Vibrator

Er du til sexlegetøj fyldt med skønne vibrationer? Her på siden finder du et utal af lækre vibratorer i alle former, farver og prisklasser. Der er med sikkerhed noget for enhver smag, når du går på udkig efter dit nye sexlegetøj her på siden - og det er uanset om du skal bruge den til sex eller solohygge. Scroll ned og se de mest populære produkter.   

Mest solgte produkter

Bedst anmeldte produkter

Alle produkter

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Brand
Adrien Lastic (6)
Amaysin (26)
Aneros (1)
B Swish (12)
Bang! (4)
Baseks (38)
Basix (1)
Belladot (8)
Big Teaze Toys (4)
Bijoux Indiscrets (2)
Bodywand (6)
Bonbons (1)
Bull Power (1)
CalExotics (22)
Callie (2)
Cleopatra (3)
Colt (1)
Crave (4)
Dame Products (5)
Doc Johnson (1)
Dona (1)
Doxy (4)
Durex (1)
Europe Magic Wand (1)
Fantasy for Her (13)
Feelz Toys (3)
Fetish Fantasy (1)
Fifty Shades of Grey (16)
Frisky (1)
Fun Factory (17)
Fun Toys (1)
Gaia (2)
GC (2)
GoGasm (2)
Hismith (2)
Hot Octopuss (2)
Inmi (3)
Iroha (6)
Irrisistable (1)
Ivibe Select (2)
Je Joue (6)
Jopen (1)
Juicy Jewels (1)
Kiiroo (1)
King Cock (5)
Kink by Doc Johnson (2)
Le Wand (3)
Lelo (4)
Lelo (29)
Lora DiCarlo (5)
Love In The Pocket (2)
Love Magic (1)
Love To Love (4)
Lovense (7)
LovingJoy (3)
Magic Motion (8)
Marc Dorcel (7)
Master Series (3)
Max Passion (1)
Mini Marvelous (1)
Mixed (11)
Mystim (1)
Nalone (2)
Nature Skin (3)
Nexus (1)
Nexus (3)
NMC (2)
Nomi Tang (1)
Ohmibod (5)
PalmPower (3)
PicoBong (5)
Pillow Talk (1)
PMV (4)
Power Stud (1)
PowerBullet (1)
Pretty Love (2)
Real Feel Deluxe (4)
Realov (2)
Realrock (1)
Rianne S (4)
Rocks Off (22)
Romp (7)
Satisfyer (42)
Screaming O (7)
Senzi (1)
Sevencreations (2)
Shots Pumped (1)
Shots Switch (2)
Sincerely (1)
Sinful (52)
Sinful Julekalender (2)
Sinful Æsker (1)
Snail Vibe (1)
Sqweel (1)
Strap U (1)
Svakom (5)
Swan (3)
Sweet Smile (6)
The Rabbit Company (1)
The Realistic Cock (2)
Tickler (3)
ToyJoy (3)
Tracy´s Dog (5)
Trinity Vibes (1)
Twitch (1)
Velve (5)
Vibe Couture (2)
Wanachi (2)
We-Vibe (16)
Whisperz (1)
Willie City (7)
Womanizer (8)
Xa Xa Xoom (3)
XuoXuo (7)
You2Toys (10)
Zalo (2)
Zumio (3)
Vis alle
Vis alle 623 produkter
Du har set 48 af 623 produkter
Hent flere

Find den perfekte vibrator

Alt det bedste samlet et sted

En vibrator er ofte det første stykke sexlegetøj, som mange kvinder køber. De findes i alle former, farver og størrelser, og har et utal af legemuligheder. Du kan enten bruge dem alene eller du kan invitere din partner med i legen - det er helt op til dig. Men hvad er en vibrator egentligt? Og hvordan finder du ud af, hvilken model der passer bedst til lige præcis dig?

Fælles for dem alle er, at de stimulerer og pirrer dig med skønne vibrationer. En af de mest populære typer bruges udelukkende til klitoris. Den giver en ydre stimulation og en virkelig intens nydelse, som mange kvinder elsker. Denne type findes både i lydsvage og vandtætte modeller, så du kan nyde den i fred og ro eller under bruseren.

Du kan også få en vibrerende dildo, der indføres vaginalt, og dermed giver dig indre stimulation. Den simulerer følelsen af et samleje ved at penetrere dig, men du kan selv styre tempo og intensitet, samt hvornår du har lyst til at nå klimaks.

Hvis du gerne vil have både ydre og indre stimulation, så er det rabbit-modellen du skal gå efter. Den er blandt andet kendt fra TV-serien Sex and The City, og så er den en stor favorit hos mange kvinder. Den pirrer G-punktet mens en lille udvendig kanin giver dig en skøn klitorisstimulation.

Stort udvalg af vibratorer til kvinder

En vibrator er et uundværligt stykke legetøj for mange kvinder, som både kan bruge dem i forbindelse med sex og onani. Der findes et stort udvalg, og nogle modeller er oplagte at bruge, når man har sex med en partner, mens andre passer bedst til onani og solohygge. Vi kan lige prøve at kigge nærmere på nogle af de modeller, som du kan bruge i den ene og den anden situation.

Når du har sex med en partner, så kan du for eksempel bruge en mini vibrator, som giver diskret stimulator. De små modeller ligger ofte godt i hånden og de intense ydre vibrationer kan være til gavn for begge parter, når I har gang i de hede stunder i soveværelset.

Vil du hellere have fat i en model, der pirrer dig, indtil du får dybe og kraftfulde orgasmer, kan du prøve den klassiske magic wand. De er perfekte til onani, og har lige siden 1968 vakt stor glæde over hele verden. Og det er ikke uden grund. Udover at kunne bruges til kropsmassage giver den kraftfulde vibrator giver dig intens ydre stimulation for et ekstra dybt klimaks.

Noget af det som, især de senere år, er blevet populært er klitorisstimulatorer, som eks. Satisfyer Pro 2, som suger og puster på klitoris giver nogle helt vilde orgasmer.

Køb vibrator online

Vil du gerne købe en vibrator, men er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge? Bare rolig, vi skal nok hjælpe dig. Inden du køber, så kan du med fordel overveje om den skal bruges til onani, i forbindelse med samleje eller måske endda begge dele. Det vil hjælpe dig med at indkredse søgningen, da nogle modeller er mere oplagte at bruge til det ene fremfor det andet.

Vi har valgt at opdele vores mange modeller i flere forskellige kategorier, så du nemt kan se, hvilke forskellige slags du kan vælge imellem. Derudover kan du altid læse mere om de forskellige produkter på deres egen side. Her kan du også læse andre kunders anmeldelser, hvilket er til stor gavn for mange kvinder og par. Alt dette skulle gerne gøre det endnu lettere for dig at købe din vibrator online.

Vi har også flere guides på vores blog, som kan hjælpe dig med at finde det helt rette stykke sexlegetøj. Læs for eksempel vores ultimative guide til klitoris vibratorer.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk