Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Fetish I.O.U Spil til Par var 1

Oversigt

Spillet Fetish I.O.U er et sjovt spil for par, der elsker at afprøve hinandens grænser. Elsker du at blive straffet og få en lille endefuld? Elsker du læder og latex, eller nyder at være bundet?

Med Fetish I.O.U får du mange af dine fantasier og lyster opfyldt. Fetish I.O.U kommer i en lille æske, så du nemt kan have spillet med på en fræk weekend eller på ferie. Indeholder 42 frække kort.

MærkeCreative Conceptions
UndermærkeI
Produktvægt (g)118
IndeholderKort
FarveFlere farver
SprogEngelsk
SKU11136
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Underholdende.
C - 26. apr. 2021
Der er ikke meget fetish over det. Men der er nogle rigtig gode kort i mellem! Alt efter hvor krydret et sex liv man har, så er der en del man nok har afprøvet, men få det i et kort så det "skal" gøres, giver lidt liv igen på en anden måde. Det kan klart anbefales!
Et enkelt og kinky spil
Wendy - 9. sep. 2020
Der er mange sjove opgaver/udfordringer i dette spil. Man kan trække flere på en aften, eller dele dem ud over flere dage/uger/måneder. En sjov og nem måde at få krydret sit sexliv på. Opgaverne spænder fra lidt kinky til meget kinky, så man kommer virkelig til at prøve en masse af. Kan helt klart anbefales!
Super pirrende
D&m - 29. jan. 2020
Super spændende og virkelig godt med at kunne give et kort til din partner uden at vide hva der står og vente på opgaven bliver til virkelighed
Julegave til manden
Lonni - 21. dec. 2018
Produktet ankom præcis som forventet. Glæder mig til at få taget hul på den første låge/kort, så mig og manden kan komme i gang med at udforske nye former for nydelse :D
Som en gave!
Andrea - 14. jun. 2015
Super fedt koncept, med at man ikke på forhånd ved hvad mulighederne i kortene er. Det er som at få en lille gave, og man ved ikke på forhånd om den er myntet på en selv eller på partneren. Kortene er nemme at åbne, og kan også genlukkes, hvis man åbner dem forsigtigt op. Endnu har partneren og jeg ikke haft så mange i spil, men vi synes begge om de kort, vi indtil videre har fået.
Fantastik
Fiona - 4. feb. 2014
Dette et er ikke et spil man spiller en aften, hvor man skal have en lidt kinky aften. Det synes jeg i hver fald ikke. Dette er et spil hvor man engang i mellem lige tager 2 kort og ser hvor det føre hen. Det er et fantastisk spil, til at få startede "the sex drive" op igen. Man skal bare ikke sætte forventningerne på en aften hvor alle kortene skal vendes. Meget sexet! Kortene er lidt små, men hvad så? Man kan læse dem. Kinky produkt. 5-stjerner!
God ide
Peter A - 22. jan. 2013
Spillet blev brugt som ekstra gave i pakkekalender - et kort pr. pakke. Det har vi haft meget sjov ud af :-) Spillet kan anbefales. Selv om de hedder Fetish er de ikke "slemme". De fleste vil syntes de er sjove.
Som en gave!
Anonymous - 13. mar. 2024
"Meget fedt koncept, når man ikke på forhånd ved, hvilke muligheder der ligger i kortene. Det er som at få en lille gave, og du ved ikke på forhånd, om den er til dig eller din partner. Kortene er nemme at åbne og kan også lukkes igen, hvis man åbner dem forsigtigt. Min partner og jeg har ikke spillet så mange gange endnu, men indtil videre har vi virkelig nydt de kort, vi har modtaget. "
Maskinoversat fra sinful.no
Fantastisk
Anonymous - 13. mar. 2024
"Det er ikke et spil, man spiller en aften, hvor man har lyst til at være lidt kinky. Det tror jeg i hvert fald ikke. Det er et spil, hvor man tager to kort en gang imellem og ser, hvor det fører hen. Det er et fantastisk spil til at starte sexlysten op igen. Du skal bare ikke forvente at spille det igennem på én aften. Ellers er det meget sexet! Kortene er lidt små, men hvad så? Man kan læse dem. Frækt produkt. 5 stjerner!"
Maskinoversat fra sinful.no
God idé
Anonymous - 13. mar. 2024
Spillet blev brugt som en ekstra gave i pakkekalenderen - et kort per pakke. Vi havde meget sjov med det :-) Jeg kan varmt anbefale spillet. Selv om det hedder Fetish, er det ikke for "svært". De fleste vil nok synes, at det er et sjovt spil :-)
Maskinoversat fra sinful.no

Fetish I.O.U Spil til Par

99,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Fri fragt - Kun i dag - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS