Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket

Om Sinful

Vidste du, at vi har indrettet vores mødelokaler som legeuniverser med masser af lækre produkter? Det har vi, så vi hver dag bliver inspireret til at bringe mere kærlighed, nærvær og ikke mindst leg ind i din hverdag.

Vi mener nemlig, at alle har ret til et legende sexliv - og til lækkert sexlegetøj. Og vores mission er at hjælpe alle mennesker til at få det.

Nysgerrig? Det er vi også, og vi har samlet en masse inspiration og viden til dig, som du kan dykke ned i, når du besøger vores inspirationsunivers.

Lilla sexlegetøj på et bord med glitter

Sinfuls DNA

Missionen har været kernen i vores drivkraft, siden Sinful blev stiftet i 2008. Sinfuls medstifter Mathilde Mackowski havde en drøm om at inspirere os alle sammen til et sexliv, hvor vi kan udforske, lege og ikke mindst nyde - med de bedste produkter og den bedste vejledning lige ved hånden.

Det ligger derfor dybt i vores DNA at gøre vores bedste for, det skal være en god oplevelse for dig at være kunde hos Sinful. Vi står klar til at hjælpe dig før, under og efter dit køb, så du kan føle dig helt tryg, når du handler hos os. Vi ønsker, du får det bedste produkt til at gøre DIT sexliv endnu bedre.

Har du spørgsmål, eller brug for hjælp til at komme i gang? Besøg vores kundeserviceunivers eller tag kontakt til en af vores dygtige og hjælpsomme kundeservicemedarbejdere.

3 kvinder arbejder foran skærme med headsets på

Sinful i dag

I dag er Sinful Nordens største E-commerce virksomhed inden for erotiske produkter. Det er os, der sætter barren, og vi sætter den højt, hvilket betyder, at vi driver succesfulde webshops i adskillige europæiske lande. 

Vi har huset fuld af ambitiøse kolleger, som alle indeholder vores fem kerneværdier: Ligefrem, uhøjtidelig, ejerskab, kampgejst og tredje halvleg. Det betyder, at når vi hver eneste dag arbejder på at inspirere dig og mig til mere kærlighed, leg og intimitet, er arbejdet både sjovt, udfordrende og indholdsrigt.

Vil du lege med os? Hop ind på vores karriereside og connect med os.

2 kvinder arbejder sammen ved et bord med laptops på
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS