Fleshlight Vibro Pink Lady Touch

Klik på billederne for at forstørre dem

 • Fleshlight Vibro Pink Lady Touch billede af emballagen 1
 • Fleshlight Vibro Pink Lady Touch billede af emballagen 2
 • Fleshlight Vibro Pink Lady Touch billede af emballagen 10
 • Fleshlight Vibro Pink Lady Touch billede af emballagen 100

Fleshlight Vibro Pink Lady Touch

På lager Bestil før kl. 22.30 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

599,00 kr

  Kort info

  Kort info

  Fleshlight er verdens mest populære onani produkt til mænd.

  Til Fleshlight Vibro Pink Lady medfølger 3 vibratorer, som du kan sætte ind i sleevet for en ekstra vibrerende oplevelse.

  Har en pirrende indvendig touch struktur og vaginal åbning.

  Fleshlight Vibro Pink Lady Touch er fleksibel og passer til de fleste mænd.

  Lavet af patenteret Real Feel Super Skin, som føles meget realistisk.

  Produceret i USA.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Dette er en anderledes udgave af de originale Fleshlight, som er verdens mest populære onaniprodukt til mænd. Som en ekstra stimulerende detalje medfølger der til Fleshlight Vibro Pink Lady Touch nemlig 3 vibratorer, som gør oplevelsen ekstra nydelsesfuld.

  Det er op til dig, hvor meget vibration, du ønsker. Fleshlightens sleeve har 3 små lommer, hvori du kan indsætte de små bullet vibratorer. Sammen med den indre stimulerende struktur vil vibrationerne give dig en anderledes oplevelse end den, som du kan opnå med de klassiske Fleshlights.

  De 3 vibratorer er vandtætte, og du kan derfor sagtens bruge denne Fleshlight i badet.

  Fleshlight Vibro Pink Touch består af en koksgrå case med et stimlurende sleeve lavet af det realistiske og bløde Real Feel Superskin. Sleevet har åbning som en vagina, og indvendigt er den fyldt med stimluerende knopper. Med låget i bunden af casen styrer du selv, hvor meget vakuum du ønsker omkring penis. Jo strammere du skurer låget til, jo større vakuum.

  Med den indre fleksible kanal med en diameter på ca. 1,3 cm passer Fleshlight Vibro Pink Touch til stort set alle penis størrelser. Du kan med fordel bruge en vandbaseret glidecreme for at gøre oplevelsen så realistisk og så levende som muligt.

  Efter brug kan du nemt tage sleevet ud af casen og vaske det i varmt vand. Når du har vasket det, anbefaler vi, at du sprayer lidt antibakteriel Fleshlight Wash på.

  Når sleevet er tørt (enten forsigtig tørret med et håndklæde eller lufttørret) kan du med fordel bruge lidt Fleshlight Pulver, for at bibeholde den bløde og glatte overflade.

  Når du køber Fleshlight Vibro Pink Lady Touch, anbefaler vi, at du også køber:
  - Fleshlight Pulver.
  - Fleshlight Wash.
  - En vandbaseret glidecreme, fx Gun Oil.

  Detaljer

  MATERIALE: Real Feel Super Skin.
  ÅBNING: Vagina.
  PHTHALAT-FRI: Ja.
  LATEX-FRI: Ja.
  INDRE LÆNGDE: 22,9 cm.
  INDVENDIG DIAMETER: 1,3 cm (fleksibel) .
  VANDTÆT: Ja.
  BATTERI TYPE: 3 x LR44 (10 stk.
  medfølger).
  LYD NIVEAU: Lydsvag.
  INTERFACE VIBRATOR: 1 simpel knap.
  BRUGERMANUAL: Engelsk.

  Læs betingelserne her.

  Anmeldelser

  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Super oplevelse Det bedste jeg endnu har prøvet af sin art. Dejligt blødt materiale, tæt på den ægte vare. God ide at lægge den i blød. Men det går også fint uden. Den giver en dejlig følelse - og ja, der er orgasme garanti.
  5 4 1
  Generel Vurdering
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Lydsvag
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  En gang til, tak Indrømmet. Dette er mit første produkt i denne kategori, men nøj, hvor er jeg imponeret. Nem at gå til og ligger den de 5-10 min i varmt vand, så er det virkelig lækkert. Så glad for at være denne oplevelse rigere. Rengøring var også en af mine bekymringer inden, men dette var virkelig heller ikke et problem. Købte dog det anbefalede rengøringsmiddel og pulver herfra.
  5 5 1
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  God Produktet fungerer efter mine behov. Lyden kunne dog være lavere. Materialet bliver let klistret udvendigt. Men husk pulver så hjælper det. Vibrationerne løfter den her et niveau i forhold til den alm. Fleshlights.
  5 4 1
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Super godt produkt! og et lille men... Det er super godt produkt i et meget lækkert materiale som er rigtig nemt at bruge! Husk at lade den ligge i varmt vand så den får rette temperatur og brug godt med glidecreme, så er du garanteret en rigtig god oplevelse med produktet!
  Desuden er den rigtig god til at træne sin udholdenhed ved penetration, da materialet er rigtig lækkert og følelsen er meget lig det at være sammen med en kvinde, når man husker ovenstående.
  Dog er det lidt ærgerligt at man ikke kan tænde/slukke og skrue op/ned for vibrationerne ubesværet, mens man er i gang med at bruge produktet, da det lige ville give det ekstra der skal til, for at produktet kan få topkarakter. Man kan kun håbe på at denne opgradering snart vil komme på markedet :) Står du og overvejer om du skal købe en fleshlight med eller uden vibrator, så vil jeg sige at produktet uden vibrato også fungerer rigtig godt, og at jeg ofte bruger den uden, men vibratoren er nu også rigtig god som afveksling og kan være med til at skabe en meget intens orgasme.
  5 5 1
  Lydsvag
  Materiale og kvalitet
  Vibrationsstyrke
  Generel Vurdering
  Stimulation
  Brugervenlighed
  Orgasme garanti
  Fuld tilfredshed Jeg må sige at det er nok det BEDSTE jeg nogensinde har prøvet af denne slags produkter.
  Den giver en utroligt blød og dejlig følelse, og en rigtig god ide er at lægge den i varmt vand inden brug.

  Et minus er at man ikke kan tænde batterierne udenpå så man er nødt til at tage hele indmaden ud, tænde alle 3 og så sætte i igen. En anden god ting lige at nævne er: husk nu vandbaseret glidecreme og rigeligt af det ;-) SUPER PRODUKT...
  5 5 1

  Du anmelder: Fleshlight Vibro Pink Lady Touch

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med inspiration til køb af sexlegetøj og erotisk tilbehør samt information om tilbud, nyheder og konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.