Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her
 

Om Sinful.dk

Hos Sinful.dk er vi nysgerrige.

Vi er nysgerrige efter de oplevelser, som bringer erotikken og sensualiteten ind i hverdagen. Vi har en kæmpe interesse for sexlegetøj og erotiske produkter, og vi brænder for at hjælpe folk til endnu bedre seksuelle oplevelser.

Derfor startede vi Sinful.

sinful.dk medarbejdere

Sinful er Skandinaviens største online shop inden for sexlegetøj, og vi har afdelinger i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Sinful er modtager af Børsen Gazellepris i 2015, 2016 og 2017 samt modtager af "Årets E-ner" E-handelspris 2017.

Vi har eksisteret siden 2008 og ved derfor en masse om sexlegetøj og hvilke tendenser, der er inden for branchen. Denne viden vil vi gerne videregive til dig.
Hos Sinful kan du få markedets bedste og nyeste produkter, og vi gør en stor indsats for, at du finder de produkter, som passer allerbedst til dig. 
Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for rådgivning. 

Sinful.dk er for alle, der drømmer om et mere legende sexliv, og som ønsker sexlegetøj og erotiske produkter, hvor kvaliteten er i top og smukt designet.

Personen bag

Hvad giver dit liv værdi?

Kærlighed? Venner? Nærvær? Frække oplevelser? Du ved bedst, hvad der gør dig glad, og hvilke værdier, der betyder noget for dit liv.

"Erotik, lidenskab og frihed er nogle af de værdier, der gør mig glad. Jeg betragter dem ikke som en ugentlig begivenhed, men nærmere som en del af min livsstil.”

Mathilde Mackowski
Medejer af Sinful.dk

Mathilde Mackowski Sinful.dk

TV indslag om Sinfuls historie

Fra vores start i 2008 og frem til i dag.