Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
2 Speed Magic Wand Opladelig Massage Vibrator var 1

2 Speed Magic Wand Opladelig Massage Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

​​En kraftig opladelig 2 speed Magic Wand massage vibrator. Dens bløde og runde hoved giver en afslappende massage af muskler og kraftig pirring af intime områder.

I modsætning til massageapparater med ledning får du fuld bevægelses frihed med denne massage vibrator, da den er opladelig. 

Magic Wand vibratoren er især blevet meget populær til erotisk brug efter den blev vist i Sex and the City.

Fordele: - Kan nydes af både kvinder, mænd og par. - To hastigheder, 5000rpm og 6000 rpm, så du kan vælge blød og blid eller stærk og hård stimulation. - Opladelig, så du skal ikke bøvle med at skifte batterier.

2 speed Magic Wand har skiftet emballage, og kommer nu i en pakke hvor der står "My Secret Love - Passion Pointer". Produktet er det samme og i selv samme gode kvalitet.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
kraftig tryllestav
Harry Potter - 31. aug. 2017
En kraftig magicwand, til sjov trylleri under dynen, den kan nemt få damerne til at skælve. Den larmer dog en del.
wauw
per - 3. dec. 2012
Lækker og kraftfuld, vi er begge vilde med den og har faktisk 2. Den er altid god for en dejlog orgasme enten på kilderen eller inde i skeden, eller som hos os nogle gange begge stedet på en gang, så er man i den syvende himmel
Fantastisk
L.P - 3. sep. 2012
Et dejligt stykke legetøj, som kan bruges til både ham og hendes nydelse og er en sikker vej til orgasme. Et blødt materiale på hovedet, som er rart mod huden og føles lækkert når vibrationerne giver en rysteture af nydelse. Køb dette stykke legetøj, hvis du vil være sikker på at kunne pirre din partner langt over grænsen og være sikker på hun/han tigger om at prøve den igen.
Hver en krone værd
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg var nysgerrig efter at købe denne, mest for at undgå ledningen. Jeg antog, at vibrationerne ikke ville være så stærke som med en ledning. Men blev glædeligt overrasket, to tilstande, men nok til denne stav. Fungerer perfekt og giver en orgasme hver gang.
Maskinoversat fra sinful.se
Vidunderligt!
Anonymous - 3. dec. 2020
Prøvede dette og oplevede en helt anden stimulering end almindelig onani. Orgasmen var storslået. Jeg er meget tilfreds.
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS