VërSpanken Smooth Onaniprodukt
VërSpanken Smooth Onaniprodukt
349,00 kr
Vërspanken Smooth Onaniprodukt
Vërspanken Smooth Onaniprodukt

VërSpanken Smooth Onaniprodukt

3.4 (1)
349,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

VërrSpanken er det sidst nye inden for sexlegetøj til mænd.

Der er tale om et onaniprodukt, som gør dine handjobs og dine sex oplevelser med din partner endnu bedre.

VërrSpanken består af en sort holder, hvori der sidder to bløde skum-indsatser, som skaber et virkelig pirrende tryk omkring din penis. 

Indsatserne i denne udgave af VërrSpanken er helt glatte, men ønsker du en anderledes form for stimulation, findes VërrSpanken også i en ”Bumpy” (nubret) og i en ”Wavy” (bølget) udgave her i Sinful.dk shoppen, hvor overfladen har en mere ujævn struktur.

Obs! Du kan tilkøbe indsatserne WaterWieners, som kan enten varmes eller køles inden brug. Mix og match som du lyster! WaterWieners findes i 3 forskellige udgaver (wavy, smooth og bumby) og kan købes her i Sinful.dk shoppen.

Det er meget simpelt at bruge VërrSpanken. Blot før din penis ind mellem de bløde indsatser, tag ved holderen og bevæg den frem og tilbage, præcis i det tempo, du lyster.

Den kan bruges på et væld af forskellige måder - både siddende, liggende og stående.  Derudover kan du naturligvis også få din partner til at bruge den på dig for en ekstra pirrende oplevelse.

Holderen klikkes sammen (og åbnes) i den ene ende og skaber det nødvendige tryk omkring din penis. Så alt, du skal gøre, er at bevæge den i det ønskede tempo og bare nyde.

Efter brug åbner du blot holderen, klikker indsatserne ud og vasker det hele i varmt vand og sæbe. Mere simpelt bliver det ikke.

Inden du bruger VërrSpanken skal du påføre glidecreme på din penis og på indsatserne. Dette sikrer den helt optimale glidning og den klart bedste oplevelse.

Detaljer

MATERIALE: Holder: TPR. Indsats: Polypropylene (blødt skum-materiale)
MÅL: 5,99 x 10,39 x 22 cm.
MÅL INDSATS: 8,99 x 5,96 x 13,41 cm.
VANDTÆT: Ja.

VARENUMMER: 12992.
Anmeldelser
3.4
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Enkelt design men det bliver det ikke ringere af

Dette produkt er meget smart designet da det på nogle områder er mindre end nogle af de andre onaniprodukter og det formår at levere varen.. Det gode ved produktet er at den er som sagt har en fair strøelse og er nem at rengøre dog kan det være lidt tricky og få de "blå puder" i dette tilfælde til at gribe fat efter rengøring,men det er nok mest et spørgsmål om teknik.. Hvis jeg skal sammen ligne med andre onaniprodukter så er dette ikke et produkt der henvender sig til typen som gerne vil haveen stram effekt fra produktet. Man kan selvfølgelig trykke lidt sammen i enderne på produktet men det giver ikke så stor en forskel som visse andre produkter.. Hvis man derimod gerne vil have en stimulans uden at produktet virker utilgængeligt/for stramt er dette et godt valg. så alt i alt et ok og anderledes produkt, måske som et førstegangs køb... men giver desvære ikke helt det samme som Fleshlights, som også er gode produkter dog en anelse dyre men det sidste værd Læs mere

-
5 3 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk