Her finder du en oversigt over de vigtigste grupper af sexlegetøj og lingeri på Sinful.dk

Sexlegetøj - her finder du det helt store udvalg af sexlegetøj på hele Sinful.dk. Det er sexlegetøj til både kvinder, mænd og par, og i udvalget finder du alt fra dildoer og vibratorer til glidecreme og onaniprodukter til mænd.

Vibrator - en vibrator er det perfekte sexlegetøj til kvinden, hvad enten hun er single eller i parforhold. Find den vibrator, der passer til dig, hvad enten du er til vaginal-, anal-, klitoris- eller G-punkts stimulation.  

Dildo - hvad enten du er til silikone-, glas-, stål- eller designdildoer, så er det her du skal finde den. Hver en dildo har sine helt egne specielle egenskaber, så gå på opdagelse i udvalget, og find din favorit.

Fleshlight - Fleshlight har i mange år været verdens mest populære onani produkt til mænd. Sinful.dk er officiel dansk forhandler af Fleshligt onaniprodukterne, så du finder naturligvis et kæmpe udvalg her i shoppen.

We-Vibe - den populære vibrator er blevet kåret til den mest populære parvibrator i verden. Vi kalder den "kærligheds vibrator nr. 1", fordi den øger den seksuelle intimitet og energi hos de elskende par.  

Glidecreme - her finder du et kæmpe udvalg af glidecreme. Vælg mellem vandbaseret, silikonebaseret, med smag og meget mere. Du kan være sikker på at finde noget du kan lide.

Kondomer - om du er til kondomer med knopper, riller, store, små eller smag, så finder du det her. På Sinful.dk kan du være sikker på at finde kvalitets kondomer for enhver smag. 

Sexet lingeri - sexet lingeri er et must til en aften i forførelsens tegn! En sexet natkjole, en fræk babydoll eller måske en bundløs trusse? Tjek udvalget og bliv inspireret af det skønne lingeri.

Klitoris Orgasme - vidste du godt, at klitoris orgasme er den orgasme, som de fleste kvinder får, første gang de får en orgasme? Læs vores indlæg om klitoris orgasme og bliv inspireret til at vælge din nye klitoris vibrator.

Se vores sektion om sexhjælpemidler her.

 

Tjek også disse spændende blogindlæg ud

Anmeldelse: Lora Dicarlo Osé 2

Kategori links:

- BDSM Shop

- Voksen Legetøj

- Sex Toy

- Erotik Shop

- Sexudstyr

- BDSM Udstyr

- Erotisk Udstyr

- Erotiske Hjælpemidler

- Frækt Legetøj

- Lovetoy

- Adult Toys

- Bondage Shop

- Sexlegetøj Århus

- Dildo Shop

- SM Butik

 

Vi ønsker dig god shopping i din online sexshop og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål, tlf: 70 77 70 70.

Alle produkter

Filter

Side 1 ud af 17

1 til 48 ud af 787

Side 1 ud af 17

1 til 48 ud af 787

Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.