Året der gik
2018

Det nye år står for døren, og traditionen tro har Sinful taget et kig ind i danskernes sexvaner.

Den frækkeste by

Årets frækkeste by:

Aalborg

Ved at kigge på, hvor der bliver købt mest sexlegetøj per indbygger, har Sinful fundet ud af, at Aalborg er den frækkeste by i Danmark.

Årets kedeligste by:Rungsted Kyst

Rungsted Kyst er beliggende i det berømte whiskybælte i Nordsjælland. Området dækker også Gentofte, der var sidste års mest kedelige by i Danmark.

Årets mest kinky by:Hårlev

Den by, hvor der bliver købt mest fetish sexlegetøj per indbygger, er i den sydsjællandske by Hårlev.

Årets mest bæredygtige by

Salget af Sinfuls bæredygtige produkter er steget med mere end 60 procent sammenlignet med sidste år. Det er dermed den produktkategori, der har oplevet den højeste stigning i løbet af året.


Den by, hvor der i 2019 blev købt mest bæredygtigt sexlegetøj per indbygger, er

Esbjerg

De bæredygtige bestsellers er især den økologiske og svanemærket intimplejeserie, Kaerlig, samt Gaia bullet vibrator, der er fremstillet af bionedbrydelige og genanvendelige materialer.

Årets frækkeste navne
Hvem køber mest

Årets frækkeste navne


MICHAEL & CAMILLA


Har du undret dig over, hvem der er den frækkeste af dine venner?


Det viser sig, at Michael og Camilla er navnene på de personer, der i løbet af året har købt mest sexlegetøj hos Sinful.

Hvem køber mest
sexlegetøj?

Mænd

I 2019 var det mændene, der købte mest sexlegetøj med en procentandel på 51% af det samlede salg.


Kvinderne stod dermed for 49% af købene.


Derudover, var det især aldersgruppen fra 25-34 år, der købte nyt og spændende sexlegetøj i 2019.

Årets frækkeste navne
kondomer

Årets nyhed

Autoblow A.I.

Årets frækkeste nyhed er den revolutionerende blowjobmaskine, Autoblow A.I. Blowjob Maskine, der er mere end bare sexlegetøj.


Blowjobmaskinen er udviklet med kunstig intelligens, der giver et nyt og unikt blowjob, hver eneste gang man sætter den i stikkontakten.


Den indbyggede minicomputer kan få silikonemundstykket til at bevæge sig imellem 250 forskellige positioner, som er med til at give den mest realistiske følelse af rigtig oralsex.

Fifty Shades of Grey

FUN FACT

Litervis af glidecreme

Danskerne køber mere og mere glidecreme. Det viser salgstallene fra 2019, som er steget med 26 procent sammenlignet med sidste år.

Det er især økologisk glidecreme, der i løbet af 2019 har fundet vejen frem til natbordet i soveværelset.

Alt det glidecreme, som Sinful har solgt i 2019 kan fylde hele 91 bagagerum i Danmarks mest populære bil – en Peugeot 208.

Fun fact

penisringe

Når man kigger på salgsstatistikken for 2019, er det tydeligt, at penisringe generelt er populære blandt de danske mænd.

Stabler man alle de penisringe, som Sinful har solgt i 2019, svarer det til:

Årets mest populære
Årets mest populære

Årets mest populære produkt til mænd og kvinder


Mænd

Der findes meget forskelligt sexlegetøj til mænd, men det er især Oxana Pussy and Ass, der har været årets med populære produkt blandt vores mandlige kunder.

Kvinder

De danske kvinder har i 2019 været helt vilde med lufttryksvibratorer, som også har fået stor medieomtale i sidste halvdel af året.


Det mest populære sexlegetøj til kvinder i 2019 har været Sinful Rabbit Vibrator Original, der er et fyldigt, powerfuldt og et meget orgasmefyldt bekendtskab.


Årets mest populære produkt til par


sinful
julekalender


Årets favoritprodukt til par er uden tvivl Sinful Julekalenderen. Sammenlignet med 2018 har over dobbelt så mange købt Sinfuls frække julekalender i år.


Julekalenderne hjælper med at sætte fokus på parforholdet og lægger op til mere leg og intimitet i hele december.

Årets mest populære
Håndboldhold

FUN FACT

Kilometerlange dildoer


Hos Sinful har vi et stort udvalg af dildoer i mange størrelser, farver og former. Vi er faktisk helt tosset med dildoer – ligesom vores mange kunder.

I 2019 har vi solgt dildoer, der svarer til en længde på over 10 kilometer, når man lægger dem i forlængelse af hinanden.

Det svarer til en tur over Storebæltsbroen mod Fyn og halvvejs tilbage mod Sjælland.

Realistisk dildo

Årets højdespringer


Med en stigning på 757 procent sammenlignet med sidste år, er Baseks My Dolphin G-punkts Rabbit Vibrator årets højdespringer hos Sinful.


Rabbitvibratoren stimulerer kvinden på hele tre forskellige måder. Den kurveformede dildo masserer kvindens G-punkt, mens perlerækkerne stimulerer indvendigt og delfinen pirrer klitoris udvendigt.

Vil du gerne vide mere om

de frække statistikker?

Find top 30 frækkeste byer, kedeligste byer, mest kinky og bæredygtige byer, frækkeste navne og populære produkter til ham, hende og par lige her.

Download PDF for 2019
Download PDF for 2018