Jessica Drake Fleshlight Girls Lotus
Jessica Drake Fleshlight Girls Lotus
499,00 kr
Jessica Drake Fleshlight Girls Lotus
Jessica Drake Fleshlight Girls Lotus
Jessica Drake Fleshlight Girls Lotus
Jessica Drake Fleshlight Girls Lotus
Jessica Drake Fleshlight Girls Lotus

Jessica Drake Fleshlight Girls Lotus

3.5 (3)
499,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Fleshlight Girls er en serie af onaniprodukter, som er designet og formet efter de største pornomodeller i verden.

Denne Fleshlight er en tro kopi af Jessica Drakes intime dele, nærmere betegnet hendes vagina.  

Udover den pirrende vaginaåbning har denne Fleshlight en indre stimulerende struktur, som er med til at simulere den intense følelse af et samleje.

Som med de almindelige Fleshlights, kan du selv styre trykket omkring din penis, ved at skrue på låget i bunden af Fleshlighten. Skru låget til, alt efter hvor meget vakuum du ønsker, og skru på samme måde låget i modsatte retning, når der skal løsnes op for trykket.

Dét, der gør Jessica Drake Fleshlight til en så realistisk oplevelse, er materialet på det indre sleeve, som er lavet af det såkaldte Real Super Skin. Dette gør også den indre struktur meget fleksibel, hvorfor den passer til stort set alle mænd i alle størrelser.

For at få en så glidende og realistisk oplevelse som muligt, anbefaler vi, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med Jessica Drake Fleshlight. 

Når du efter brug har vasket din Fleshlight i varmt vand, anbefaler vi, at du sprayer lidt antibakteriel Fleshlight Wash på. Derudover anbefaler vi, at du bruger en Fleshlight pulver. Dette er med til at bibeholde sleevets bløde og glatte overflade.

Detaljer

MATERIALE: Real Feel Super Skin.
STRUKTUR: Lotus.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
LÆNGDE: 25,4 cm.
DIAMETER: 0,7 til 1,9 cm.
VANDTÆT: Ja.

VARENUMMER: 13259.
Anmeldelser
3.5
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (3)
Ny

Jeg er helt ny til at bruge sexlejetøj og jeg må sige at dette produkt har fået mig hooked på at investere penge på nydelsen af sexlegetøj

-
5 4 1
Kæmpe skuffelse!

Jeg har haft en Fleshlight pink lady original i flere år, og været rigtig glad for den. Den er fantastisk, og meget slidstærk ;) Med disse gode erfaringer tøvede jeg ikke det mindste med at købe en ny fleshlight. Valget blev denne Jessica Drake version, da den var på tilbud, og ser" fræk ud" syntes jeg. Men ak og ve...!!! Den erelendig. Alt for lille i "åbningen" og i selve sleevet. Svær at trænge ind i, og presser simpelthen pikken ud igen, medmindre du er helt 100 % erigeret, ogpresser pikken helt i bund. For mig er den ubrugelig, og jeg skal gerne nævne, at jeg er ret gennemsnitlig i str. ca. 16 cm lang, og 13 i omkreds. Jeg vil senere købe en ny,når skuffelsen er drevet over. Det bliver helt sikkert den originale igen. jeg har også prøvet andre onani-produkter fra andre producenter, og syntes det går igen med atde er for små, og for stramme, og generelt ubrugelige. Der er meget skidt blandt produkter i sexlegetøj. Problemet er ofte at man ikke ser produktet før det er købt...(nethandel) Læs mere

-
5 2 1
Overraskende.

Et godt produkt som vil give megen glæde i de valgte stunder. Var lidt større end forventet og ikke så nemt at medbringe, men lever fuldt op til forventningerne. Vakuum effekten er god. Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk