×
Din indkøbskurv DKK 0,00

Fri fragt over kr. 600,- | 30 dages returret

Bestilling

Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Vibrator

Vibrator


Er du til sexlegetøj fyldt med skønne vibrationer? Her kan du finde vibratorer til enhver nydelsesfuld oplevelse, i et væld af smukke udformninger og farver.


Måske er du på jagt efter en klitoris vibrator eller måske er en G-punkt vibrator noget for dig? I udvalget finder du også den meget omtalte rabbit vibrator, som er kendt for at være et meget orgasmefyldt bekendtskab for kvinder over hele verden.

Sortering

1 til 48 ud af 340  

Sortering

1 til 48 ud af 340  

Vibratorer i alverdens designs og prisklasser.

Der findes et væld af forskellige vibratorer på markedet: rabbit vibrator, vibrator æg, parvibrator, g-punkts vibrator, magic wand og mange flere.

Du kan finde et bredt udvalg inden for hver kategori her på siden. Før du beslutter dig for en bestemt model er det en god ide at tænke over hvad du vil have ud af din vibrator.

- Skal den være vandtæt, så den kan bruges i badet? Skal den være lydsvag, eller med kraftige vibrationer?

Vil du have en stilfuld vibrator i flot design? Vil du bruge vibratoren alene eller sammen med din partner, eller måske til begge dele?

Du kan under hvert produkt finde beskrivelser af hvad det kan, og hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge, står vores kundeservice altid til rådighed med vejledning.