Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket

Womanizer

Womanizer er et innovativt brand, som med deres revolutionerende lufttryksvibratorer har taget verden med storm. Deres unikke design gør, at man er så godt som sikker på at få orgasme hver gang. Womanizer fås i flere flotte designs, og du kan se alle varianterne her på siden. Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge, kan du med fordel læse vores guide til Womanizer.

Womanizer - Dit nye yndlingslegetøj

Hvorfor vælge Womanizer sexlegetøj?

Wow. Bare wow. Så kort kan det beskrives. Produkterne fra Womanizer giver intet mindre end en fantastisk oplevelse, og det er ikke uden grund, at det lille stykke sexlegetøj tog verden med storm, da det først blev lanceret i 2015.

Womanizer blev opfundet af et tysk ægtepar, der udviklede en ny teknologi ved navn PleasureAir Technology. Med PleasureAir Technology blev det muligt at stimulere klitoris uden berøring, men ved luft alene. Det betyder, at klitorisstimulatoren henholdsvis puster luft ud og suger luft ind ved en utroligt høj hastighed, så klitoris bliver pirret af pulserende trykbølger.

Denne teknologi giver mulighed for at få en helt fantastisk stimulering, som er utrolig intens, men som samtidig er skånsom for klitoris og ikke overstimulerer nerverne. 

Det revolutionerende stykke legetøj er den dag i dag stadig helt sin egen. 

Hvordan bruges Womanizer?

På trods af det højteknologiske og anderledes design er en Womanizer vibrator utrolig simpel at bruge. Spred blot skamlæberne og placér sugehovedet på klitoris, så gør den resten af arbejdet for dig.

Før du går i gang med at bruge produktet, kan det være en god ide at teste dets evner på en finger, så du har en ide om hvordan det føles, når den bruges rigtigt. Når støjen fra motoren forsvinder, er den placeret korrekt, og din Womanizer giver nu en pulserende og sugende effekt, så du har mulighed for at opnå klimaks igen og igen.

Womanizers produkter er særdeles velegnet til sololeg, men du kan også få meget ud af at bruge den sammen med en partner. Lad din partner styre maskinen og intensiteten (hvis du tør), eller brug den, mens du bliver taget bagfra for en pirrende sexoplevelse, der med sikkerhed vil give dig ekstra kraftfulde og intense orgasmer.

Hos Sinful har vi været alle modellerne igennem og efterfølgende skrevet en guide til de forskellige modeller af Womanizer, som kan gøre dig klogere på, hvilken model du skal vælge.

Hvad gør Womanizer så speciel?

Den første på markedet var Womanizer W100. Den havde et aflangt design og afveg udseendemæssigt ikke specielt meget fra det andet sexlegetøj i natbordsskuffen. W100-modellen var et hit blandt de fleste, men nogle kunder meldte tilbage, at stimulation var for voldsom for dem.

Det tyske brand tog tilbagemeldinger til sig og lancerede produktet i en ny og forbedret udgave, nemlig Womanizer Pro W500 med otte forskellige intensitetsniveauer og et mere ergonomisk design. Sidenhen har de tilføjet en del flere produkter til samlingen, og i dag er deres mest populære produkter bl.a. Womanizer Premium 2, Womanizer Liberty og Womanizer Duo 2.

Mere end bare en vibrator

Kan man sammenligne Womanizer vibrator med et andet produkt? Det korte svar er nej. Den er helt unik. Ligesom en klitorisvibrator giver den dig ydre stimulation af klitoris, men den er så meget mere end bare en vibrator. Fordi den netop er så unik, skal den opleves på egen krop. 

Vi anbefaler dig at forkæle dig selv med et stykke sexlegetøj ud over det sædvanlige. Anskaf dig i en klitorisstimulator i dag, eller prik til din partner. Din partner vil i lige så høj grad som dig få nydelse af Womanizer, når han eller hun ser dig ligge og rulle rundt i ren og skær ekstase. 

Få intense orgasmer med Womanizer

De fleste kvinder har nemmest ved at opnå orgasme, når de bliver stimuleret på klitoris. Derfor er produkter som klitorisvibratorer og magic wand vibratorer også blandt noget af det mest populære sexlegetøj på markedet. Ulempen ved denne type produkter er dog, at de kan overstimulere klitoris hvis man bruger dem for ofte, fordi de stimulerer klitoris relativt kraftigt.

Det er vigtigt at bevare følsomheden i klitoris, så man også bliver stimuleret af blide berøringer fra eksempelvis en finger eller en tunge. Så hvis man føler, at man har brug for en højere og højere intensitet for at blive stimuleret, kan det derfor også være en god ide at tage en pause fra sit sexlegetøj, specielt det, der vibrerer.

Womanizer kan bruges igen og igen

Med Womanizer undgår du, at din klitoris bliver overstimuleret, da den ikke berører klitoris direkte, men "bare" stimulerer den med luft. Der er dog ikke noget "bare" over den, for enhver der har prøvet den ved, at den giver den skønneste stimulering, der sender dig lige i orgasmehimlen.

Womanizer kan bruges af alle kvinder, og med sådan et produkt behøver du ikke at tænke over, om du skal tage en pause fra dit sexlegetøj. Du kan bruge den lige så meget, du vil. Og tro os! Hvis du først prøver Womanizer, kommer du til at bruge den igen og igen og igen...

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS