TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fifty Shades of Grey Silikone Ben Wa Balls var 1

Fifty Shades of Grey Silikone Ben Wa Balls

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Disse silikone bækkenbundskugler er en del af den officielle Fifty Shades of Grey kollektion, som er designet i samarbejde med selveste E. L. James - kvinden bag bestseller trilogien.

Kuglerne, hvis originale navn er Fifty shades of Grey Delicious Pleasure Silicone Ben Wa Balls, tjener to formål. Du kan bruge dem til seksuel tilfredsstillelse alene eller sammen med din partner, eller til effektiv bækkenbundstræning.

De består af to sølvfarvet plastkugler, der ligger omkranset af en skal af silikone. Nederst på de to kugler sidder en silikone snor, som gør det nemt at hive kuglerne ud. Sølvkuglerne kan også tages ud af silikone skallen og bruge separat.

Bækkenbundskuglerne har den perfekte størrelse og vægt til begyndere, som ikke før har prøvet bækkenbundskugler. Kuglerne vejer i alt 64 g.

Start med at ligge ned med kuglerne oppe, og når du bliver stærk nok, kan du begynde også at gå rundt med dem - præcis som Anastasia Steele gør det.

Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme, når du skal føre kuglerne op, da dette vil gøre indsættelsen mere behagelig.

Der medfølger en flot sølvfarvet opbevaringspose i satin.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Mere arbejde end pleasure
Det er et virkelig lækker materiale disse Pleasure Balls er lavet i, de er super skønne at rører ved og har små vægte inden i der bevæger sig.. Desværre bevæger... Læs mere
Susanne - 3. dec. 2013
God!
Jeg kan meget godt lide disse! De har det godt. God til at varme op alene eller som supplement til stimulering. God til at tręne musklerne i skeden. Det eneste,... Læs mere
Heihei - 5. aug. 2018
Vidunderlige bolde.
Dette var mit sęt kegelkugler, de er dejlige at bruge, min partner bemęrkede hurtigt resultater i skeden. Jeg har i alt fire par nu, og jeg kan varmt anbefale ... Læs mere
7078 - 13. mar. 2015
Stimulerer fint
Rigtig god kvalitet, men der skal som sagt lidt ekstra glidecreme til for at få dem ind. Ellers meget behageligt, isęr når man går. Også nem at håndtere.M.A - 31. may. 2015

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS