Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

Vores drøm bygger på at inspirere folk til et bedre sexliv.

Hos Sinful er vi nysgerrige. Vi er nysgerrige efter de oplevelser, som bringer mere leg og kærlighed ind i hverdagen. Vi har en kæmpe passion for den leg, som sexlegetøj og erotiske produkter kan være med til at skabe.

Vi ved en masse om sexlegetøj og hvilke tendenser, der er i branchen. Den viden vil vi gerne videregive til dig. Hos Sinful kan du få markedets bedste og nyeste produkter, og vi gør en stor indsats for, at du finder de produkter, som passer allerbedst til dig. Sinful er for alle, der drømmer om et mere legende sexliv, og som ønsker sexlegetøj og erotiske produkter, hvor kvaliteten er i top, og som er smukt designede.

Sinful er Skandinaviens største e-commerce forretning med salg af sexlegetøj. Og vi er stolte modtagere af Børsen Gazellepris i 2015, 2016 og 2017 samt E-handelsprisen “Årets E-ner 2017”.

Historien om Sinful

Sinful blev stiftet af Mathilde Mackowski og Tonny Andersen med en drøm om at inspirere til et endnu bedre sexliv. Siden 2008 har Sinfuls mission været at kæmpe for at gøre sexlegetøj mainstream, og da Sinful i 2017, af brancheforeningen FDIH, blev kåret som Årets E-ner, var det på baggrund af denne mission.

På kort tid er Sinful blevet Skandinaviens største e-handelsforretning med salg af sexlegetøj. Alle medarbejdere arbejder hver dag for, at kunderne får den bedste oplevelse, når de har brug for råd og vejledning, handler i shoppen og modtager deres pakker.

Vores dedikerede team skaber positive kundeoplevelser og ønsker at give dig den bedste service og oplevelse, når du skal berige dit kærligheds- og sexliv.

Personerne bag

Lige siden vi startede Sinful, har vi haft lyst til at vise verden, hvor mange positive oplevelser man kan få med sexlegetøj.Det er stort at modtage gazellepriser, awards og flotte vækstpriser. Men det der varmer allermest er, at vi hvert år får lov til at sende mange hundrede tusinde pakker, som med garanti er med til at skabe smil, grin, leg og kærlighed.

Ambitionerne er blevet vildere og større, men drømmen er stadig den samme. Vi drømmer om at inspirere alle til et bedre sexliv. Og vi stopper ikke, før det lykkedes.

Mathilde Mackowski Sinful Founder Tonny Andersen Stifter af Sinful

Mathilde Mackowski & Tonny Andersen

Stiftere af Sinful