Carry Ann Vagina og Anus Masturbator

Klik på billederne for at forstørre dem

Carry Ann Vagina og Anus Masturbator

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

229,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Carry Ann Vagina og Anus Masturbator er et lækkert onaniprodukt, der passer til de fleste penis størrelser.

  Carry Ann har både en vaginal og anal åbning.

  Bagsiden af Carry Ann masturbatoren er gennemsigtig så du kan se når du penetrerer hende.

  Ønsker du et hårdere pres omkring din erektion øger du bare presset med hånden.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Carry Ann Vagina og Anus Masturbator er et lækkert og realistisk onaniprodukt med både en vaginal og en anal åbning.

  Carry Ann er 17 cm dyb og selve åbningerne er ca. 1 cm i diameter uanset hvilken åbning du bruger. Hun lavet i et blødt og fleksibelt materiale, der strækker sig og kan passe de fleste penis størrelser.

  Forsiden af Carry Ann Masturbatoren er hudfarvet med lyserøde læber. Bagsiden af din Carry Ann masturbator er gennemsigtig så du nemt kan se hvor dybt du trænger ind i hende og ønsker du et hårdere tryk omkring din erektion lukker du bare hånden tættere omkring masturbatoren. Både den vaginale og den anale åbning har et indvendigt, stimulerende mønster der pirrer dig når du bevæger den masturbator frem og tilbage.

  Den indvendige struktur i Carry Anns vagina er mellem 1 cm og 2,3 cm bred, den anale åbning er mellem 1 cm og 1,7 cm bred. Bemærk: Farven på Carry Ann kan afvige fra billedet.

  Brug Carry Ann sammenmed en god, vandbaseret glidecreme for at få en våd og realistisk oplevelse.

  Når du er færdig med Carry Ann så husk at rengøre hende grundigt. Der er hul for enden af begge hendes huller, så du nemt kan vaske hende efter brug. Rengør hende med varmt vand og brug evt. et rengøringsprodukt for et endnu bedre resultat.

  Detaljer

  MATERIALE: TRP.
  PHTHALAT-FRI: Ja.
  MåL: 17 cm dyb. Den anale åbning er 1-1,7 cm bred, den vaginale åbning er 1-2,3 cm bred. Begge er fleksible og passer til de fleste penis størrelser.
  VANDTÆT: Ja.
  BRUGERMANUAL: Dansk, Engelsk, Tysk m.fl.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Knæhøj Karse! Dette produkt var et af de første jeg købte på denne side, og jeg har haft mit blik på den i meget lang tid, men nu skulle det endelig være!
  Den er let at bruge, meget let at rengøre, lidt besværlig at tørre, men det tænker man ikke over. Produktet føles super godt! Rillerne i begge kanaler ser måske ikke ud af meget, men gør virkelig hvad de skal, det er en meget stimulerende oplevelse. Det er superfrækt at kunne skifte mellem hullerne, og det er frækt at se dem udvide sig. Når man er i skeden er det super frækt at læberne trækkes med sit skaft, så hvis man tænder på det, er dette produkt et must have!
  Analindgangen er strammere, men jeg må sige at jeg foretrækker skeden, da den er bredere og derfor stimulerer mere med rillerne.
  Prisen er god, produktet er endnu bedre og den kan klart anbefales!
  5 5 1

  Du anmelder: Carry Ann Vagina og Anus Masturbator

  Hvordan vurderer du produktet? *