Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Alien Fleshlight Avatar var 1

Oversigt

Alien Fleshlight er nok et af det allermest omtalte Fleshlight produkter. En vaskeægte AVATAR vagina.

Alien Fleshlight blev for første gang vist til verdenspressen i oktober måned 2010 og sælges nu i Danmark.

I struktur og opbygning ligner dette alien onaniprodukt de andre Fleshlight. Denne er blot blå og giver for mange sikkert helt andre og frække associationer end de almindelige Fleshlights.

Når du bruger Alien Fleshlight, kan du selv styre, hvor intensiv og stram oplevelsen skal være. Dette kan du ved at skrue på det låg, der sidder i bunden. Jo mere du lukker låget til, jo mere vakuum dannes der, og jo mere intens bliver oplevelsen.

Inden brug er det vigtigt at påføre glidecreme (vandbaseret) for at opnå den maksimale nydelse. Husk desuden at rengøre den efter brug. Når du har vasket det, anbefaler vi, at du sprayer lidt antibakteriel Fleshlight Wash på

Det kan være en rigtig god idé at medkøbe en Fleshlight Pulver, som du påfører din Fleshlight efter brug, for at overfladen bibeholdes blød og lækker.

Når du køber Alien Avatar, anbefaler vi, at du også køber: - Fleshlight Pulver. - Fleshlight Wash. - En vandbaseret glidecreme, fx Gun Oil.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fin produkt
Space Ranger - 26. oct. 2015
Produktet er et solidt materiale, og kan bruges igen og igen, produktet er alle pengene værd og en god investering Jeg ville bare ønske at der var mere af den slags, fordi det vil sælge godt på marked.
ailine fleshlight
Anonymous - 12. oct. 2015
Jeg er meget glad for den smukke farve og den indbydende åbning. Desuden gør den varierende tekstur den endnu mere behagelig.
Maskinoversat fra sinful.se
vidunderlig farve og interessant !!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
Hvad kan man sige, det er et rumvæsen!!! Med sin vidunderlige farve og interessante anatomi både indvendigt og udvendigt er den simpelthen et must i enhver samling.
Maskinoversat fra sinful.se
Alien er super:)
Anonymous - 8. jul. 2017
Aliens design er godt, den knækker ikke i bunden som de fleste instrumenter med en "rigtig vagina" formet mund... Fungerer rigtig godt med rigtig glidecreme, cremet... Det er et godt produkt!
Maskinoversat fra sinful.fi

Alien Fleshlight Avatar

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS