Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
LELO Liv 2 G-punkts Vibrator var 1

LELO Liv 2 G-punkts Vibrator

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Kaerlig Økologisk Vandbaseret Glidecreme 75 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
1.195,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

LELO Liv 2 er en lille opladelig G-punkts vibrator. Hvad den ikke har i størrelsen, har den til gengæld i gørelsen – den er meget effektiv og giver dig mulighed for meget målrettet G-punkts stimulation.

Med sine 17,4 cm har Liv en perfekt størrelse for dig, der er nybegynder.

Dét, der gør Liv så velegnet til G-punkts stimulation, er dens lette krumning.

Liv har en indbygget vibrations motor, som du styrer på knapperne nederst på dildoen. Du kan vælge mellem 5 forskellige (lydsvage) vibrations mønstre, som hver især kan vibrere på 6 forskellige styrke niveauer – fra ganske mild til meget kraftig.

For at få det absolut bedste og mest nydelsesfulde oplevelse med Liv kan du bruge en vandbaseret glidecreme sammen med. Vi anbefaler Lelo’s egen glidecreme.

Rengør altid vibratoren, når du har brugt den. Brug LELO’s rengøring spray som kan bruges til alle LELO’s produkter.

Liv er opladelig, og du skal derfor aldrig tænke på batterier. Vibratoren kommer i en stilfuld æske, hvor både opladeren og en fin opbevaringspose også ligger.

TESTVINDER: Vibratoren vandt i 2011 testvinder titlen "Bedste G-punkts Vibrator" på Ekstrabladet.dk. "Et helt igennem luksuriøst og effektivt stykke legetøj, der klart kan anbefales. Faktisk har jeg kun positivt at sige om produktet, hvis pris matcher kvalitet som funktionalitet", siger den kvindelige tester Joan fra eb.dk.

MærkeLELO
Produktvægt (g)90
IndeholderOpbevaringspose, Prøve på vandbaseret glidecreme
Fuld Længde (cm)17.4
Indførbar Længde (cm)9.9
Diameter (cm)2.9
StrømkildeUSB-oplader
Brugstid (min.)240
Vibrationsmønstre5
Vibrationshastigheder6
Primært MaterialeSilikone
FarveRosa
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberOpladelig, Vibration, Lydsvag, Stænktæt
SprogTysk, Engelsk, Fransk, Spansk, Portugisisk, Italiensk, Russisk
SKU10703
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fræk fætter
Bgård - 24. jul. 2023
Manual mangler! Ellers en super fræk fætter i en god kvalitet!
Hammer god
Sanne - 15. dec. 2019
Den bedste jeg har prøvet.
Hmm
Sarah - 17. sep. 2019
Selve vibratoren er flot og nem at bruge. Lydsvag! Dog er vibrationerne ikke særlig kraftige. Har forsøgt mig frem af flere omgange, men uden held. Det er endnu ikke lykkedes mig, at opnå en g-punkts orgasme.
Skønt legetøj
JMF - 24. jun. 2018
Den gjorde det ikke alene for mig i starten, men efter lidt øvelse. Og par leg. Er den helt sikkert min farvorit. Og elsker jeg kan tage den med i bad... Så er meget, glad for den, både alene og når han kommer og leger med. Funger godt sammen, med andte legetøj, fordi den ikke er så stor. Så der plads til anal leg også... Og det helt sikkert den voldsomme orgasme, den på g-punkt og ham der stimulerer de andre punkter.
Nem og lækker
Loulou - 26. feb. 2018
Lille lækker vibrator som også passer i tasken, når frokostpausen skal nydes alene. Dejlig både til forspil og aleneleg.
Luksuriøs
Rikke - 3. sep. 2015
Super flot design, og lækkert materiale. Rigtig god til kvinder der er blevet opereret i underlivet, og derfor skal genoptræne underlivet. Udformningen og designet som helhed giver en lyst til at bruge vibratoren.
It's a great tool to learn about your body!
Mart - 4. aug. 2015
I am a complete beginner. It was my first time buying a vibrator, so after reading many good reviews about Lelo I had no doubt that it was what I needed. I never really learned enough about my body and didn't understand what the orgasm was before, but just spending some time with Lelo, now it's all clear to me. I love the colour - dark blueberry, I really like the design - very minimalist and girly, nice shape and I like the easy controls. It also comes in a very nice box, and I couldn't wished for a faster delivery - it reached me in 2 days. There is only one thing I would change - that the light around the buttons would stop lightning when the vibrator get's fully charged or could simply change the colour, so it's easy to know when to unplug it. But it's not a problem otherwise. I am happy with my purchase, therefore I recommend it to others, too.
Lydsvag vibrator der giver en anden type orgasme
Sussanne - 30. dec. 2014
Skøn vibrator der er handy, lydsvag og lækker at benytte. Den giver en anden og mere intens orgasme end jeg selv kan frembringe samtidig med at den medfølgende pose er god som opbevaring - diskret og pæn. Det er mit første køb i sexlegetøj og jeg er virkelig tilfreds med at have brugt penge på en god kvalitet og en vibrator der holder længe på en opladning :)
Lydsvag vibrator der giver en anden type orgasme
Sussanne - 30. dec. 2014
Vibratoren er dejlig lydsvag, giver en anden orgasme mere intens orgasme end fingrene kan give mig og så er materialet lækkert. Det var helt rigtigt for mig at bruge de ekstra penge på et godt produkt. Glidemidlet har jeg slet ikke haft brug for :) mens rengøringsmidlet er et must! God fornøjelse.
Skuffende
AW - 5. aug. 2014
Jeg synes ikke den holder hvad den lover - personligt kan jeg ikke føle vibrationerne på en pirrende måde. Har brugt den i over en time uden at der skete noget selvom jeg fulgte Sinfuls G-punktsguide. Den er 100% vandtæt, og bliver lækker at indføre med en god glidecreme, men jeg synes ikke den giver orgasme uden hjælp.

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS