Velkommen til Sinful

Sinful er Skandinaviens største e-commerce virksomhed med sexlegetøj. Vi har inspireret Norden til et bedre og mere legende sexliv siden 2008. Vores team består af over 140 medarbejdere, der er samlet på vores hovedkontor og lager i Aarhus.

Sinful er stolte modtagere af Børsens Gazellepris fra 2015-2021 samt E-handelspriserne “Årets E-ner” i  2017 og “Bedste eksportcase” i 2018.

Mission

Vores mission er at inspirere til et bedre sexliv. Vi ønsker at bringe mere kærlighed, nærvær og intimitet ind i hverdagen. Vi har en stor passion for den leg, som sexlegetøj og erotiske produkter kan være med til at skabe, og vi arbejder dagligt for at inspirere til at lege mere.

Vi ønsker at hjælpe så mange mennesker som muligt til et bedre sexliv. Vi vil give vores kunder den bedste oplevelse, når de handler hos os. Vi ved en masse om sexlegetøj, og den viden vil vi gerne videregive til dig, når du skal berige dit kærligheds- og sexliv.

Personerne bag Sinful

Sinful blev stiftet af Mathilde Mackowski og Tonny Andersen i 2008. Sinful startede som en drøm om at inspirere til et bedre og mere legende sexliv samt tilbyde kunderne de bedste produkter og den bedste vejledning. Makkerparret arbejdede målrettet, flere og flere medarbejdere blev ansat og virksomheden voksede sig større. 10 år senere er drømmen blevet til virkelighed. Vi inspirerer dagligt til at grine mere, lege mere og elske mere. Og det bliver vi med stolthed i hjertet ved med at gøre.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk