Dildo

Hos Sinful finder du Danmarks største udvalg af dildoer. Vores store udbud afspejler alle slags størrelser, farver og former. Om du leder efter den bløde og realistiske dildo, for at opnå en mere virkelighedsnær følelse eller den hårde ekstravagante dildo, til en mere kinky sexleg. Find din favorit blandt vores mest populære, testvindere og bestsellers, eller led mere specifikt på vores kategorier i menuen. Ønsker du at udvide din samling af sexlegetøj og erotiske produkter endnu mere, tag et kig på vores tilbehør og udvid dit legetøjs muligheder.

Mest solgte produkter

Bedst anmeldte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Længde
Indførbar længde
Diameter
Egenskaber
App-styret (2)
Batteridrevet (70)
Bejeweled (3)
Fjernbetjent (19)
Hollow (16)
Inflatable (1)
Jelly (17)
Justerbar (7)
Opladelig (25)
Passer i harness (307)
Realistic (220)
Rejselås (4)
Splashproof (14)
Squirting (9)
Suction Cup (234)
Thrusting Function (5)
Vandtæt (46)
Varmefunktion (1)
Vibrating (84)
Materiale
100 % Rosa Kvarts (3)
ABS-plast (2)
Aluminium (1)
Borosilicate glass (3)
Glas (24)
Gummi (1)
Lak (3)
Latex (1)
Metal (1)
Nylon (2)
Polypropylen (1)
Polyurethan (2)
PU (1)
PU Materiale (1)
PVC (112)
Rustfrit Stål (7)
Silikone (197)
Sort Granit (1)
Stål (1)
TPE (71)
TPR (32)
Mærke
All Black (2)
Amaysin (6)
Bang! (1)
baseks (53)
Basix Rubber Works (2)
Blush (1)
CalExotics (4)
Chakrubs (3)
Chrystalino (2)
Creature Cocks (5)
Dillio (3)
Dillio Platinum (4)
Doc Johnson (43)
F-Machine (1)
Fantasy For Her (1)
Fetish Fantasy Elite (1)
Fetish Fantasy Extreme (1)
Fetish Fantasy Gold (1)
Fetish Fantasy Series (12)
Fifty Shades of Grey (1)
Fleshlight (3)
Fun Factory (9)
GC (2)
Gemüse (2)
H2O (1)
Hosed (1)
Icicles (7)
Inmi (1)
JOYRIDE (4)
Kiiroo (1)
King Cock (36)
King Cock Clear (3)
King Cock Elite (3)
King Cock Plus (17)
Laid (2)
Le Wand (4)
Lelo (1)
LELO (1)
Love To Love (4)
LoveBotz (1)
Lovehoney (1)
Loving Joy (1)
Malesation (1)
Master Series (3)
Mister B (2)
Njoy (1)
njoy (2)
NMC (2)
NS Novelties (3)
Obaie (1)
Ouch! (1)
PDX Plus (1)
Perfect Fit (1)
Power Stud (1)
Pride Dildo (2)
PRISMS (1)
Real Feel Deluxe (3)
Satisfyer (1)
Seven Creations (1)
Sinful (28)
Spareparts (1)
SpareParts (1)
Sportsheets (8)
Squeeze-It (1)
Strap U (8)
Strap-on-Me (8)
Strap-On-Me (5)
Sweet Smile (1)
Tantus (31)
TOYJOY (1)
Vixen Creations (28)
Willie City (48)
You2Toys (24)
Vis alle 470 produkter
Du har set 48 af 470 produkter
Hent flere

En dildo til ethvert behov

Hvorfor skal du købe en dildo?

Alle kvinder bør eje en. Det er i bund og grund det simpleste stykke sexlegetøj, der findes, men lad dig ikke narre, for den kan pirre og stimulere dig, så du får en utrolig fræk sexoplevelse.

De er som udgangspunkt penisformede og indføres vaginalt for indre stimulation. Alt afhængigt af hvilket materiale du vælger, kan du få en, der er blød og fleksibel, som føles realistisk, eller en hård og tung for en ekstra kinky oplevelse.

Hos os finder du altid et kæmpe udvalg i høj kvalitet og i forskellige materialer. Prøv for eksempel en glas dildo, som nærmest er et lille stykke kunst i sig selv.

De kan køles ned og varmes op, så den føles forskellig fra gang til gang for en ekstra pirrende oplevelse. Hvis du elsker at lege med temperaturer, kan du også prøve en af stål, der er robust og har et råt look.

Er du mere til den bløde side, skal du prøve en i silikone, der føles blød, naturlig og fleksibel. Vores silikone dildoer er lavet af medicinsk silikone og har en ergonomisk form, der gør dem ekstra behagelige.

 Du kan også klone din partners penis med Clone a Willi, hvilket kan give et sjovt pust til parforholdet. 

Alle former og farver

De findes i mange former, farver og størrelser, og hos os finder du alle testvinderne, prisvinderne og kundernes favoritter. Vil du gerne have hænderne fri, når du leger, så prøv en dildo med sugekop, der kan sættes fast på alle glatte overflader.

Vi har masser af realistiske dildoer i naturlige hudtoner, men du kan også få frække og sexede dildoer i sort. Eller måske er du mere til feminine udgaver i lyserød og lilla, som det skandinaviske mærke, Baseks, har et bredt udvalg af.

Er du mere til den realistiske oplevelse, findes der nogen, der er formet som en rigtig penis, så du får en virkelighedstro oplevelse. Fælles for dem alle er, at de har et flot penishoved og fine blodårer langs skaftet, præcis ligesom den ægte vare. Nogle af dem har også et sæt vellignende kugler, hvis du gerne vil have den allermest autentiske oplevelse. Blandt de mest populære dildo brands finder du King Cock, Willie City og Fun Factory.

Du behøver ikke at nyde din nye bedste ven alene. Inviter din partner med til en fræk leg, hvor I går på opdagelse i hinandens kroppe. Vi har et kæmpe sortiment af strap-on og harnessvenlige dildoer, der er perfekt til jer, der gerne vil have så stor nydelse som mulig. Her har vi blandt andet et stort udvalg fra sexlegetøjsserien Vac U Lock. Hvis du ikke kan bestemme dig, er der også mulighed for at købe et sæt, hvor du får en masse forskellige varianter, så du kan prøve dig frem.

Køb en af høj kvalitet

Vores dildoer i silikone er alle lavet i ren medicinsk silikone, som kan komme i kontakt med kroppen, både indvendigt og udvendigt, uden at du bliver irriteret. Dem i glas, stål og sten er lavet af 100% rent materiale.

Ved at vælge et kvalitetsprodukt, hvor der er kælet for designet, er du sikker på at få den bedst mulige oplevelse og stimulation.

Vi bestræber os altid på at tilbyde dig den højeste kvalitet og lækkert design, hvor der er kræset for alle detaljerne, og hvor du får ekstra meget luksus for pengene.

Hvis du har svært ved at vælge, hvilken en, der passer bedst til dit behov, er du velkommen til at ringe til kundeservice. Vi ved godt, at det kan være svært at navigere rundt i den store jungle af dildoer og sexlegetøj.

Derfor sidder vi klar til at vejlede dig og svare på dine spørgsmål. Vil du gerne vide mere om materiale, rengøring eller dens egenskaber? Så ring til os, og sammen finder vi ud af, hvilken der passer perfekt til dig.

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk