Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Handy Ultimate 1.1 Handjob Maskine var 1

Handy Ultimate 1.1 Handjob Maskine

1.029,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Udskift dit almindelige håndjob med de hurtige bevægelser fra Handy, den ultimative 1.1 Handjob maskine. Den teknisk avancerede automatiske stroker giver kraftig hastighed, mens den fører det markerede sleeve op og ned af dit skaft.

Påfør vandbaseret glidecreme på det teksturerede sleeve, før det fastgøres til masturbatorens bånd. Ved at justere diameteren på båndet skræddersyer du niveauet af stramhed, der griber om din penis.

Eksperimenter med de forskellige hastigheder og prøv at justere længden for at få bevægelserne til at fokusere på forskellige dele af dit skaft. Du kan også bruge maskinen med forskellige sleeves (medfølger ikke) til en række forskellige fornemmelser.

Håndjob maskinen kan styres via handyfeeling.com hjemmesiden, hvor du også kan finde forudindstillede bevægelsestilstande og synkronisere dit legetøj til deres videomateriale.

Efter brug skal du vende sleevet på vrangen og rengøre det for eventuelt resterende væske med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjsrens.

MærkeThe Handy
Produktvægt (g)698
IndeholderSleeve
Fuld Længde (cm)23
Diameter (cm)7
Primært MaterialeABS-plast
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberJusterbar, App-styret, Opladelig, Fjernbetjent, Thrusting funktion
SprogSpansk, Engelsk, Fransk, Tysk
SKU27210
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Skuffelse
Jannik - 15. apr. 2024
Elendigt produkt desværre da prisen er i top ingen nydelse overhoved
Fint, men overpriced
Gin - 1. apr. 2024
Det er et rigtig godt lavet produkt, som føles dyrt, men for mit vedkommende er selve oplevelsen, på ingen måde prisen værd. I forhold til at selve opsætningsprocessen, er lidt kluntet, så mangler jeg flere indbyggede funktioner på den. Appen der er tilknyttet, er noget værre bras, og jeg har personligt, helt givet op på den. Den er ikke særlig intuitiv, og forbindelsen ryger, inden man kan nå at se hvad den har af indstillinger. Fint produkt, men ikke den wauwoplevelse jeg havde håbet på. Havde den kostet det halve, ville jeg føle mig mere komfortabel med at anbefale den til andre.
HJ
Henrik Jensen - 23. jan. 2024
et rigtigt godt produkt kan anbefale den gode hastigheder men kan ikke få appen til at virke
Super lækkert legetøj
Massi - 4. sep. 2023
Erstatter alt andet legetøj
Nyt hver gang
Pippi - 23. may. 2023
Dette produkt er fantastisk! Jeg har ikke prøvet noget ligende, jeg har købt andre handjob maskiner før, men denne er speciel fordi at den bruges til at køre scripts lavet af andre til forskellige videoer. Det betyder at der er tæt på uendelige nye oplevelser med dette produkt, plus at man kan sætte den op med VR som gør det til en virkelig troværdig oplevelse! Jeg har ikke haft en tur med den som ikke har ført til en utrolig og intens orgasme!
Den praktiske
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg er aldrig rigtig kommet godt ud af det med legetøj. Dette er stadig ret nyt, og jeg er stadig ved at lære det at kende. Opsætningen af handy var en fiddle. (Se YouTube-tutorials.) Men de få oplevelser, jeg har haft, er virkelig mind blowing. Det er ganske enkelt den bedste ting, jeg har købt i mange år.
Maskinoversat fra sinful.co.uk
Meget godt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg overvejer at købe en ekstra, bare i tilfælde af at den gamle går i stykker, og producenten beslutter at stoppe med at sælge den. Den her er utrolig god. Købte en vibrator før, som ikke gav noget. Den her gør jobbet perfekt, og faktisk flere gange om dagen. I starten havde jeg lidt svært ved at vænne mig til den, og skulle være meget sulten for at den virkede. Men når man begynder at variere længden af trækket og kører lidt hurtigt og kort, og så går over til længere træk, fungerer det rigtig godt. Der var en dag, hvor jeg var virkelig sulten og kom 6 gange på en dag (ikke alle gange med dette, men det var nok et par gange). Jeg troede, at jeg var helt udmattet næste dag. Men næste dag kørte jeg igen, og denne ting fik mig til at komme endnu en gang. Jeg bør tilføje, at min alder er 45+ år ... så der skal meget til, før jeg kommer nu om dage, men denne ting fikser det! Sparer min hånd og arm betydeligt. Meget tilfreds med produktet. Købte nogle ekstra ærmer for at se, om den også kunne "køre" dem, men velcroen og kraften i denne var ikke helt nok. Det er muligt, at du kan finde alternative ærmer, der fungerer godt, men i så fald skal du kigge efter noget i en lignende størrelse som den originale, der følger med. Den, der følger med, fungerer godt nok for mig.
Maskinoversat fra sinful.se
Udskiftning af enhver kvinde
Anonymous - 13. mar. 2024
Som single er der lidt langt mellem de tidspunkter, hvor man må komme på besøg. Nu har jeg købt denne og er glad for at leve som single og spare masser af penge og tid ved ikke at skulle på dates og samle piger op. Har også købt en ekstra.
Maskinoversat fra sinful.se
Kraftværk
Anonymous - 13. mar. 2024
Troede ikke, den ville være så god, men åh, hvor den gør det godt, anbefales med et smil ;)
Maskinoversat fra sinful.se
Virkelig flot
Anonymous - 6. aug. 2023
Utrolig behagelig og absolut den bedste, jeg har prøvet. Desværre er den efter ca. 10 gange begyndt at lukke ned efter 5-10 minutter pga. overophedning. Ville gerne have en ny, men det er mange penge, og jeg tør ikke tage chancen igen. Ærgerligt, for jeg ville virkelig gerne anbefale den.
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS