TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Happy Rabbit Medium Opladelig Vibrerende Butt Plug var 1

Happy Rabbit Medium Opladelig Vibrerende Butt Plug

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Spred kaninens kærlighed med denne fantastiske og vibrerende butt plug fra Happy Rabbit kollektionen, der har en lilla, fluffy hale. Eller måske du blot ønsker at tilføje glans til din bagdel ved at dekorere den med en skinnende juvel. Basens to dekorative ender forbindes magnetisk til bunden af pluggen og gør denne medium plug dejligt alsidig.

Pluggen har en tilspidset tip og en indførbar længde på 11 cm. Den er op til 3,7 cm i diameteren, så den er et godt valg for de mere erfarne brugere i den anale verden. Dens kegleform forkæler dine følsomme nerveender i dit anus. Forbered dig på eksplosiv nydelse, når du tænder de rumlende vibrationer i bunden af basen. Skift mellem de 3 hastigheder og 9 mønstre for varieret leg.

Bestem selv, om du ønsker at beholde den bløde kaninhale eller udskifte den med den medfølgende juvelhætte. Den brede base holder pluggen sikkert på plads ligegyldigt, hvor meget du strutter med din bagdel. Påfør en god mængde vandbaseret anal glidecreme på den bløde silikone overflade inden indføring for at tilføje bedre glidevne til dine lege. 

Rengør den vandtætte plug med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjs rengøring for fremragende hygienje. Oplad den via det medfølgende USB kabel.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS