TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
LELO F1s Prototype Onaniprodukt var 1

LELO F1s Prototype Onaniprodukt

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Glæd dig til et frækt møde med den revolutionerende LELO F1s Prototype Onaniprodukt fra det eksklusive, svenske mærke LELO.

LELO's unikke og innovative teknikker er klar til at forkæle din penis som aldrig før. F1s vibrerer i både blide og kraftfulde intensiteter fra to motorer og 10 sensorer. Samtidig tilbyder F1s SenSonic stimultation, der pirrer dig med soniske bølger for en endnu vildere fornemmelse.

Du kan styre intensiteten via "+"- og "-"-knapperne på F1s kontrolpanel. Takket være den smarte Cruise Control bliver du ikke forstyrret at fald i intensitet, når du har aller mest brug for styrken.

Med den gratis LELO app kan du styre masturbatoren fra din smartphone og få informationer om din præstation. De indsamles fra 10 indbyggede og højteknologiske sensorer.

Du får også adgang til verdens første Software Development Kit indenfor onaniprodukter. Det giver dig mulighed for at udvikle din egen app til din F1s'er.

F1s Prototype er i et sort, eksklusivt og maskulint design. Den hårde skal gemmer på et blødt sleeve af silikone med en pirrende, rillet struktur.

Den er både vandtæt og opladelig, og der medfølger USB-kabel til opladning, opbevaringspose, sexlegetøjsrens m.m.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS