TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr

Presse

Hvis du er interesseret i at komme på presselisten, ønsker et interview eller har spørgsmål, kan du kontakte os på pr@sinful.com.

Sinful er Nordeuropas største e-commerce virksomhed indenfor sexlegetøj. Med otte Gazelle-priser i træk er vi blandt de hurtigst voksende virksomheder i Danmark. Vores internationale team består af mere end 180 medarbejdere, der fra vores hovedkontor og lager i Aarhus, hver eneste dag arbejder på at inspirere vores kunder til et bedre og mere legende sexliv.

Sinful er stolte modtagere af

  • Børsen Gazellepris i 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 og 2022
  • Online Retailer Of The Year til XBIZ Europa Awardshow i 2021
  • “Bedste eksportcase” i 2018
  • E-handelspriserne “Årets E-ner” i 2017

Vores markeder

Danmark - Sverige - Norge - Finland - Frankrig - Storbritannien - Tyskland - Østrig - Schweiz - Holland - Belgien

A Playful Sex Life

Sinful er skabt ud fra missionen om, at alle har ret til et legende sexliv. Derfor inspirerer vi til mere kærlighed, nærvær og intimitet i hverdagen. Vores passion for leg, sexlegetøj og erotiske produkter skaber dejlige, sjove og nydelsesfyldte oplevelser.

Vi ønsker at hjælpe så mange mennesker som muligt til at få det sexliv, de drømmer om, og det ønske arbejder vi benhårdt på at indfri - hver eneste dag.

Vores kunder skal have den bedste og mest trygge oplevelse, når de handler hos os. Derfor deler vi ud af vores store viden om sex og sexlegetøj, som kan berige sex- og kærlighedslivet.

En, to, mange

Sinful blev stiftet af makkerparret Mathilde Mackowski og Tonny Andersen i 2008. De startede Sinful som en drøm om at inspirere til et bedre og mere legende sexliv samt tilbyde kunderne de bedste produkter og den bedste vejledning.

Med hårdt arbejde og målrettethed blev den lille to-mandsvirksomhed forvandlet til en af Danmarks hurtigst voksende virksomheder med mere end 180 medarbejdere. I dag er drømmen derfor blevet til virkelighed, og vi inspirerer dagligt til at grine, lege og elske mere - og det bliver vi ved med.

Produkter med passion

Vores passion for de produkter, vi forhandler, er uden tvivl en af de områder, som har været med til, at vi er blevet Nordeuropas største e-commerce virksomhed inden for sexlegetøj.

Alle vores produkter er nøje udvalgt på messer og hos producenter fra hele verden. Vores udvalg er altid opdateret med de nyeste varer, og vi sætter en dyd i at lytte til vores kunders ønsker, når vi udvælger nye produkter.

Udover at forhandle mange forskellige brands, har vi også vores egne produktserier af populært sexlegetøj, som sælges eksklusivt hos Sinful. Med stor viden fra branchen såvel som kundernes forespørgsler har vi kunne gennemskue, hvad der mangler, og hvad der kan blive bedre på markedet. Derfor er vi også meget stolte af vores egne brands, som vi tror på kan være med til at revolutionere sexlegetøj i hele verden.

Den gode historie

En af de ting, som er med til at føre Sinful frem i verden og sikre, at vi vokser år efter år, er vores fokus på den gode historie. Vi ved, at omtale er essentielt for at fremme vores budskab, og derfor er det et af de vigtigste punkter på vores dagsorden.

Vi sender regelmæssigt pressemeddelelser afsted med skøre og sjove vinkler på sex og sexlegetøj, som kan få et smil frem på læben hos de fleste.

Hvis du er interesseret i at komme på presselisten, ønsker et interview eller har spørgsmål, kan du kontakte os på pr@sinful.com.

Virksomhedens sociale ansvar

Helt fra begyndelsen har vi hos Sinful sat en stor ære i at give skandinaverne redskaber og viden til at føre et sundt og mere legende sexliv ved at være markedsledende inden for sexlegetøj - både produkterne og bevidstheden om dem. Hos Sinful er vi opmærksomme på, at vores produktmaterialer, batterier og brug af sexlegetøj har en negativ indvirkning på miljøet. Derfor har vi påbegyndt implementeringen af en sundheds- og miljøplan, så vi kan arbejde hen imod at blive en mere bæredygtig virksomhed.

Politikker og rapportering

Download vores bæredygtighedsrapport her:

Sinful er stolt medlem af UN Global Compact (UNGC).

Whistleblowerordning

Gå til Sinfuls whistleblowerordning - (på engelsk)

Download Sinfuls logo
Download billeder af Sinfuls co-founder

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS