Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

We Vibe 3

Klik på billederne for at forstørre dem

 • We Vibe 3
 • We Vibe 3
 • We Vipe 3
 • We Vibe 3
 • We Vibe iii
 • We Vibe 3
 • We Vibe 3
 • We Vibe 3
 • We Vibe 3

We-Vibe 3 Trådløs og Fjernbetjent Par Vibrator - PRISVINDER

Ikke på lager Kontakt kundeservice for at få oplyst leveringsdato.

999,00 kr

649,00 kr

  Oversigt

  Kort info

  We-Vibe 3 er den mest populære par-vibrator i verden, specielt fordi den kan bruges, imens I elsker.

  3’eren er en forbedret udgave af We-Vibe 2. Vibrationerne er 40 % kraftigere, og så kan I styre den med en trådløs fjernbetjening.

  We-Vibe stimulerer både hendes klitoris og G-punkt, imens han er oppe i hende. Dette giver en mere intens stimulation for jer begge.

  I 2011 blev par-vibratoren kåret til det mest populære sexlegetøj i verden.

  Der medfølger USB-opladerstik som kan bruges i eks. opladere til smartphone eller tablet.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  We-Vibe er verdens mest populære par-vibrator og det er ikke uden grund at den har skabt glæde og hjulpet par over hele verden med at få endnu bedre sex. Med We-Vibe får I nemlig en lækker vibrator, der kan bruges mens I har sex, så hun både får stimuleret G-punkt og klitoris, samtidig med at han er oppe i hende. I får derved begge en mere intens stimulation, hvor I måde mærker hinanden og We-Vibes 6 forskellige vibrations-niveauer og –mønstre.

  Med den medfølgende fjernbetjening har I nu mulighed for at tage jeres frække leje med ud i offentligheden. Par-vibratoren kan I nemlig både bruges når I er sammen, og som en trådløs vibrator, som hun kan have oppe i sig, alt imens han med fjernbetjeningen tager kontrollen over vibrationerne. Trods de kraftige vibrationer er We-Vibe lydsvag og derfor fuldstændig diskret, når I bruger den offentligt. Hvis I vil bruge We-vibe som trådløs vibrator ude i offentligheden, kræver det, at I har front mod hinanden samt at afstanden er maksimal 3 meter.

  Vibratoren er desuden vandtæt og kan derfor også tages med hvis I nyder hinanden i badet.

  We-Vibe har et stilrent og diskret design og desuden en meget behagelig og blød overflade af medicinsk silikone. Den har en fleksibel og ergonomisk form, som gør den nem at bruge for jer begge. Både for hende, når hun skal føre den op, men også for ham, når han skal trænge ind i hende

  Vi anbefaler, at I bruger godt med vandbaseret glidecreme sammen med We-Vibe. Det vil give jer den bedste oplevelse med par-vibratoren.

  We-Vibe 3 og fjernbetjeningen lades op med den medfølgende magnetoplader, og I får derfor aldrig brug for nye batterier. Vibratoren er desuden nem at rengøre.

  We-Vibe modtog i 2011 en EROTIXXX Award som det mest populære sexlegetøj i verden.  Derudover er par-vibratoren kåret til det bedste sexlegetøj i TV-programet ”Sex Up Your Life”.

  Forskellen på We-Vibe 3 og We-Vibe 2: We-Vibe 3 er en forbedret udgave af We-Wibe 2. Hvor We-Vibe 2 har 9 forskellige vibrationer, har 3’eren kun 6, men så vibrerer den til gengæld 40 % kraftigere. Derudover har 3’eren en fjernbetjening, således at We-Vibe kan styres trådløst. 3’eren har en magnetoplader, som gør opladningen nem og hygiejnisk.  

  Obs! For nogle par kræver det lidt øvelse, før We-Vibe virker optimalt, og man skal lige lære den at kende. For andre sidder den i skabet første gang.
  We-Vibe er fungerer bedst i følgende stillinger: missionær, ske og med hende øverst., samt i de fem stillinger I finder i vores blogindlæg "De 5 bedste stillinger til We-Vibe 3"

  Obs! USB-oplader medfølger.

  Detaljer

  MATERIALE: Medicinsk silikone.
  FTALATFRI: Ja.
  TESTVINDER: Bedste par-produkt.
  LÆNGDE: 8 cm.
  BREDDE: 2,5 cm.
  VÆGT: 60 g.
  VANDTÆT: Ja.
  BATTERITYPE: Opladeligt lithium (USB-oplader medfølger)
  VIBRATIONNIVEAU: 6 forskellige (Low, High, Wave, Pulse, Tease og Cha-Cha)
  LYDNIVEAU: Lydsvag.
  INTERFACE: 1 knap.
  MAX AFSTAND MELLEM VIBRATOR OG FJERNBETJENING: 3 m.
  BRUGERMANUAL WE-VIBE: Engelsk.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Enhver kvindes drøm Alle kvinder burde have denne i deres skuffe. Man kan både nyde den med sin partner, men den er absolut også værd at bruge alene. Selvom den er simpel er den meget alsidig, og kun fantasien sætter grænser.

  De største anbefalinger herfra!
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Genial En genial opfindelse der fornøjer både kvinde og mand. Er meget lydsvag men effektiv pirrende med sine vibrationer. Kan anbefales af både single kvinder og par. Sex udøves jo for en stor del mellem ørene, men en we- vipe 3 trådløs vil for de fleste give en skøn orgasme.
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Er bare så dejlig Det er et rigtig godt produkt, der altid giver en kæmpe orgasme. Det er skønt at den er med lader, og dejligt at man ikke tænker over hvad det er, når den ligger i æsken.
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Good vibrations We-Vibe 3 gør virkelig sit arbejde godt. Den er nem at få placeret ordentligt og selvom hun lige skulle vænne sig til følelsen af at have den oppe i sig samtidig med penis, så har det alle gange været en ekstremt god oplevelse for os begge to - det eneste problem har faktisk været, at det er svært for manden at få noget ud af at sætte farten lidt ned, hvis han gerne vil udskyde at komme lidt, fordi vibrationerne er så rare, så det kræver i hvert fald at man lige holder fjernbetjeningen ved hånden, så man kan slukke for den også.

  Vibrationerne er meget kraftige og specielt når den kører på fuld knald er orgasme næsten uundgåelig for hende.

  Fjernbetjeningen er dog ikke helt så fantastisk - der skal trykkes ret meget mere end man lige forventer før man kan være sikker på at den reagerer - og så er det lidt træls, at der ikke er en nemmere måde bare at tænde/slukke vha. fjernbetjeningen (man kan holde den inde i 2 sekunder, men det er igen lidt usikkert, fordi der skal trykkes mere end man lige tror), hvilket gør at man ikke rigtig har den mængde kontrol som man lige kunne ønske sig, hvis man bruger den til at tease med.

  Generelt vil jeg helt klart anbefale We-Vibe, for den føles helt fantastisk for begge parter i brug, men hvis man køber den fjernbetjente udgave netop for fjernbetjeningens skyld, så skal man i hvert fald være klar på at man nok lige skal bruge noget tid på at øve sig med den, før man kan bruge den optimalt.
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Skuffet We viben er et godt stykke legetøj for en, men under selve akten kan den hurtigt gå hen og skabe frustation, idet at den let forskubber sig. Materialet samler let støv til sig.

  Den kræver meget glidecreme hele vejen rundt, for ikke at skabe irriteret hud, fra de mange vibrationer.

  We viben er ikke særlig velegnet til offentligt brug, da den ikke sidder så godt fast igen.
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Det bedste der er sket i vores parforhold. Især jeg havde mistet lysten til sex. Synes virkelig dagene og aftenerne gik med børn, tøjvask og madpakker.

  min kæreste og jeg gik sammen ind på nettet og fandt we vibe 3. Den måtte jo virkelig sætte skub i især mine lyster.

  We vibe 3 er tre er både super god til forspil og elskov. Vi klager bestemt ikke over vores samliv nu især ikke min kæreste, som siger det er alle pengene værd, da han har fået sin kæreste tilbage.

  Den er super især til os med børn som virkelig ikke har lyst til at bruge sin seng til andet end at sove i. Man får som kvinde lysterne tilbage.

  Den er støjsvag og vibrationerne er eminente. Materialet er rigtig lækkert og man føler bestemt ikke ubehag ved at bruge we vibe 3 + den er super nem at rengøre.

  Samtidig er den genopladelig og ladestationen er rigtig god til gemme we vibe 3 af vejen. så andre ikke kan se hvad det er.

  Kan meget bestemt anbefales til alle par.
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Par orgasme Det er da den skønneste par vibrator, den giver jo orgasmer i flæng.

  Kunne slet ikke leve uden denne fantastiske lille ting.

  Og den er så smart at den lige kan være i tasken. Hvilken skøn opfindelse. Dem burde der være nogle flere af.
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Næsten lutter 5-taller.... WOUW, siger jeg bare.

  Har først nu prøvet at få en orgasme under samlejet og er i samme omgang(næsten) blevet afhængig af det ;-)

  Vi nyder begge resultatet og er endda fornøjede over at den er så diskret, når den står i sin ladestation. Eneste ulempe er, at fjernbetjeningen ikke virker helt så godt som man kunne håbe.

  Men trods det er den alle pengene værd:::

  Du anmelder: We-Vibe 3 Trådløs og Fjernbetjent Par Vibrator - PRISVINDER

  Hvordan vurderer du produktet? *