Womanizer

Womanizer er et innovativt brand, som har taget verden med storm med deres kvindelige onaniprodukter. Produkternes unikke design gør, at man næsten er sikker på orgasme, hver eneste gang man bruger dem. Klitorisstimulatorene fås i flere forskellige flotte designs. Hos Sinful har vi været alle modellerne igennem og efterfølgende skrevet en ultimativ guide til Womanizer, som gør det nemmere for dig at finde din favorit.

Womanizer - Dit nye yndlingslegetøj

Unik teknologi og innovativt design

Wow. Så kort kan det skrives. Womanizer er intet mindre end en fantastisk oplevelse, og det er ikke uden grund, at det lille stykke sexlegetøj tog verden med storm, da den blev lanceret i 2015. Produktet blev opfundet af et tysk ægtepar, der udviklede en ny teknologi ved navn PleasureAir Technology. Med PleasureAir Technology blev det muligt at stimulere klitoris uden berøring, men ved luft alene. Det betyder, at klitorisstimulatoren henholdsvis puster luft ud og suger luft ind ved en utroligt høj hastighed, så klitoris bliver pirret af pulserende trykbølger. Det revolutionerende stykke legetøj er den dag i dag stadig helt sin egen.

På trods af det højteknologiske og anderledes design er Womanizeren utrolig simpel at bruge. Placér den blot på klitoris, og så gør den alt arbejdet for dig. Det kunne simpelthen ikke være bedre. Produktet er særdeles velegnet til sololeg, men du kan også få meget ud af at bruge den med en partner. Lad ham styre maskinen og intensiteten (hvis du tør), eller brug den mens han penetrerer dig bagfra for en pirrende sexoplevelse, der med sikkerhed vil give dig ekstra kraftfulde og intense orgasmer.
Se den komplette guide til de forskellige modeller af Womanizer her

Womanizer er mere end bare en vibrator

Den første på markedet var Womanizer W100. Den havde et aflangt design og afveg udseendemæssigt ikke specielt meget fra det andet sexlegetøj i natbordsskuffen. W100-modellen var et hit blandt de fleste, men nogle kunder meldte tilbage, at stimulation var for voldsom for dem. Det tyske brand tog tilbagemeldinger til sig og lancerede produktet i en ny og forbedret udgave, nemlig Womanizer Pro W500. Og sikke en maskine! Den nye klitorisstimulator har et ergonomisk design, der ligger endnu bedre i hånden, og bedst af alt er det muligt at skifte mellem otte forskellige intensiteter. Med den nye model kan endnu flere kvinder få glæde af den pirrende og unikke stimulation.

Kan man sammenligne Womanizeren med et andet produkt? Det korte svar er nej. Den er helt unik. Ligesom en klitorisvibrator giver den dig ydre stimulation af klitoris, men den er så meget mere end bare en vibrator. Fordi den netop er så unik, skal den opleves. Forkæl dig selv med et stykke sexlegetøj ud over det sædvanlige, eller prik til din kæreste, kone eller mand. Din partner vil i lige så høj grad som dig få nydelse af Womanizeren, når han eller hun ser dig ligge og rulle rundt i ren og skær ekstase.

Undgå overstimulation med denne klitorisvibrator

De fleste kvinder har nemmest ved at opnå orgasme, når de bliver stimuleret på klitoris. Derfor er produkter som klitorisvibratorer og magic wands også blandt noget af det mest populære sexlegetøj på markedet. Ulempen ved denne type produkter er dog, at de kan overstimulere klitoris. Hvis man føler, at man har brug for en højere og højere intensitet for at blive stimuleret, kan det være en god ide at tage en pause fra sit sexlegetøj. Det er vigtigt at bevare følsomheden i klitoris, så man også bliver stimuleret af blide berøringer fra eksempelvis en finger eller en tunge.

Med Womanizeren undgår du, at din klitoris bliver overstimuleret, da den ikke berører klitoris direkte, men "bare" stimulerer den med luft. Bare er selvfølgelig i citationstegn, for enhver, der har prøvet en Womanizer ved, at der ikke er noget bare over den. Med sådan et produkt behøver du altså ikke at tænke over, at du skal tage en pause fra dit sexlegetøj. Du kan bruge den lige så meget, du vil. Og tro os! Med en Womanizer kommer du til at bruge den igen og igen og igen.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk