Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
KundeserviceKundeservice

SINFUL PERSONDATAPOLITIK

1. Vores rolle som dataansvarlig

Sinful ApS (“Sinful”, “vi”, “vores”, “os”) er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, vi indsamler og behandler om dig, når du besøger vores hjemmeside (“www.sinful.dk”) og foretager et køb, eller på anden måde er i kontakt med os.

Nedenfor kan du finde information om, hvordan vi indhenter og håndterer dine personlige oplysninger, herunder formålene med behandlingen, sikkerheden omkring de oplysninger, du deler med os, samt de rettigheder, du har.

Har du spørgsmål til vores behandling af personoplysninger, eller ønsker du at gøre dine rettigheder gældende, kan du altid kontakte os her, og så vil vi besvare dig så hurtigt som muligt:

SINFUL ApS, Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark

CVR: 32887848

Mail: service@sinful.dk

Telefon: +45 70 77 70 70

2. Typer af personoplysninger vi indsamler, og til hvilke formål

Vi indsamler og behandler forskellige typer af personoplysninger alt afhængig af hvilken aktivitet, vi udfører. Nedenfor kan du se, hvilke oplysninger vi indsamler, samt til hvilke formål, de bliver behandlet og med hvilket retsgrundlag.

Oplysninger om din brugeradfærd på vores site

  • Almindelige personoplysninger: IP-adresse, cookie-ID, besøgte sider, interaktioner på hjemmesiden, netværkslokation, enhed
  • Formål: Forbedring af hjemmesiden, tilpasning af indhold og markedsføring baseret på brugerinteresser og præferencer
  • Retsgrundlag: Samtykke (artikel 6, stk. 1, litra a) eller vores legitime interesse i at kunne forbedre brugeroplevelsen (artikel 6, stk. 1, litra f)

Sinful gør brug af cookies i overensstemmelse med Sinfuls cookiepolitik, når du besøger sinful.dk.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb

  • Almindelige personoplysninger: Navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, leveringsmetode, betalingsoplysninger, købshistorik, IP-adresse
  • Formål: Gennemførelse af salg, levering af varer, håndtering af fakturering og kundeservice, indsamling og evaluering af brugeranmeldelser, betaling og fakturering og for at forebygge og forhindre bedrageri
  • Retsgrundlag: Opfyldelse af en kontrakt (artikel 6, stk. 1, litra b), og/eller vores legitime interesse i at kunne vurdere din købsoplevelse (artikel 6, stk. 1, litra f)

Oplysninger indsamlet til nyhedsbreve og generel markedsføring

  • Almindelige personoplysninger: Navn, e-mailadresse, demografiske oplysninger, interesser, købshistorik (for målrettet markedsføring)
  • Formål: Levering af nyhedsbreve, markedsføringskampagner og tilbud baseret på dine interesser og præferencer. Derudover kan vi sende dig push-beskeder ved deltagelse i live-shopping. Baseret på din adfærd på www.sinful.dk samt oplysninger om dig og dine køb, kan vi sende dig relevante og målrettede produktanbefalinger
  • Retsgrundlag: Samtykke (artikel 6, stk. 1, litra a) og/eller legitim interesse i at markedsføre tilsvarende produkter (artikel 6, stk. 1, litra f)

Oplysninger indsamlet til kundeservice

  • Almindelige personoplysninger: Navn, e-mailadresse, telefonnummer, købshistorik, beskrivelse af din anmodning
  • Formål: Håndtering af kundeforespørgsler, problemløsning, support og forbedring af kundetilfredsheden
  • Retsgrundlag: Opfyldelse af kontrakt (artikel 6, stk. 1, litra b) og/eller legitim interesse i at kunne supportere indkomne henvendelser (artikel 6, stk. 1, litra f)

Oplysninger indsamlet i konkurrencer eller kampagner

  • Almindelige personoplysninger: Navn, e-mailadresse, eventuelle yderligere oplysninger krævet af konkurrencen eller kampagnen
  • Formål: Administration af konkurrencer eller kampagner, kontakt med vindere og levering af præmier
  • Retsgrundlag: Samtykke (artikel 6, stk. 1, litra a) og opfyldelse af kontrakt (artikel 6, stk. 1, litra b)

Oplysninger indsamlet i samarbejdsaftaler

  • Almindelige personoplysninger: Navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, sociale medier-profiloplysninger
  • Formål: Etablering og administration af samarbejdsaftaler med privatpersoner til markedsføringsformål, herunder produktanmeldelser eller sponsorerede indlæg
  • Retsgrundlag: Opfyldelse af kontrakt (artikel 6, stk. 1, litra b)

Interaktion på sociale medie konti

  • Almindelige personoplysninger: Brugerens navn, kommentarer, delinger, "likes" eller andre interaktioner på vores sociale medie konti
  • Formål: At øge brugerengagementet, besvare spørgsmål eller kommentarer, markedsføring, afholdelse af konkurrencer eller informationsdeling
  • Retsgrundlag: Legitim interesse i at kunne interagere med brugerne (artikel 6, stk. 1, litra f)

På nuværende tidspunkt findes vi på følgende sociale medier: Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn. Disse parter kan ligeledes behandle dine oplysninger til egne formål. Du kan læse mere om deres respektive datapolitikker ved at klikke på linksene ovenfor.

Oplysninger indhentet ifbm. spørgeskemaundersøgelser

  • Almindelige personoplysninger: Navn, e-mailadresse, svar på spørgsmål
  • Formål: Indsamling af feedback, markedsundersøgelser eller kundetilfredshedsanalyser
  • Retsgrundlag: Samtykke (artikel 6, stk. 1, litra a og art. 9, stk. 2, litra a), såfremt spørgeskemaundersøgelsen indeholder følsomme oplysninger

Overvågning ved afhentning af pakke på vores lager

  • Almindelige personoplysninger: billede- eller videooptagelse
  • Formål: Sikkerhedsmæssige formål, herunder kontrol af afhentning, forebyggelse af tyveri eller svig, beskyttelse af virksomhedens ejendom
  • Retsgrundlag: Legitim interesse i at kunne forebygge kriminalitet og/eller beskytte vores ejendom (artikel 6, stk. 1, litra f)

3. Modtagere af personoplysninger

Sinful vil under visse omstændigheder overføre og/eller videregive dine personoplysninger, hvis det er nødvendigt for at opfylde formålet, som personoplysningerne er indsamlet til. I tilfælde af at vi lader andre behandle oplysninger om dig på vegne af os, vil vi indgå en skriftlig databehandleraftale med databehandleren. Vi overfører og videregiver oplysningerne til bl.a. følgende kategorier af modtagere:

  • Fragtfirmaer og logistikudbydere, med det formål at opfylde dit leveringsønske
  • Eksterne betalingsudbydere eller udbydere af finansieringsløsninger, med det formål at kunne gennemføre dit køb (f.eks. Altapay, ViaBill, Klarna)
  • IT og systemleverandører, der varetager teknisk drift og support af vores hjemmeside og systemer, udsendelse af markedsføring og understøtter vores kundeservicefunktion
  • Eksterne rådgivere, herunder revisorer, advokater eller andre rådgivere
  • Samarbejdspartnere, herunder f.eks. leverandører af varer og tjenesteydelser
  • Udbydere af anmeldelsesplatforme og spørgeskemaer, herunder f.eks. Trustpilot
  • Offentlige myndigheder, hvis det er påkrævet

I visse tilfælde videregiver vi personoplysningerne til en række modtagere uden for EU (tredjelande), hvis modtagerne er lokaliseret uden for EU. Overførsel af personoplysninger til vores databehandlere (eller fælles dataansvarlige) i tredjelande sikres gennem gyldige overførselsgarantier ved brug af EU-Kommissionens Standardkontraktbestemmelser og eventuelle yderligere sikkerhedsforanstaltninger. Visse databehandlere har opnået certificering gennem EU-U.S. Data Privacy Framework, der tjener som lovligt overførselsgrundlag af personoplysninger fra EU til USA.

Vi samarbejder med følgende leverandører beliggende i USA til de angivne formål:

Twilio, Inc.

  • Formål: Fremsendelse af ordremail
  • Oplysninger: Navn, adresse, e-mail, købshistorik, ordrenummer

Klaviyo, Inc.

  • Formål: Fremsendelse af nyhedsbreve
  • Oplysninger: Navn, e-mail, demografiske oplysninger, interesser, købshistorik (for målrettet markedsføring)

Emailable, LLC

  • Formål: Oprydning og verificering af e-maillister
  • Oplysninger: E-mail

Vimeo, Inc.

  • Formål: Afsplining af produktvideoer
  • Oplysninger: IP-adresse, browser, operativsystem, navigation i videoen, tid du opholder dig på sitet

Google, LLC (såfremt du afgiver samtykke til cookies)

  • Formål: Optimering, annoncering og analyse
  • Oplysninger: Cookie ID, session ID, ordrenummer, brugeragent, enhedsoplysninger, produkt ID

Meta Inc. (såfremt du afgiver samtykke til cookies)

  • Formål: Annoncering, analyse og statistik
  • Oplysninger: Handlinger foretaget på sitet, browser ID, ordreværdi

Microsoft (såfremt du afgiver samtykke til cookies)

  • Formål: Sporing, analyse af brugeradfærd og målrettet annoncering
  • Oplysninger: IP-adresse, cookie ID, session ID, brugeragent, enhedsoplysninger

4. Dine rettigheder

Når vi behandler dine personoplysninger, har du en række rettigheder efter databeskyttelsesforordningen. Du kan gøre brug af rettighederne ved at kontakte os på service@sinful.dk.

Ret til indsigt

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi har registreret og behandler om dig. Du kan få tilsendt en kopi pr. mail af de personlige oplysninger, vi har registreret og behandler om dig. Vi sender kun oplysningerne der er tilknyttet den email, du anmoder om indsigt fra, jf. databeskyttelsesforordningens art. 15.

Ret til berigtigelse

Du har ret til at kræve vores berigtigelse af eventuelle ukorrekte personoplysninger omhandlende dig. Du skal gøre os opmærksomme på, hvilke oplysninger, der er urigtige, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 16.

Ret til sletning

Du har i visse tilfælde ret til at få alle eller dele af dine personoplysninger slettet af os, inden vores fastsatte slettefrist er nået, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 17.

Sletningen sker med tilbagevirkende kraft.

Ret til begrænsning af behandling

Hvis du mener, at oplysningerne, vi behandler om dig, er ukorrekte, har du, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 18, i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger, således at denne blot består af opbevaring.

Ret til dataportabilitet

Du har i visse tilfælde ret til at få udleveret en maskinlæsbar kopi af de personoplysninger, du selv har givet os, ligesom du har ret til at overføre personoplysninger om dig selv til en anden dataansvarlig, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 20.

Ret til indsigelse

Du har ret til at gøre indsigelse mod den behandling af dine personlige oplysninger, vi foretager med henblik på direkte markedsføring, herunder profilering, segmentering og analyse, og som tjener til formålet at gøre vores kommunikation og markedsføring relevant for dig, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 21.

Ret til tilbagekaldelse af samtykke

Du har ret til at tilbagekalde dit samtykke til direkte markedsføring, eksempelvis nyhedsbreve eller ved deltagelse i konkurrencer. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, skal du rette skriftlig henvendelse til os på service@sinful.dk.

En tilbagekaldelse af dit samtykke gælder ikke for den behandling, der er foretaget før tilbagekaldelsen.

Ret til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, over Sinfuls behandling af dine personlige oplysninger. Din klage skal i den forbindelse indgives enten skriftligt pr. mail til dt@datatilsynet.dk eller telefonisk på +45 33 19 32 00.

5. Opbevaringsperiodens varighed

Som dataansvarlig har vi et ansvar for, ikke at opbevare dine oplysninger længere end højest nødvendigt. Vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige til brug for det formål, de blev indsamlet til:

  • Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb vil blive slettet efter 5 år i overensstemmelse med bogføringslovens krav om opbevaring af regnskabsmateriale.
  • Oplysninger om din brugeradfærd vil blive slettet i overensstemmelse med vores cookiepolitik, hvori de konkrete opbevaringsperioder er angivet.
  • Oplysninger indsamlet ved betaling vil blive slettet efter 5 år i overensstemmelse med bogføringslovens krav om opbevaring af regnskabsmateriale.
  • Oplysninger om dit samtykke indsamlet til nyhedsbreve eller anden markedsføring vil blive slettet senest 2 år efter, at du har trukket samtykket tilbage.
  • Oplysninger indsamlet til kundeservice vil blive slettet senest 3 år efter din henvendelse.
  • Oplysninger indsamlet ved konkurrencer eller kampagner vil typisk blive slettet, når vinderen er annonceret, eller når kampagnen er gennemført.
  • Oplysninger om samarbejdsaftaler vil blive slettet senest 5 år efter, at samarbejdet er ophørt, da vi har pligt til at gemme oplysningerne efter bogføringslovens krav om opbevaring af regnskabsmateriale.
  • Oplysninger indhentet ifbm. spørgeskemaundersøgelser vil blive slettet, når data om svar er indsamlet, og undersøgelsen er ophørt.
  • Interaktion på vores sociale medier sker på dit eget initiativ og vil som udgangspunkt ikke blive slettet.
  • Overvågning ved afhentning af pakke vil blive slettet senest 30 dage efter overvågningen er optaget.

6. Sikkerhed

Vi har truffet alle nødvendige forholdsregler for at beskytte dine personlige oplysninger mod utilsigtet tab, ændringer, misbrug eller uautoriseret adgang. Vi har implementeret sikkerhedstiltag for at sikre, at dine oplysninger forbliver sikre og fortrolige. Disse tiltag er både implementeret hos os selv - men også hos vores databehandlere.

Adgangen til dine personlige oplysninger er begrænset til medarbejdere, der har behov for denne til at udføre deres arbejde. Vi sikrer, at kun de relevante personer har adgang til dine persondata og beskytter dermed dine oplysninger mod uautoriseret adgang.

7. Ændringer til persondatapolitikken

Vores persondatapolitik bliver opdateret løbende. Du kan altid finde den nyeste version på vores hjemmeside: www.sinful.dk/persondatapolitik.

8. Cookiepolitik

Du kan læse vores cookiepolitik her.

9. Version

Dette er version 6 af vores persondatapolitik opdateret d. 27/06-2024.

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS