TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Fleshlight Boost Bang Light Masturbator var 1

Fleshlight Boost Bang Light Masturbator

På lager

Levering: 1-3 hverdage

599,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Lad Boost Bang masturbatoren fra Fleshlight invitere dig på besøg i sit indre med sine lokkende labia. Dyk dybt ned i sleevet og nyd den dejlige følelse af et justerbart vakuum og de indre ringe, der omslutter dit skaft.

Der venter dig en duppet tekstur og en stram pasform, når du ivrigt trænger forbi den realistiske, frække åbning. Brug prøven på vandbaseret glidecreme til at få det bedste ud af dine stimulerende stød. Den stramme pasform sørger for masser af nydelse, når du trænger ind og ud af det bløde sleeve.

Eksperimentér med det justerbare vakuum og find den helt rigtige stramhed til dig, når du drejer på Suction Control låget.

Fjern sleevet fra hylsteret og skyl det med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjsrens efter brug. Påfør et plejende pulver for at vedligeholde det bløde materiale.

MærkeFleshlightProduktvægt (g)662Fuld Længde (cm)24.5Indre Dybde (cm)22Diameter (cm)8.5Indre Diameter (cm)1.5Omkreds (cm)4.7FarveBlåAnbefalet GlidecremeVandbaseretEgenskaberJusterbar, HulSprogEngelsk, Spansk, Tysk, FranskSKU28305
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS