Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Joydivision sexMAX Super Rutscher Water-based Lubricant 200 ml var 1

Joydivision sexMAX Super Rutscher Water-based Lubricant 200 ml

149,00 kr.126,65 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Gør dine sexoplevelser og solo stunder endnu bedre med den effektive Joydivision Super Rutscher Vandbaseret Glidecreme.

Glidecremen har en optimal og langvarig glideevne, så du kan nyde den i dine solo stunder, uanset hvor lang tid, du hygger dig ad gangen.

Du kan også bruge glidecremen, når du har sex med din partner eller bruger sexlegetøj. Den er kompatibel med legetøj i alle materialer, og den kan også bruges sammen med latex kondomer.

Super Rutscher er dermatologisk testet, pH-tilpasset til intimt brug og skånsom mod huden på dine sensitive steder. Den indeholder 200 ml.

MærkeJoydivision
Volumen (ml)200
IngredienserAqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Sodium Methylparaben, Hydroxypropyl Guar, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Imidazolidinyl Urea, Lactic Acid
SmagUden tilføjet smag
DuftUden tilføjet duft
BaseVandbaseret
AnvendelsesområdeOnani
FarveKlar
EgenskaberParfumefri, Vegansk
SprogDansk, Engelsk, Fransk, Tysk, Spansk, Italiensk, Hollandsk
SKU21486
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God glidecreme
Malte - 2. mar. 2022
Rigtigt god glidecreme, glideevnen skuffer slet ikke, hellere ikke i badet. Anbefales helt klart.
Meget god, men ikke for alle
Peter PERSONSKADE - 25. dec. 2021
Glide egenskaberne er helt i top. Desværre gav denne glidecreme mig en allergisk reaktion - så derfor er den ikke for alle. Jeg køber den ikke igen.
Woah
Jamie - 29. nov. 2021
Fantastisk! Den var bare… woah!
Den bedste
max - 19. jan. 2021
Har brugt denne glidecreme i meget lang tid. har prøvet mange andre billige vandbaseret men ingen er bedre end den her. Når den er varm kan den blive lidt tynd men føles fantastisk i fleshlight.
Som alle andre cremer
Guest007 - 25. jul. 2020
Valgte denne grundet pris og mængde. Den virker som den skal, og er som alle andre vandbaseret glidecremer - Til gengæld efterlader selve tuben meget at eftertragte. Hullet er alt for stort så cremen flyder ud - Man behøver derfor ikke trykke, da der i forvejen kommer nok (og muligvis for meget) ud af den. Glideevne er en ren 5'er, men ved generel vurdering får den kun 3.
Nice
Dm - 5. may. 2020
Glidecremen fungerer som den skal. Havde ikke den største forventing, da prisen ikke er høj, men produktet leverer en god præstation. Kan varmt anbefale den, specielt hvis man ikke lige har pengene til en af de lidt dyrere varianter
Sliding like on roller-coaster
Jay - 8. aug. 2019
Very good product. Just fev drops is enough to make a difference. I'm using together with flashlight and without. Quality on the top, price on the bottom
Lidt rękker langt
LE - 1. sep. 2020
Har erfaring med forskellige vandbaserede glidecremer, og det her må jeg sige er en af de bedste. Den lovede langtidsholdbare glideevne skuffer ikke. Lidt rękker langt med legetųj, kondomer og ved samleje er det en stor bonus, at den ikke har nogen smag/lugt. Jeg vil beholde ordren fra Sinful i fremtiden. Hurtig levering efter bestilling som altid!
0
Fungerer godt
Anonymous - 5. apr. 2020
Jeg har ikke haft nogen problemer med denne, det ser ud til, at det er den billigste glidecreme på Sinful baseret på, hvor meget der er i den, og det er derfor, jeg købte den. Fungerer fint, smager heller ikke dårligt, en lille smule rækker langt med denne. Det er en god glidecreme, intet dårligt at sige!
Maskinoversat fra sinful.no
Fantastisk produkt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Godt smøremiddel, god værdi for pengene.
Maskinoversat fra sinful.no
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS