VërSpanken Wavy Onaniprodukt

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Vërspanken Wavy Onaniprodukt
 • Vërspanken Wavy Onaniprodukt

VërSpanken Wavy Onaniprodukt

Vær den første til at bedømme dette produkt

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  VërSpankenWavy er et nyt og anderledes onani produkt til mænd, som gør dine handjobs og sexoplevelser med din partner endnu bedre.

  Består af en holder, hvori der sidder to bløde udtagelige indsatser.

  Før din penis ind mellem de to indsatser, bevæg Vërspanken Wavy frem og tilbage og mærk et pirrende tryk omkring din penis.

  Kan bruges i et væld af forskellige stillinger - både siddene, liggende og stående - alene eller sammen med din partner.

  Efter brug åbner du blot holderen, tager indsatserne ud og vasker det hele i varmt vand og sæbe.

  Indsatserne i denne Wavy udgave har en bølgende overflade men findes også i en "Bumpy" (nubret) og "Smooth" (glat) udgave i Sinful.dk shoppen.

  OBS: Som et alternativ til de eksisterende indsatser, kan du tilkøbe indsatserne WaterWieners, som kan varmes eller køles inden brug.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  VërrSpanken Wavy er det sidst nye inden for sexlegetøj til mænd.

  Der er tale om et onaniprodukt, som gør dine handjobs og dine sex oplevelser med din partner endnu bedre.

  VërrSpanken Wavy består af en sort holder, hvori der sidder to bløde skum-indsatser, som skaber et virkelig pirrende tryk omkring din penis.

  Indsatserne i denne udgave af VërrSpanken har en en overflade med en bølget struktur. Ønsker du en anderledes form for stimulation, findes VërrSpanken også i en ”Smooth” (glat) og i en ”Bumpy” (nubret) udgave her i Sinful.dk shoppen.

  Obs! Du kan tilkøbe indsatserne WaterWieners, som kan enten varmes eller køles inden brug. Mix og match som du lyster! WaterWieners findes i 3 forskellige udgaver (wavy, smooth og bumby) og kan købes her i Sinful.dk shoppen.

  Det er meget simpelt at bruge VërrSpanken Wavy. Blot før din penis ind mellem de bløde indsatser, tag ved holderen og bevæg den frem og tilbage, præcis i det tempo, du lyster.

  Den kan bruges på et væld af forskellige måder - både siddende, liggende og stående. Derudover kan du naturligvis også få din partner til at bruge den på dig for en ekstra pirrende oplevelse.

  Holderen klikkes sammen (og åbnes) i den ene ende og skaber det nødvendige tryk omkring din penis. Så alt, du skal gøre, er at bevæge den i det ønskede tempo og bare nyde.

  Efter brug åbner du blot holderen, klikker indsatserne ud og vasker det hele i varmt vand og sæbe. Mere simpelt bliver det ikke.

  Inden du bruger VërrSpanken Wavy skal du påføre glidecreme på din penis og på indsatserne. Dette sikrer den helt optimale glidning og den klart bedste oplevelse.

  Detaljer

  MATERIALE: Holder: TPR. Indsats: Polypropylene (blødt skum-materiale)
  MÅL: 5,99 x 10,39 x 22 cm.
  MÅL INDSATS: 10,06 x 6,27 x 13,56 cm.
  VANDTÆT: Ja.

  Læs betingelserne her.

  Du anmelder: VërSpanken Wavy Onaniprodukt

  Hvordan vurderer du produktet? *