Sexet Undertøj & Lingeri

Hos Sinful har vi et stort udvalg af sexlegetøj, men det er lige så vigtigt for os at have noget, som kan sætte fantasien i gang. Derfor kan du her på siden finde et kæmpe udvalg af sexet undertøj og frækt lingeri til kvinder i alle størrelser. Vi har alt fra bundløse trusser og hofteholdere til kostumercatsuits, bodystocking til kvinder og meget, meget mere undertøj og lingeri.

Mest solgte produkter

Bedst anmeldte produkter

Alle produkter

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Brand
Abierta Fina (18)
Adore (2)
Allure (7)
Amorable (16)
Anal Fantasy Collection (1)
Avanua (16)
Baci (47)
BeWicked (3)
Black Level (7)
Bracli (2)
Casmir (11)
Cottelli Collection (160)
Dreamgirl (17)
Fever (7)
Fifty Shades of Grey (2)
Late X (4)
Le Désir (6)
Leg Avenue (35)
Magic Silk (10)
Maze (1)
Mixed (7)
Music Legs (8)
NO:XQSE (23)
Noir Handmade (22)
Nortie (35)
Obsessive (57)
Passion (24)
Penthouse (25)
Pink Lipstick (6)
René Rofé (14)
Seven til Midnight (19)
Sheer Fantasy (5)
Vis alle
Vis alle 632 produkter
Du har set 48 af 632 produkter
Hent flere

Lækkert lingeri - frække corsager og forførende undertøj

Forfør ham med sexet lingeri

Forestil dig, at du træder ind i rummet, hvor din partner sidder limet til sofaen foran fjernsynet. Du mumler et hurtigt hej og får et halvhjertet grynt retur. Trods gensynet efter en lang dag på kontoret er stemningen leverpostej. Hverdagens tosomhed har gjort sit triste indtog, og lidenskaben mellem jer er druknet i alenlange to-do-lister. Men sådan behøver det heldigvis ikke at være. Tillad os at spole tilbage og starte forfra: Forestil dig nu i stedet, at du træder ind i rummet, hvor din partner sidder i sofaen foran fjernsynet. Du mjaver et kælent "heeej", din partner kigger op, og du får et overrasket, begærligt "wauw!" retur. Pludselig er al hans opmærksomhed rettet mod dig, og hans øjne lyner af lyst, da han betragter dine smukke, runde kurver, der titter frem bag det forførende, røde lingeri. For første gang i lang tid oser du af selvtillid og sex appeal. Grrrrrrrr!

Følgende scenarie er velkendt hos mange par. Med sexet undertøj kan forholdet i den grad piftes op og hverdagen gøres mere fræk og spændende. Hos Sinful finder du et af Skandinaviens største udvalg indenfor sexet undertøj og frækt lingeri. Vi har altid de seneste nyheder og mest populære frække undertøj til både kvinder og mænd. Selvom udbuddet af frækt undertøj og lingeri er stort på kvindesiden af udvalget til mænd de senere år også blevet meget større.

Frækt undertøj afspejler din personlighed

Sexet undertøj er et fremragende middel mod fantasiforladte dagligdage. Dit valg afhænger selvfølgelig af lejlighed og personlig smag. Uanset om du er romantikeren, den sporty eller kinky type (eller måske noget helt andet), så findes der et hav af producenter, som har specialiseret sig i at lave forførende, frækt og erotisk undertøj og frække kostumer, der komplimenterer din kropstype og fremhæver dine unikke kvaliteter. Som med al anden beklædning, kan vi bruge sexet lingeri til at udtrykke os og tiltrække opmærksomhed.

Det er et fantastisk redskab til forførelse, men vigtigst af alt, så er sexet lingeri en fantastisk måde at booste selvværdet og forkæle sig selv på. Du står måske tilbage efter et mislykket forhold, eller har set børnene flytte hjemmefra, og for første gang i mange år har du tid og overskud til dig selv. Alle kvinder fortjener at finde den sexede side frem. Så hvis du trænger til at føle dig sensuel på ny, når du kigger dig selv i spejlet, eller har lyst til at give sexlivet et friskt, frækt pust, så er blonder, chemiser og strings absolut vejen frem. Du kan læse mere om de frække muligheder i vores ultimative guide til sexet undertøj.

Køb frækt lingeri hos Sinful

Hos Sinful har vi Skandinaviens største og bedste udvalg af sexet undertøj, erotisk tilbehør og frække kostumer, der passer til enhver smag og hvilken som helst lejlighed. Var det for eksempel noget med et frækt sygeplejerske kostume, politi kostume eller stuepige kostumeVi forhandler naturligvis erotisk lingeri til alle kropstyper! Du finder sexet undertøj i petite og plus-size, og al vores lingeri lever selvfølgelig op til vores strikse krav til kvalitet og design.

Skynd dig at gå på opdagelse i feminine strømpebukser, bundløse trusser, babydolls, mini kjoler, frække strømper og meget, meget mere. Smyk din krop med en stilfuld neglige, corsage, kimono og bodystocking og forfør din partner eller læg op til en fræk aften.

Vi har et stort sortiment af pirrerende lingeri fra nogle af mest populære mærker. Du finder blandt andet et bredt udvalg af nordisk lækkerhed med et frækt twist fra Nortie Lingerie. Derudover har vi masser af andre frække sager, der passer til alle slags anledninger. Var det noget med et sæt frækt undertøj til valentins dag, lidt lækkert til årsdagen eller måske bryllupsdagen? Der er masser af muligheder her på siden.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk