TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr

Satisfyer

Alle fortjener at opleve seksuelt velvære. Derfor designer Satisfyer prisvenligt sexlegetøj, der appellerer til alle. Kombinationen af innovativ teknologi, elegant design og nydelse er i perfekt harmoni, og det har givet Satisfyer mere end 180 internationale designpriser.

Satisfyer har taget verdenen med storm

En bestseller blandt kvinder

Satisfyer har de senere år taget sexlegetøjsmarkedet med storm. Det er ikke svært at forstå hvorfor. Med deres revolutionerede og meget prisvenlige produkter er Satisfyer på rekordtid blevet et kæmpe hit verden over. Med innovativ teknologi har Satisfyer formået at skabe en række produkter, som giver orgasmegaranti til kvinder. De effektive tryk- og lydbølger stimulerer klitoris indirekte uden at blive overstimuleret og følelsesløs. Derved kan kvinden fortsætte nydelsen, så længe man har lyst.

Især deres Satisfyer Pro 2 er blevet en bestseller, og den har vi lavet en test af. Vi tør godt sige orgasmegaranti - læs anmeldelsen af Satisfyer Pro 2 her.

Mange folk er i tvivl, om de skal vælge Satisfyer eller Womanizer. Det kan da også være svært at finde ud af forskellen, da de umiddelbart har mange af de samme funktioner.

En af de mest iøjenfaldende forskelle er prisen, da Satisfyer typisk er et billigere alternativ. Selvom prisen er lavere, er kvaliteten ikke tilsvarende lavere. Det er også et spørgsmål om smag og behag. Alt efter hvilken model, man vælger, har Womanizers modeller mere varierende vibrationsmuligheder, hvorimod Satisfyer som udgangspunkt har 11 vibrationsmuligheder. Der findes yderligere en række mindre forskelle, men overordnet set er de ret ens. Vi har samlet hele overblikket i denne guide: Womanizer eller Satisfyer?

En verden af nydelse

Selvom Satisfyer Pro 2 er det mest kendte stykke sexlegetøj i serien, er der bestemt andre produkter der er værd at nævne. F.eks. er Satisfyer Pro Deluxe Next Generation med dens 11 forskellige lydsvage vibrationsmuligheder og flotte design et rigtig godt bud på et alternativ. 

Hvis man som par har søger til et produkt, som stimulerer begge parter, er Satisfyer Pro 4 Couples Par Vibrator et oplagt valg. Da den har to små motorer, kan den stimulere klitoris via tryk- og lydbølger, samtidig med at manden kan nyde stimulering via den anden motor, som sender unikke vibrationer gennem jer, når han er oppe i hende. Denne vil med garanti skabe endnu mere spænding og intimitet i forholdet. 

Satisfyer har formået at skabe en række produkter, som er meget brugervenlige. Derfor finder du typisk kun 1-2 knapper på deres forskellige sexlegetøj. En tænd/sluk knap og en knap til at styre vibrationerne. Dette design gør det utroligt brugervenligt og nemt at benytte legetøjet.

Satisfyer er også for mænd

Satisfyer har længe kun været henvedt til kvinder, men er også begyndt at producere sexlegetøj til mænd under sub-brandet Satisfyer Men.

Med produktet Satisfyer Men One kan manden tage sagen i egen hånd og lade onaniproduktet tage fat om penis og via sugebevægelse tage ham til klimaks. Produktet er lavet i samarbejde med pornostjernen Rocco Siffredi, så man kan være sikker på at få en unik oplevelse. Satisfyer Men One kommer med et standard sleeve, men kan udskiftes med andre mønstre. Alt sammen finder du her på siden.

I en verden, hvor producenter af sexlegetøj i højere og højere grad kæmper om folk opmærksom, har Satisfyer formået at slå igennem. Det er helt sikkert et brand, som er kommet for at blive og det bliver spændende at se hvad næste produkt i rækken af revolutionerende sexlegetøj bliver. Uanset hvad, kan du være sikker på vi hos Sinful.dk vil være de blandt de første handlere af det nyeste Satisfyer sexlegetøj på markedet. 

Satisfyer lancerede i 2019 en række produkter med tilhørende app-styring - herunder den meget populære Satisfyer Curvy 2

Hvis du har spørgsmål til forskelle mellem de forskellige produkter, eller andre generelle spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS