indsatserne ud og vasker det hele i varmt vand og sæbe.

  Indsatserne i denne Smooth udgave er helt glatte men findes også i en "Bumpy" (nubret) og "Wavy" (bølget) udgave i Sinful.dk shoppen.

  OBS: Som et alternativ til de eksisterende indsatser, kan du tilkøbe indsatserne WaterWieners, som kan varmes eller køles inden brug.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  VërrSpanken er det sidst nye inden for sexlegetøj til mænd.

  Der er tale om et onaniprodukt, som gør dine handjobs og dine sex oplevelser med din partner endnu bedre.

  VërrSpanken består af en sort holder, hvori der sidder to bløde skum-indsatser, som skaber et virkelig pirrende tryk omkring din penis. 

  Indsatserne i denne udgave af VërrSpanken er helt glatte, men ønsker du en anderledes form for stimulation, findes VërrSpanken også i en ”Bumpy” (nubret) og i en ”Wavy” (bølget) udgave her i Sinful.dk shoppen, hvor overfladen har en mere ujævn struktur.

  Obs! Du kan tilkøbe indsatserne WaterWieners, som kan enten varmes eller køles inden brug. Mix og match som du lyster! WaterWieners findes i 3 forskellige udgaver (wavy, smooth og bumby) og kan købes her i Sinful.dk shoppen.

  Det er meget simpelt at bruge VërrSpanken. Blot før din penis ind mellem de bløde indsatser, tag ved holderen og bevæg den frem og tilbage, præcis i det tempo, du lyster.

  Den kan bruges på et væld af forskellige måder - både siddende, liggende og stående.  Derudover kan du naturligvis også få din partner til at bruge den på dig for en ekstra pirrende oplevelse.

  Holderen klikkes sammen (og åbnes) i den ene ende og skaber det nødvendige tryk omkring din penis. Så alt, du skal gøre, er at bevæge den i det ønskede tempo og bare nyde.

  Efter brug åbner du blot holderen, klikker indsatserne ud og vasker det hele i varmt vand og sæbe. Mere simpelt bliver det ikke.

  Inden du bruger VërrSpanken skal du påføre glidecreme på din penis og på indsatserne. Dette sikrer den helt optimale glidning og den klart bedste oplevelse.

  Detaljer

  MATERIALE: Holder: TPR. Indsats: Polypropylene (blødt skum-materiale)
  MÅL: 5,99 x 10,39 x 22 cm.
  MÅL INDSATS: 8,99 x 5,96 x 13,41 cm.
  VANDTÆT: Ja.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Materiale og kvalitet
  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Enkelt design men det bliver det ikke ringere af Dette produkt er meget smart designet da det på nogle områder er mindre end nogle af de andre onaniprodukter og det formår at levere varen..

  Det gode ved produktet er at den er som sagt har en fair strøelse og er nem at rengøre dog kan det være lidt tricky og få de "blå puder" i dette tilfælde til at gribe fat efter rengøring, men det er nok mest et spørgsmål om teknik..

  Hvis jeg skal sammen ligne med andre onaniprodukter så er dette ikke et produkt der henvender sig til typen som gerne vil have en stram effekt fra produktet. Man kan selvfølgelig trykke lidt sammen i enderne på produktet men det giver ikke så stor en forskel som visse andre produkter..

  Hvis man der imod gerne vil have en stimulans uden at produktet virker utilgængeligt/for stramt er dette et godt valg.

  så alt i alt et ok og anderledes produkt, måske som et første gangs køb... men giver desvære ikke helt det samme som Fleshlights, som også er gode produkter dog en anelse dyre men det sidste værd

  5 3 1

  Du anmelder: VërSpanken Smooth Onaniprodukt

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Du synes måske også godt om: