Eclipse Omega Vibe Rabbit Vibrator
Eclipse Omega Vibe Rabbit Vibrator
349,00 kr
Eclipse Omega Vibe Rabbit Vibrator
Eclipse Omega Vibe Rabbit Vibrator
Eclipse Omega Vibe Rabbit Vibrator
Eclipse Omega Vibe Rabbit Vibrator
Eclipse Omega Vibe Rabbit Vibrator
Eclipse Omega Vibe Rabbit Vibrator

Eclipse Omega Vibe Rabbit Vibrator

1.7 (1)
349,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Eclipse Omega Vibe er for dig, der vil opnå stor nydelse og virkelig forkæles. Med Eclipse Omega Vibe får du nemlig en lækker rabbit vibrator med en kraftfuld Ultra 7 Power Beaver klitoris vibrator, en roterende spids og indbyggede perler, der masserer skeden. Den er, med andre ord, et meget stimulerende bekendtskab.

Skaftet på Eclipse Omega Vibe er formet med et par store riller som giver øget stimulation, i takt med dine bevægelser. I skaftet er der indbygget 3 rækker perler, der kan massere dig indvendigt i hele 6 forskellige hastigheder, samtidig med at den effektive klitoris vibrator på ydersiden kan forkæle dig med hele 7 forskellige vibrationsprogrammer. Du skifter nemt imellem det stigende vibrationsprogram, de tre pulsernede programmer og de tre konstante vibrationsprogrammer så du får præcist den vibration, der passer til dig. Vibratorens knapper lyser i mørke så den altid er let at betjene. 

Eclipse Omega Vibe er lavet i et fast jelly materiale der gør, at du virkelig kan målrette stimulationen så den rammer helt rigtigt. Der er virkelig udsigt til nydelse med Omega Vibe.Vi anbefaler at du bruger denne rabbit vibrator sammen med en god vandbaseret glidecreme, så den bliver mere behagelig at føre op.

BEMÆRK: Eclipse Omega Vibe bruger 4 stk. AA batterier for ekstra lang nydelse. Batteriene sælges separat.

Detaljer

MATERIALE: Vinyl gummi
LÆNGDE: 25 cm hvoraf 11,5 cm kan føres op.
DIAMETER: 3,6 cm.
VANDTÆT: Nej.
BATTERI-TYPE: 4 x AA batterier (medfølger ikke).
INTERFACE: 4 knapper, der lyser i mørke .
BRUGERMANUAL: Engelsk, Tysk m.fl.

VARENUMMER: 13663.
Anmeldelser
1.7
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
Ikke et godt bekendtskab....

'Næbbet' er hårdt og ikke behageligt direkte på klitoris. Det er heller ikke særlig bevægeligt, som de klassiske Rabbits vibratorer. De mange knapper og betjeningspanelet er bygget ulogisk op. Der mangler en tænd/sluk knap til rotatoren, så man ikke først skal finde den rigtige knap til at skue ned på eller den anden til at skue op på.Hvis man vil lukke rotatoren, skal man klikke det antal gange ned man har sat den på. I realiteten betyder det at man ofte trykker på den forkerte knap ELLER skal tage denud og kigge på knapperne før man kan slukke den. Under alle omstændigheder er det en ikke velkommen distraktion hvis man er 'in the zone'... I ved hvad jeg mener ;) Læs mere

-
5 2 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk