Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Amaysin Curvy Opladelig Mini Magic Wand Vibrator var 1

Amaysin Curvy Opladelig Mini Magic Wand Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Tag en lille smule magi med dig, uanset hvor i verden du bevæger dig hen, med denne skønne, kurvede mini magic wand fra Amaysin. 

Med 9 fortryllende, kraftige vibrationsindstillinger og et petite, vandtæt design som passer lige ned i tasken, kan denne magic wand drysse noget pirrende støv på enhver lejlighed. 

Det runde hoved og kurvede form på skaftet, gør den perfekt til målrettet stimulering på det udvalgte sted, som trænger til kærlighed, uanset om det er ømme muskler eller klitorisområdet. Denne potente stav kan få ømheden til at forsvinde og trylle det helt stor O frem. 

Tilføj lidt af din favorit vandbaseret glidecreme på den silkebløde silikone skønhed og du er klar til at lade dig forføre. 

Rengøres med varmt vand og mild sæbe eller en sexlegetøjsrens for optimal hygiejne. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Dejlig fylde bagi
Hr & Fru Danmark - 9. jun. 2024
De 3 er gode til at blive indviet bagi så man kan blive klar til at analt både for hende og for ham. De føles godt at have oppe og er gode da de bliver hvor de skal og ikke ryger ud.
God
Johanne - 15. mar. 2024
Meget kraftfuld af sin størrelse
Første shower-orgasme
Hende - 19. jul. 2023
Første gang jeg kunne komme stående oprejst, med partner i badet, imens vi brugte denne. Ret fantastisk, kraftig, pæn, lækkert blødt materiale. Lidt støjende, men som forventet.
Okay vibrator - kedelig wand
FrauBurger - 26. dec. 2022
Den vibrerer fint og er rar at røre ved, så det er godt. Til massage virker den ikke, men den er god til de intime dele.
Super
Moi - 26. mar. 2022
Købte den til konen, som synes den er helt fantastisk.
God vibrator til solo leg og med partner
. - 21. mar. 2022
God vibrator til solo leg og med partner
Min nye massør
F - 7. mar. 2022
Min kæreste og jeg kæmper begge med spændingshovedpiner, så tænkte at prøve den her, fordi den reklamerer med massage - og det virker! Har endnu ikke prøvet den intimt
Lækker håndfuld
Dajs - 6. mar. 2022
Har brugt på min kone og der ikke lang tid, før jeg fik hende sendt i orgasmehimlen. Super produkt
Kraftig lille vibrator, der ligger godt i hånden
Seg - 30. jan. 2022
Denne vibrator er kraftig af størrelsen, og virkelig god til prisen. Den har en lækker overflade, som især med lidt glidecreme er lækker at kunne køre lidt frem og tilbage på de gode punkter. Den er ikke særlig lydsvag, men det er nok også fordi den er ret kraftig på sit højeste niveau.
Lille og nem at bruge
Anonymous - 10. mar. 2021
Vibratoren er meget lille, hvilket gør den meget nem at bruge under sex med en partner! Den larmer næsten ikke og er af god kvalitet. Jeg ville dog ønske, at den havde lidt kraftigere vibrationer, og at den var lidt større, især på "hovedet", hvor vibrationerne er. Det er en god vibrator.
Maskinoversat fra sinful.no
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS