TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Cleopatra Wand Massager var 1

Cleopatra Wand Massager

På lager

Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

499,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Behandl din krop som et tempel med denne fløjlsbløde wand massager fra Cleopatras produktserie og lad den tilbede dig som den dronning, du er. Tryk blot på den juvel-indkapslede knap og målret de kraftfulde vibrationer hvor som helst du ønsker det på enten din egen eller din partners krop.

Den luksuriøse vibrator er beklædt med silkeblød silikone der føles endnu mere intens, når først du påfører vandbaseret glidecreme på dets runde hoved. Hovedet er fastgjort til en fleksibel hals, så vibrationerne er nemme at målrette selv de steder, hvor det er sværere at nå.

Brug de 3 vibrationshastigheder og 7 vibrationsmønstre til skøn sololeg, forførende forspil eller sensuel, afslappende massage. Håndtaget kan også bruges som en dildo, hvis du ønsker at tilføje penetration til dine lege.

Wanden er vandtæt, hvilket gør rengøring til en leg med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjs rengøring. Oplad den via det medfølgende magnetiske USB kabel. 

MærkeCleopatraProduktvægt (g)212Fuld Længde (cm)24.5Diameter (cm)4StrømkildeMagnetisk USB-opladerBrugstid (min.)60Vibrationsmønstre7Vibrationshastigheder3Primært MaterialeSilikoneFarveSortAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberMed smykkesten, Opladelig, Vibration, VandtætSprogDansk, Spansk, Svensk, Engelsk, Hollandsk, Norsk, Italiensk, Russisk, Polsk, Tysk, FranskSKU24550
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS