Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

We-Vibe

We-Vibe er et af de mest populære brands, når det gælder sexlegetøj til par, specielt på grund af deres forskellige par-vibratorer. Det banebrydende er nemlig, at den kan bruges, i mens I elsker.

We-Vibe - Vibratoren, der revolutionerede sexlegetøj til par

We-Vibe er den perfekte parvibrator

Har du stiftet bekendtskab med parvibratoren We-Vibe? Hvis ikke er det på tide, at du gør det. For det lille stykke sexlegetøj til par revolutionerede markedet, da den så dagens lys i 2008. Den blev opfundet af det canadiske ægtepar Bruce og Melody, der havde et ønske om at skabe en miljøvenlig vibrator af høj kvalitet, der øgede den seksuelle oplevelse for begge parter under samleje. Deres mission lykkedes i den grad. I dag er vibratoren et af de mest populære par vibratorer på markedet, og brandet bliver ved med at overraske og imponere over hele verdenen.

We-Vibe vibratoren er helt særlig, fordi den skal bruges under samleje. Den lille vibrator indføres vaginalt på kvinden. Det u-formede design gør, at den sidder fast og stimulerer hende udvendigt på klitoris samt indvendigt på G-punktet. Samtidig er der plads nok til, at manden kan føre sin penis ind i hende og derved også få glæde af de skønne vibrationer.

Andre parvibratorer, f.eks. vibrerende æg og penisringe giver oftest kun ydre stimulation eller pirrer kun en af parterne. Med We-Vibe får I ekstra mange legemuligheder samt en helt ny og unik type nydelse for både ham og hende.

Mange skønne vibratorer

Den første af slagsen var en simpel We-Vibe vibrator (eller så simpel som et revolutionerende produkt nu kan være). Man styrede vibrationerne via en gratis app eller på selve vibratoren. Styringsfunktionen ændrede sig ved de efterfølgende modeller, men fælles for alle modeller er, at de altid kan styres via en enkelt knap på selve vibratoren.

We-Vibe 3 havde samme form som 2'eren, men kunne modsat forgængeren ikke styres via app, men på en lille fjernbetjening. Da model nummer 4 kom på markedet, var materialet og formen blevet forbedret, og man kunne nu vælge mellem at købe en, der kunne styres via app eller en, der kunne styres via både app og fjernbetjening.

Det nyeste skud på stammen, We-Vibe Classic, har samme form som 2'eren, men bliver lavet i det samme materiale som 4'eren og kan også styres via både app og fjernbetjening.

I 2020 blev modellen, We-Vibe Chorus, lanceret med stor succes. Det er hidtil den mest intuitive af sin slags og på vores blog bliver den sågar kaldt for den perfekte parvibrator.

We-Vibe er også til sololeg

Hvad så med os, der ikke har en partner? Har We-Vibe noget for os? Det korte svar er, ja.

Efter den store succes med parvibratoren begyndte det canadiske ægtepar at tænke i nye baner. De ønskede at blive ved med at forbedre den klassiske We-Vibe vibrator til par, men de ville også gerne udvide deres sortiment, så endnu flere mennesker kunne få glæde af den effektive teknologi og de gode vibrationer. Gennem de seneste år har vi derfor løbende kunne introducere vores kunder for nye former og varianter på Sinful.

De nye vibratorer er designet som klassiske dildovibratorer, klitorisvibratorer og rabbitvibratorer. De nye produkter har lige så høj kvalitet som den klassiske parvibrator og bygger på samme teknologi, hvor man f.eks. kan styre vibrationerne via app.

Blandt de nye varianter kan man finde den testvindende og populære klitorisvibrator We-Vibe Touch. Den kan både bruges til sololeg, men også sammen med en partner i et frækt forspil. De har også introduceret G-punktsvibratoren We-Vibe Rave og rabbitvibratoren We-Vibe Nova. Begge vibratorer har et ergonomisk design og rammer henholdsvis G-punktet og klitoris helt perfekt, så man vil opleve at få ekstra dybe orgasmer, når man dykker ned i legen med disse to vibratorer.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS