Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Icebreaker Roterende Rabbit Vibrator var 1

Oversigt

Icebreaker er en flot blå roterende rabbit vibrator, som kan give dig maksimal stimulation.

Som de fleste andre rabbits har Icebreaker indvendige rækker af roterende perler, som stimulerer dig samtidig med, at dildoen roterer. Selve Icebreaker dildoen har en realistisk form med penishoved og året overflade.

På dildoen sidder de effektive kaninører, som vibrerer meget intenst på og omkring din klitoris.

Du justerer både dildoens og kaninørernes trinløse vibrationer nederst. Med Icebreaker kan du også vælge, om du vil have dildoen og klitorisvibratoren til at køre separat eller samtidigt. Icebreaker er fremstillet i et blødt jelly-agtigt materiale og den er derfor meget behagelig at bruge. Vi anbefaler, at du bruger en glidecreme sammen med, da dette gør oplevelsen med den endnu bedre.

Rabbit vibratoren er især blevet kendt fra den amerikanske TV-serie Sex and the City og er for de fleste kvinder vedkommende et meget orgasmefyldt bekendtskab.

Icebreaker bruger 4 x AA batterier (medfølger ikke).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ærgerligt at den er udgået!
Jeanette - 28. nov. 2020
Det er SUPER ærgerligt at den er udgået, for den er simpelthen fantastisk!! God længde og diameter, og bevægelserne er lige i øjet! Nem at kontrollere og så elsker jeg at perlerne fylder mere end de gør i andre vibratorer med samme design.
Ohh My God!
Nymfen - 18. jul. 2017
Den er fantastisk! Intet mindre! Hovedet kan dreje begge veje men er også bøjeligt så det kan tilpasses så det rammer dit g-punkt helt perfekt! Perlerne leget ved åbningen og vil give din orgasme mere dybde samtidigt med at vibratoren vil stimulere din klit og lade dig hurtigt komme til orgasmen. Den er nem at styre og bruge, men den er ikke vandtæt og efter mange timers brug (rekord 3 timer) bliver den varm. Det er irriterende at der skal bruges 4 batterier, det kan hurtigt blive en dyr omgang. Jeg anbefaler denne både til førstegangs men også erfarende dildo brugere! Jeg køber en ny når denne er slidt op, det er der ingen tvivl om!
Den kan altså et og andet!
Mille - 5. mar. 2017
Jeg har efterhånden en del high-end opladelige vibratorer, men jeg vender dog tit tilbage til denne frækkert. Bevægelserne i skaftet stimulerer g-punktet og klitorisstimulatoren og perlerne er en dejlig kombination! Den trinløse styring er en no-brainer og optimal, når man virklelig er "in the zone"! Størrelsen for mig er perfekt. Jeg føler mig dejligt fyldt ud, men samtidig er der plads til god stimulation indvendigt. Eneste minus er lyden, men det er klaret med et headset med noget fræk lyd i.
Bedre end forventet
M.L. - 2. dec. 2014
I starten føltes det ikke som noget specielt, men da jeg så ændrede på vinklen, ændrede det det hele! Jeg kom næsten med det samme og kunne ikke holde mig fra at stønne, så godt var det!

Icebreaker Roterende Rabbit Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS